TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
Chelsea wordt aangesproken op haar gedrag. Paul uit zijn woede. Toadie spreekt zijn zorgen uit.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Cold Case
Een man verschijnt in het kantoor van Lilly met belastend bewijsmateriaal over zijn schizofrene ex-kamergenoot. Dit zou de dood hebben veroorzaakt van Julie Ramierez, die in 2004 omkwam bij een brand.
«
»
07:50 ER
Een vrouw beschuldigt Dr. Pratt van seksuele intimidatie. Neela bestudeert beroertes in een laboratorium met slimme maar bizarre afgestudeerde studenten. Sam probeert de aantrekkingskracht van de vader van haar zoon te weerstaan.
«
»
08:35 Neighbours: A New Chapter
Chelsea wordt aangesproken op haar gedrag. Paul uit zijn woede. Toadie spreekt zijn zorgen uit.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 CSI: Miami
De moord op twee jongen vrouwen leidt ertoe dat het team onderzoek doet naar de leden van een studentenvereniging in Miami.
«
»
10:20 FBI
Het team beseft dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar die het hele land bestookt. De zaak houdt verband met Isobels vader, Robert, en zijn hotel. Het leidt tot onthullingen over hun verstoorde relatie.
«
»
11:10 Unforgettable
Het levenloze lichaam van een jonge staalarbeider wordt op een bouwplaats gevonden. Het onderzoek leidt Carrie naar een jonge telg van een maffiafamilie, die connecties blijkt te hebben met de projectontwikkelaar voor wie de vermoorde man werkte.
«
»
12:00 NCIS
Lydia en Rosie worden 's avonds op straat overvallen. Lydia's vader, die hen wilde ophalen, grijpt in en wordt neergeschoten. De ontvoerder vlucht met Rosie. Lydia helpt Ziva en Abby de ontvoerder op te sporen.
«
»
12:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een gymnast en ontdekt dat ze een dubbelleven had. Cam confronteert de vrouw die haar identiteit heeft gestolen.
«
»
13:45 Younger
Liza keert terug naar Empirical in de hoop haar normale gang van zaken te kunnen hervatten.
«
»
14:15 ER
Carter is in de wolken wanneer Kem terugkeert uit Afrika. Abby behaalt indrukwekkende resultaten tijdens haar stage op de psychiatrische afdeling. Ze slaagt erin om door te dringen bij een patiënte die voortdurend epileptische aanvallen krijgt.
«
»
15:10 Cold Case
Nieuw bewijs zet het team ertoe aan de moord op een pasgetrouwde Ivy League-student uit 1958 opnieuw te onderzoeken, die de leiding had over het ontwikkelen van voorstedelijke gemeenschappen met betaalbare woningen buiten Philadelphia.
«
»
16:05 CSI: Miami
Een accountant wordt vermoord, nadat hij op de oceaan was overvaren door een motorboot. Het team ontdekt al snel dat hij veel vijanden had.
«
»
17:00 Unforgettable
Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te nemen.
«
»
17:50 FBI
Nadat een ICE-agent wordt neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze denken dat hij het ook heeft gemunt op congreslid Curtis Grange, die bij dezelfde wedstrijd aanwezig was.
«
»
18:45 NCIS: Los Angeles
Wanneer Sams dochter wordt ontvoerd na het leiden van protesten, doet hij er alles aan om haar te vinden. Ondertussen sluit Deeks zich weer aan bij NCIS en zoekt Callen naar de waarheid over Anna.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de overblijfselen van een meisje die aan Brennan en Booth zijn gestuurd. Brennan droomt over Pelant.
«
»
20:35 Wild Cards
Ellis, een detective die gedegradeerd is naar de marine-eenheid, botst met Max, een slimme oplichtster. De commissaris van de stad dwingt de twee onwaarschijnlijke tegenpolen om partners te worden.
«
»
21:30 Wild Cards
Een onschuldige zaak van diefstal leidt Max en Ellis naar de moord op een meedogenloze sportagent.
«
»
22:30 NCIS: Sydney
Wanneer een onderzoeker van de Amerikaanse marine dood wordt aangetroffen in een geheime ondergrondse bunker, gaat het team op onderzoek uit. Ze komen echter vast te zitten in de bunker met beperkte zuurstof wanneer de bunker niet opengaat.
«
»
23:30 NCIS: Sydney
Wanneer JD's zoon wordt ontvoerd door een internationale huurmoordenaar in ruil voor een gezochte crimineel in NCIS-hechtenis, probeert het team verwoed zijn zoon veilig terug te krijgen zonder een crimineel in te schakelen.
«
»
00:35 ER
Carter is in de wolken wanneer Kem terugkeert uit Afrika. Abby behaalt indrukwekkende resultaten tijdens haar stage op de psychiatrische afdeling. Ze slaagt erin om door te dringen bij een patiënte die voortdurend epileptische aanvallen krijgt.
«
»
01:40 Neighbours: A New Chapter
Chelsea wordt aangesproken op haar gedrag. Paul uit zijn woede. Toadie spreekt zijn zorgen uit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers