TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Neighbours: A New Chapter
Terwijl Krista met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, bevindt Chelsea zich in een lastig parket. Toadie keert terug naar Terese, net op het moment dat haar dromen erger worden. Susan neemt een beslissing over de baan bij Eirini Rising.
«
»
02:30 Neighbours: A New Chapter
Nell en Hugo waarschuwen Toadie, wanneer ze ontdekken dat Terese ziek is. Mackenzie is vastbesloten om Haz bij Wade weg te krijgen. En Nicolette en Aaron komen tot een akkoord.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Cold Case
Rush heropent een onopgeloste politiemoordzaak nadat een stervende veroordeelde haar aanwijzingen heeft gegeven. Als het team de zaak uit 1968 begint te onderzoeken, ontdekken ze dat de agent mogelijk homoseksueel was.
«
»
06:30 ER
Kovac is jaloers als Abby een patiënt te veel aandacht geeft. Meg haalt een dodelijke stunt uit wanneer Gates het appartement verlaat. De autoriteiten willen Pratt arresteren na de dood van een patiënt.
«
»
07:15 Neighbours: A New Chapter
Nell en Hugo waarschuwen Toadie, wanneer ze ontdekken dat Terese ziek is. Mackenzie is vastbesloten om Haz bij Wade weg te krijgen. En Nicolette en Aaron komen tot een akkoord.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 CSI: Crime Scene Investigation
Een bandlid van de Rascal Flatts is tijdens een concert geëlektrocuteerd door zijn eigen gitaar. Nick en Catherine zoeken uit of er opzet in het spel was. Ondertussen onderzoeken Ray en Sara de dood van een gepensioneerde CIA director.
«
»
08:50 FBI: Most Wanted
Kristin Gaines, een nieuw lid van de taskforce, voegt zich bij Jess en het team. Ze gaan naar D.C. om een gevaarlijke voortvluchtige van de rellen in het Capitool van 6 januari te vinden.
«
»
09:45 Shades of Blue
Net als de overval op het punt staat te mislukken, realiseert Harlee zich dat ze Stahl niet kan vertrouwen. Miguel ontdekt Harlee's geheim. Loman is getuige van de overval terwijl de ruil misgaat.
«
»
10:40 NCIS
Een senator zegt dat hij wordt gechanteerd door DiNozzo en uit een daaropvolgend onderzoek blijkt dat nog twee senatoren hetzelfde zeggen. Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft aangenomen en waarom.
«
»
11:30 Bones
Het team onderzoekt de dood van een oude man, wiens lichaam in een zuurcontainer is gevonden. De teamleden in het lab praten met name over huwelijk en kinderen.
«
»
12:25 Modern Family
Wanneer Claire een vunzige foto op een computer aantreft en denkt dat hij van Luke is, corrigeert de werkelijk schuldige Phil haar niet. Jay en Gloria worden het niet eens over Jay's geliefde standbeeld van een hondenbutler.
«
»
12:50 New Girl
Ondanks de bezwaren van Nick, probeert Jess toch vrienden te worden met hun chagrijnige huisbaas. Maar dit zorgt voor problemen als hij achter de veranderingen komt die aan het appartement zijn gedaan.
«
»
13:15 Friends
Rachel zoent per ongeluk de man bij wie ze voor een nieuwe baan solliciteert. Joey raakt geobsedeerd door een vrouw die in Ross' appartementencomplex woont. Phoebe en Gary kibbelen met Monica en Chandler over wie de meest bevredigende relatie heeft.
«
»
13:45 Friends
Rachel begint met roken als ze merkt dat haar nieuwe baas en collega's allemaal rokers zijn. Monica en Phoebe organiseren een surpriseparty voor Rachels verjaardag. Joey en Ben doen auditie voor een reclamespotje.
«
»
14:10 ER
Gates en Neela proberen Meg te reanimeren nadat ze haar bewusteloos in haar auto hebben gevonden. Sam denkt dat ze weet wie haar huis in brand heeft gestoken. De spanningen lopen op naarmate Ames wanhopiger wordt op wraak.
«
»
15:05 Rizzoli & Isles
Een seriemoordenaar beweert informatie te hebben over de moord op een jonge gevangene, die vlak voor zijn vrijlating dood in de badkamer werd aangetroffen. Ondertussen maakt Frankie Jr zich klaar om het recherche-examen af te leggen.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een veertienjarige jongen en is geschokt als bewijs de jongen linkt aan een man die al twee jaar in de gevangenis zit.
«
»
17:00 Shades of Blue
Harlee en Wozniak gaan om met de gevolgen van het verdwijnen van het geld van de overval. Harlee vertelt de FBI dat ze het geld zal vinden en Wozniak en zijn partners zal uitleveren.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Wanneer een rechter die bekend staat om zijn strenge straffen voor minderjarigen vermoord is gaat het team op onderzoek uit. Kristin wordt ook geconfronteerd met familieproblemen wanneer ze zich met haar tienerdochter in New York City vestigt.
«
»
18:45 NCIS: New Orleans
Het team gaat door met het onderzoek naar de moord op een officier die het wangedrag van de politie wilde aankaarten. Ook moet Pride van de corrupte politie afkomen en vraagt de burgemeester aan Pride om zich aan te sluiten bij haar nieuwe taskforce.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een persoon uit Booth en Brennans verleden. Aubrey ontdekt dat haar vader terug is.
«
»
20:35 Bull
Het team vraagt Bull aan de zijlijn te staan, omdat ze vrezen dat zijn recente problemen een negatieve invloed kunnen hebben op hun verdediging van een zakenmagnaat die ervan wordt beschuldigd geestelijk ongeschikt te zijn om zijn bedrijf te leiden.
«
»
21:30 Bull
Bull heeft slechts twee dagen om de verdediging voor te bereiden van een vroedvrouw. Ze wordt beschuldigd van het uitoefenen van haar beroep zonder vergunning. Het team probeert de gemeenschap van de vrouw te overtuigen om als getuigen op te treden.
«
»
22:25 CSI: Vegas
Het CSI team wordt opgeroepen om een onderzoek te starten wanneer de lichamen van Frank Sinatra en Joey Bishop imitators worden ontdekt achter de gipsplaten van een bouwproject. Folsom komt tegenover de beoordelingsraad te staan.
«
»
23:20 CSI: Vegas
Het CSI-team onderzoekt de dood van een man die Las Vegas bezocht voor een gezondheid- en welzijnsconventie. Allie Rajan raakt opgesloten in de kelder van een verlaten ziekenhuis na een hevige explosie.
«
»
00:15 ER
Gates en Neela proberen Meg te reanimeren nadat ze haar bewusteloos in haar auto hebben gevonden. Sam denkt dat ze weet wie haar huis in brand heeft gestoken. De spanningen lopen op naarmate Ames wanhopiger wordt op wraak.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Nell en Hugo waarschuwen Toadie, wanneer ze ontdekken dat Terese ziek is. Mackenzie is vastbesloten om Haz bij Wade weg te krijgen. En Nicolette en Aaron komen tot een akkoord.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers