TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Big Sky
Terwijl ze overal aanklopt en op zoek is naar aanwijzingen, komt Cassie onverwacht oog in oog te staan met Ronald. Merilee neemt een ingrijpende beslissing waarmee ze het lot van Rick en zichzelf in eigen handen krijgt.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Cold Case
Het team onderzoekt de dood van een ervaren, vijfenveertigjarige jockey die verdween binnen enkele uren nadat hij een race had verloren waarvan hij had gepland dat het zijn laatste zou zijn voordat hij met pensioen ging.
«
»
07:30 ER
De zoon van een gewonde politieagent moet een beslissing op leven of dood nemen. Abby probeert een meisje met blindedarmontsteking te overtuigen om geopereerd te worden in County General, maar haar vader wil dat ze ergens anders heen gaat.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team werkt samen met de FBI in het onderzoek naar de moord op een jonge jongen en een vrouw. Ze zoeken een seriemoordenaar die zes jaar geleden, een kind in New York, heeft ontvoerd.
«
»
09:35 FBI
Een rijke accountant wordt neergeschoten omdat hij in het geheim tegen een beruchte drugsbaron getuigde. Het team gaat op onderzoek uit. Tiffany roept de hulp in van een vriend die in het verleden bij de NYPD werkte en familie is van de drugsbaron.
«
»
10:30 Unforgettable
Carrie en Al's eerste zaak met de NYPD's Major Crimes Section, een spraakmakende ontvoering, komt dicht bij huis.
«
»
11:20 NCIS
Het team van Gibbs heeft ontslag genomen. Clayton Jarvis komt om bij een bomaanslag, waarbij ook Tom Morrow gewond raakt. Wanneer er vervolgens een aanslag op Gibbs wordt gepleegd, is duidelijk dat iemand hen allemaal wil uitschakelen.
«
»
12:15 Bones
De overblijfselen van een rijke vrouw worden gevonden in een park. Het team vermoedt dat de Ghost Killer hierachter zit.
«
»
13:10 Younger
Er hangt verandering in de lucht bij Empirical en Liza overweegt haar opties. Kelsey krijgt nieuws.
«
»
13:40 ER
Op kerstavond haasten de ER-medewerkers zich om het werk af te maken en naar huis te gaan voor de vakantie. Abby behandelt een dialysepatiënt die in kritieke toestand verkeert. Ze kan zijn huisarts niet bereiken omdat hij niet gestoord wil worden.
«
»
14:35 Neighbours: A New Chapter
Sadie doet een schokkende bekentenis. Toadie doet er alles aan om zichzelf te verlossen.
«
»
15:10 Cold Case
Het team onderzoekt de moord in 1991 op een veertienjarig pleegkind, dat zich begon te vestigen als getalenteerde rapper binnen de lokale hiphopgemeenschap.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de zelfmoord van een eerstejaarsstudente op de campus van de universiteit. Sara komt daardoor weer in contact met Hannah West en vraagt zich af of ze door zal gaan of ontslag zal nemen.
«
»
17:00 Unforgettable
Carrie gaat undercover met een team bankovervallers om de leider van de bende te achtervolgen.
«
»
17:50 FBI
Het team werkt aan een ontvoeringszaak van een vijfjarig kind. Scola vermoedt dat de moeder verbergt waarom haar zoon het doelwit was. Nina worstelt om zich tegenover Scola open te stellen in hun relatie.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team vermoedt dat twee verdachten mogelijk samen hebben gewerkt bij een serie inbraken en moorden in een buitenwijk van Denver.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een zwemcoach die in een put is gevonden. Enkele verdachten vermoeden dat hij vreemd ging.
«
»
20:35 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:55 CSI: Vegas
Een achtergelaten paard bedekt met bloed leidt het CSI-team naar een doorgangshuis voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara zijn hun hoofdverdachte in de zaak van David Hodges op het spoor.
«
»
23:55 Harrow
Terwijl Harrows pogingen om weer contact te maken met zijn zoon gefrustreerd raken, groeien Fern en James steeds meer naar elkaar toe. Terwijl de verbijsterende dood van twee tieners de bezorgdheid van Harrow voor zijn eigen kinderen verscherpt.
«
»
01:00 Neighbours: A New Chapter
Sadie doet een schokkende bekentenis. Toadie doet er alles aan om zichzelf te verlossen.
«
»
01:35 ER
Op kerstavond haasten de ER-medewerkers zich om het werk af te maken en naar huis te gaan voor de vakantie. Abby behandelt een dialysepatiënt die in kritieke toestand verkeert. Ze kan zijn huisarts niet bereiken omdat hij niet gestoord wil worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers