TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Criminal Minds
Gideon gaat achter Frank aan, een raadselachtige seriemoordenaar, zonder dat de BAU te vertellen. Nu moet het team Gideon profilen als verdachte om hen beiden te vinden.
«
»
08:05 Criminal Minds
Een seriemoordenaar heeft het gemunt op vrouwen van de universiteitscampus in Arizona, het team reist af naar het zuiden van Amerika om deze maniak op te sporen.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Criminal Minds
Het BAU-team staat, in Milwaukee, voor één van de moeilijkste opdrachten ooit. Ze jagen op een seriemoordenaar die zijn bloedeigen zoon als lokaas gebruikt om vrouwen te ontvoeren.
«
»
10:25 Criminal Minds
Het team jaagt op een moordlustige psychiater, die vertrouwelijke informatie gebruikt om zijn patiënten te grazen te nemen.
«
»
11:15 NCIS
In Washington D.C. worden meerdere vrouwen gedood op dezelfde wijze als een drie jaar oude televisieserie. Frankie Dean, de kapper van Gibbs, is bang dat zijn zoon de dader is en vraagt Gibbs om hulp.
«
»
12:10 NCIS
Ted Lemere, een marinier gespecialiseerd in het opsporen van K9-bommen, is gedood in Afghanistan. Zijn vrouw gelooft dat Teds dood iets te heeft met een kostbare ketting, die cadeau had gekregen. Het team begint een onderzoek in Afghanistan.
«
»
13:05 NCIS
Een hevige storm brengt het team aan boord van de USS Borealis, waar een arts is vermoord. McGee ontdekt dat zijn vader ook aan boord is en ernstig ziek is, iets waar de arts vanaf wist.
«
»
14:00 NCIS
Wanneer een Marinereservist thuiskomt, is haar man vermist en in de huiskamer ligt bloed. Ze vraagt het team om hulp. Ondertussen vermoedt Tony dat Ziva de dood van haar vader wil wreken.
«
»
14:55 NCIS
Terwijl het team de moord op een officier in Virginia onderzoekt, reizen Tony en Ziva naar Berlijn om daar de moordenaar van Ziva's vader te zoeken.
«
»
15:50 NCIS
Het team zoekt koortsachtig naar Bodnar, om de moord op Eli David en Jackie Vance, te vergelden, hoewel Homeland Security hun opdraagt de zaak te laten rusten.
«
»
16:45 NCIS
Een onderzoeker van het 'Department of Defense' analyseert de reactie van het team in de zaak Bodnar. Ondertussen onderzoekt het team of een onderofficier aan paranoia lijdt, wanneer hij beweert dat hij wordt gevolgd.
«
»
17:40 NCIS
De internationale jacht op de moordenaar van Eli David verandert in een heksenjacht op Gibbs en zijn team. Men zet vragen bij de onconventionele methoden van NCIS en het bestaan van de afdeling staat op het spel.
«
»
18:35 NCIS
Het team van Gibbs heeft ontslag genomen. Clayton Jarvis komt om bij een bomaanslag, waarbij ook Tom Morrow gewond raakt. Wanneer er vervolgens een aanslag op Gibbs wordt gepleegd, is duidelijk dat iemand hen allemaal wil uitschakelen.
«
»
19:25 NCIS
Tony reist naar Israël om Ziva te vinden. Gibbs en het team zetten de zoektocht voort naar Parsa en zijn groep terroristen.
«
»
20:20 NCIS
Wanneer een marine luitenant wordt vermist, gebruikt het team Twitter om hen te helpen met het oplossen van de zaak. De badge van McGee wordt vermist.
«
»
21:10 NCIS
Een moordonderzoek voert Gibbs en McGee naar Afghanistan waar een schuilplaats voor vrouwen hen verbindt met het verleden van Mike Franks.
«
»
22:05 NCIS
Een bekend gezicht tussen een groep toeschouwers en een pakje kauwgum brengen DiNozzo vijftien jaar terug in de tijd, toen hij nog werkte bij de politie in Baltimore.
«
»
23:05 NCIS
De kustwacht en het NCIS-team werken samen wanneer er zich een explosie voordoet op een olieplatform. Ondertussen heeft een anonieme grappenmaker het op de leden van het team voorzien.
«
»
00:00 Walker
De Walkers halen alles uit de kast om het jubileum van Abeline en Bonham te vieren. Cassie vindt een stukje van haar verleden en Cordell heeft een gunst van Geri nodig.
«
»
01:00 Walker
Twyla wordt gevraagd om de Rangers te helpen bij een zaak terwijl zij en Cordell naar elkaar toe groeien. Ondertussen heroverweegt Stella haar gevoelens voor Todd en Colton terwijl Geri een olijftak naar Denise uitstrekt.
«
»
01:40 Walker
Cordell en James doen een schokkende ontdekking. Ondertussen hebben Stella en August een traumatische middag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers