TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Neighbours: A New Chapter
Krista vindt een ongewone bondgenoot. Mackenzie komt dicht bij de waarheid. Terese heeft een droom.
«
»
02:30 Neighbours: A New Chapter
Dex bereikt zijn breekpunt. Krista en Aaron bewandelen een gevaarlijke grens. Karl wordt vernederd.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Cold Case
Wanneer de skeletresten van een man in een metrotunnel worden gevonden, geloven Rush en Valens dat hij mogelijk is vermoord. In 1947 gonsde de geruchtenmolen van de verhalen over waarom de man vermist werd.
«
»
06:10 ER
Luka krijgt belangrijk nieuws en aan het eind van de dag een onverwachte bezoeker. Ondertussen brengt een botsing tussen een motorfiets en een auto kritieke patiënten naar de SEH.
«
»
06:50 Neighbours: A New Chapter
Dex bereikt zijn breekpunt. Krista en Aaron bewandelen een gevaarlijke grens. Karl wordt vernederd.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 CSI: Crime Scene Investigation
Ray Langston komt terug uit New York nadat het hem niet is gelukt om de ontvoerde Madeline Briggs te vinden. Hij denkt dat het meisje ontvoerd werd door vrouwenhandelaren en deel uitmaakte van een prostitutieclub in Vegas.
«
»
08:30 FBI: Most Wanted
Nadat Crosby's oude legermaatje wordt aangevallen tijdens een schijnbaar mislukte drugsdeal, legt het onderzoek van het team een gevaarlijk web van samenzweringen bloot. Jess twijfelt aan zijn relatie met Sarah na een onverwachte ontmoeting.
«
»
09:20 Shades of Blue
De crew wordt gedwongen Lomans loyaliteit te testen wanneer hij worstelt met schuldgevoelens. Wozniak ontdekt dat Donnie informatie achterhoudt en Harlee leidt de FBI per ongeluk naar belastend bewijsmateriaal.
«
»
10:10 NCIS
Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer die tientallen jaren geleden overleed. Het team gaat op zoek naar de dader, het persoonlijke tintje maakt de zaak voor Ducky extra zwaar.
«
»
11:05 Bones
Het team onderzoekt een lichaam dat is gevonden in een stortplaats. Een documentaire-crew houdt ze in de gaten.
«
»
11:55 Modern Family
De eerste schooldag is weer aangebroken en Phil schat niet goed in hoe Claire omgaat met een leeg huis. Jay en Gloria zijn het niet eens over Manny's interessante kledingkeuze voor z'n eerste schooldag.
«
»
12:20 New Girl
Jessica heeft Paul, een collega op wie ze al een tijdje een oogje heeft, uitgenodigd voor Thanksgiving in het appartement. De avond verloopt alleen niet zoals ze had gehoopt.
«
»
12:50 Friends
Chandler en Monica plannen een trip naar Atlantic City om samen te kunnen zijn. Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt. Ross moet Rachel vertellen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily.
«
»
13:15 Friends
Phoebe komt tot de ontdekking dat ze graag nerts draagt. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel weigert te verbreken. Emily wil scheiden. Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot ze zien hoe knap hij is als hij geknipt is.
«
»
13:40 ER
Abby en Kovac huren een oppas in om voor hun zoon te zorgen. Morris en Sam behandelen een strijdlustige patiënt die schijnbaar griep heeft, maar hij weigert behandeling als ze ontdekken dat zijn toestand gecompliceerder is.
«
»
14:35 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt geconfronteerd met een wreed ultimatum. Susan krijgt een aanbod en Dextan is gefrustreerd.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Tussen duizenden matrozen in Boston tijdens de Fleet Week wordt een onbekende matroos verdacht van twee verkrachtingen en moorden. Ondertussen komt admiraal Frost opdagen en gaat Maura op date met Angela's monteur.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt naar een bowlingbaan geroepen wanneer het transportsysteem een hoofd aflevert. Een medebowler kan verantwoordelijk zijn voor deze bloederige misdaad. Ondertussen is Ray bezig met een oude zaak.
«
»
17:00 Shades of Blue
Een plaatselijke drugsbaron ontdekt Wozniaks geheim en probeert het als pressiemiddel te gebruiken om drugs terug te krijgen. Harlee trekt Stahls motieven in twijfel en neemt zijn toevlucht tot spionage.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Nadat er een dubbele moord wordt gepleegd in een stadje, gaat het team achter een burgerwacht aan die vertrouwt op online speurneuzen om wraak te nemen. In de tussentijd blijft de relatie tussen Jess en Sarah groeien.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team reist af naar Boston, om te zoeken naar één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis New England.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de vreemde dood van een professionele hockeyer. Zijn onthoofde lijk is in een rivier gedumpt.
«
»
20:35 Verliefd op Cuba
Loes is het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje besluit te trouwen met een Cubaan vliegt ze erheen om aan te tonen dat haar schoonzoon uit is op een verblijfsvergunning.
«
»
22:45 Modern Family
De hele familie staat achter Manny's nieuwe hobby: schermen. Het trotse enthousiasme van Jay herinnert Mitchell aan een trauma van vroeger. Phil wil achterhalen wat Luke's verborgen talent is.
«
»
23:15 New Girl
Jess is jaloers op Winston nadat hij bij haar handbalteam aansluit en een natuurtalent blijkt. Nick en Schmidt maken ruzie over hoe het toilet gerepareerd moet worden.
«
»
23:45 Friends
Nadat hij uit zijn appartement is gezet, trekt Ross tijdelijk in bij Chandler en Joey, maar daar worden ze alle drie gek van. Phoebe gaat uit met een horeca-inspecteur die steeds hun favoriete restaurants sluit.
«
»
00:20 Friends
Het is Thanksgiving en de groep denkt terug aan vreselijke Thanksgiving-ervaringen uit het verleden. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt geconfronteerd met een wreed ultimatum. Susan krijgt een aanbod en Dextan is gefrustreerd.
«
»
01:35 ER
Abby en Kovac huren een oppas in om voor hun zoon te zorgen. Morris en Sam behandelen een strijdlustige patiënt die schijnbaar griep heeft, maar hij weigert behandeling als ze ontdekken dat zijn toestand gecompliceerder is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers