TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Neighbours: A New Chapter
Karls zorgen nemen alleen maar toe als hij iets ziet wat hij niet had moeten zien. Melanie en Terese doen aannames die beladen zijn. Paul zet Krista onder druk.
«
»
02:25 Neighbours: A New Chapter
Karl maakt zich zorgen over Holly's relatie, en Aaron en Cara bedenken een sluw plan.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Cold Case
Wanneer het woord verkrachter wordt gevonden op de grafsteen van een populaire mannelijke student, ontdekt het team het feit dat het universiteitspersoneel en de politie vrouwelijke studenten negeerden die hem voor zijn dood hadden beschuldigd.
«
»
07:55 ER
Carter keert vervroegd terug uit Afrika en treft Abby aan op de rand van een zenuwinzinking nu haar broer Erik vermist blijft. In het ziekenhuis trachten Abby en Carter een hersendood jongetje in leven te houden.
«
»
08:40 Neighbours: A New Chapter
Karls zorgen nemen alleen maar toe als hij iets ziet wat hij niet had moeten zien. Melanie en Terese doen aannames die beladen zijn. Paul zet Krista onder druk.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 CSI: Miami
Het onderzoek naar de dood van een miljonair brengt het CSI-team naar een hoogstaande escortservice. Ryan gaat undercover als een rijke zakenman om de leugens van de eigenaar boven water te halen.
«
»
10:20 FBI
Tijdens een schietpartij vallen er twee doden, maar het team gelooft dat dit misschien niet de beoogde doelen waren. Het team bepaalt de beste strategie om een getuige te gebruiken om zo een verdachte neer te halen.
«
»
11:10 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een entertainer op een cruiseschip. Eenmaal op zee, bevindt het stel zich in een peniebele situatie.
«
»
12:00 NCIS
Tegen de zin van Gibbs krijgt Barrett de leiding over het onderzoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in plastic wikkelt nadat hij hen heeft doodgeschoten. Ziva stelt eindelijk haar vriend voor aan het team.
«
»
12:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een jongen wiens geest bijgestaan wordt door een helderziende. Het zet de leden van het team aan het denken over het leven en de dood.
«
»
13:45 Younger
Wanneer Liza zich aansluit bij een netwerkgroep voor assistenten, leert ze meer over Thad dan ze zou willen.
«
»
14:10 ER
Vroeg in de ochtend komen Jing-Mei en Kovac tot de gruwelijke ontdekking dat een slachtpartij heeft plaatsgevonden in hun vaste taverne Magoo's. Pratt en Gallant voldoen aan de vage daderbeschrijving die Jing-Mei gaf.
«
»
15:05 Neighbours: A New Chapter
Krista verkeert in gevaar, Sadie en Wendy zijn het oneens, Nicolette is geschokt.
«
»
15:30 Cold Case
Rush en Valens ontrafelen het mysterie van de afkomst van een meisje en de dood van de man die verondersteld wordt haar vader te zijn. De rechercheurs zijn ambivalent over een nieuw lid van de ploeg, Josie Sutton.
«
»
16:20 CSI: Miami
Het team onderzoekt een dubbele moord, maar dat wordt bemoeilijkt door een gebrek aan bewijs. Dat is namelijk weggespoeld toen een brandkraan explodeerde. Om de moordenaar te vinden moet het team de avond zien te reconstrueren.
«
»
17:10 Castle
Er wordt een lichaam gevonden tijdens een theatervoorstelling. Castle en Beckett nemen een rol aan in de wereld van het drama, hierna zullen ze wel een toontje lager zingen.
«
»
18:00 FBI
Terwijl het team op zoek gaat naar een meisje dat tijdens een vakantie is ontvoerd, ontdekken ze dat de ontvoering mogelijk te maken heeft met een skelet in de kast van haar familie. Maggie twijfelt aan haar relatie met Nestor.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een veranderlijke seriemoordenaar leidt Gideon, Hotchner en hun team op een wilde jacht door het zuiden van de VS. De moordenaar verandert van uiterlijk als een kameleon om de autoriteiten te misleiden en door te kunnen gaan met moorden.
«
»
19:40 Bones
Brennan en Booth gaan undercover om de moord op een danser op te lossen. Ze doen alsof ze deelnemers zijn bij de plaatselijke competitie.
«
»
20:35 Cake
Nadat een medelid uit de Hulpgroep Chronische PijnpatiŽnten zelfmoord pleegt, gaat Claire naar het huis van de overleden vrouw. Verbitterd om haar eigen leven, zoekt ze de drijfveren achter de zelfmoord en peilt ze de reacties van haar naasten.
«
»
22:30 Will & Grace
De groep gaat een weekendje naar een huisje in Vermont, waar de vonk tussen Grace en een oude vlam weer overspringt. Grace probeert het te verbergen voor Will, die aan de vooravond zit van wat zijn jubileum zou zijn geweest.
«
»
23:00 Will & Grace
Will vindt een 'inval-Grace', een nieuwe buurvrouw die leuke dingen wil doen met Will terwijl Grace druk aan het werk is. Grace vreest dat ze vervangen wordt en zoekt ruzie met Val om de aandacht van Will terug te winnen.
«
»
23:30 Friends
Ross' lesbische ex-vrouw is zwanger van zijn kind en hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.
«
»
00:05 Friends
Phoebe krijgt 7000 dollar van een frisdrankfabrikant nadat zij een duim in een blikje fris heeft aangetroffen. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
Krista verkeert in gevaar, Sadie en Wendy zijn het oneens, Nicolette is geschokt.
«
»
01:10 ER
Vroeg in de ochtend komen Jing-Mei en Kovac tot de gruwelijke ontdekking dat een slachtpartij heeft plaatsgevonden in hun vaste taverne Magoo's. Pratt en Gallant voldoen aan de vage daderbeschrijving die Jing-Mei gaf.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers