TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Neighbours: A New Chapter
Cara is ten einde raad. Chelsea raakt afgeleid. Een droomvakantie verandert snel in een nachtmerrie.
«
»
02:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker en Toadie onderneemt actie.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Cold Case
Rush en het team heropenen de zaak van een automonteur die werd vermoord na het winnen van $ 8 miljoen in de staatsloterij. Valens ontdekt dat er mogelijk een probleem is met zijn relatie met Frankie.
«
»
08:00 ER
Carter neemt een groot risico door zijn enthousiaste vriendin Kem mee te nemen naar de spoedafdeling terwijl hij aan het werk is. Ze bezoekt verschillende afdelingen in het ziekenhuis.
«
»
08:45 Neighbours: A New Chapter
Cara is ten einde raad. Chelsea raakt afgeleid. Een droomvakantie verandert snel in een nachtmerrie.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt een lichaam met uitgestoken ogen en verdenkt de oude bekende, de 'Miami Taunter', maar Doctor Esteban Navarro heeft een alibi.
«
»
10:25 FBI
Rina raakt ernstig gewond terwijl ze met Jubal aan het werk is. Het team ontdekt dat Vargas de schietpartij vanuit de gevangenis heeft georkestreerd en hij valt ook de rest van hun team en hun dierbaren aan.
«
»
11:10 Unforgettable
Carrie en Al onderzoeken de mysterieuze dood van een rijke erfgename. Tijdens het onderzoek blijkt dat de vrouw een andere identiteit had aangenomen. Een bezoek aan haar moeder levert Carrie verrassend genoeg een aanwijzing op.
«
»
12:00 NCIS
Terrorisme bedreigt de fundamenten van de marine en NCIS dusdanig dat Gibbs en het team voor verrassingen komen te staan, die vernietigend zijn. De zaak beïnvloedt ook de bruiloft van Jimmy.
«
»
12:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van de directeur van een school die aan kanker leed. Brennan en Booth zijn druk bezig met het voorbereiden van hun huwelijk.
«
»
13:35 Younger
Liza ontdekt een spannende nieuwe auteur, wiens pitch een onverwachte wending neemt. Kelsey ontwijkt de woede van Charles en ontsnapt samen met Josh en Lauren.
«
»
14:05 ER
Carter neemt de dag vrij om zijn vriendin Kem een rondleiding in Chicago te geven. De spoedafdeling krijgt het bezoek van een waarnemer die de relatie tussen het verplegend personeel en de patiënten onder de loep neemt.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street zijn erg geschrokken van een tragische gebeurtenis.
«
»
15:25 Cold Case
Rush en het team heropenen de moordzaak uit 1988 van een jonge verslaggever wanneer er nooit eerder vertoonde beelden van haar worden gevonden en aangeven dat ze aan een groot verhaal werkte.
«
»
16:15 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken waarom iemand drie, onlangs vrijgelaten gevangenen, heeft vermoord, nadat het gerechtshof hun oorspronkelijke veroordelingen verwierp.
«
»
17:05 Unforgettable
Tijdens het onderzoek naar de moord op een alleenstaande vader, ontdekken Carrie en Al dat de dochter van de vermoorde man wellicht het volgende slachtoffer is. Door haar demente moeder, komt Carrie een stap dichterbij de moordenaar van haar zus.
«
»
17:50 FBI
Het team onderzoekt een reeks overvallen op juwelierszaken die uitmonden in een dubbele moord. Ze ontdekken een verband met een zestienjarige jongen die in de knoop zit met de pleegzorg.
«
»
18:45 Criminal Minds
De Super Bowl is net voorbij, maar nu begint het pas voor Hotchner en het BAU-team. Ze worden gebeld om de moord op een rijk stel na hun Super Bowl-feestje te onderzoeken.
«
»
19:40 Bones
Het team vertelt Brennan niets over een onderzoek, zodat zij zich op haar huwelijk kan concentreren. Max verschijnt ineens met een verdachte zak geld.
«
»
20:35 The Little Things
Joe "Deke" Deacon bundelt zijn krachten met Sgt. Jim Baxter op zoek naar een seriemoordenaar die Los Angeles terroriseert. Terwijl ze de dader opsporen, is Baxter zich er niet van bewust dat het onderzoek echo's van Deke's verleden naar boven haalt.
«
»
22:50 The Secrets She Keeps
Meghan is onderweg naar het ziekenhuis om haar baby te krijgen, maar ze weet niet dat ze mogelijk in gevaar is. Een trauma uit het verleden van Agatha wordt onthuld.
«
»
23:55 Harrow
Twee beroemde parachutisten springen van een wolkenkrabber en sterven ter plekke. Harrow onderzoekt terwijl zijn familie te maken krijgt met de nasleep van de arrestatie van zijn dochter Fern in een drugsgerelateerde zaak.
«
»
01:00 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street zijn erg geschrokken van een tragische gebeurtenis.
«
»
01:30 ER
Carter neemt de dag vrij om zijn vriendin Kem een rondleiding in Chicago te geven. De spoedafdeling krijgt het bezoek van een waarnemer die de relatie tussen het verplegend personeel en de patiënten onder de loep neemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Een oude zaak brengt Deans plannen in de war en maakt Manning onzeker, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn toekomst bij de politie. De MIU komt steeds meer onder druk te staan, nu iemand van het hoofdkantoor van de divisie controles komt uitvoeren. Dean is zichtbaar verdrietig. Karen en Jenn kunnen bewijzen dat een belangrijke getuige van het onderzoek gelogen heeft over zijn alibi. Ze sporen de man in kwestie op voor het te laat is. Chris voelt zich thuis publieke vijand nummer één en de spanningen tussen Jenn en Jacqui escaleren. Wanneer problemen Jenn tot thuis achtervolgen, is haar gezin ook echt in gevaar.

'The Bay', om 21.20 uur op VRT 1.

Dossiers