TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Neighbours: A New Chapter
Een menigte komt bijeen in Erinsborough High, in een laatste poging om de school te redden.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Cold Case
Lilly heropent de zaak uit 2006 van de verdwijning van een man die gebonden is aan de universiteit nadat zijn zus een internetvideo van hem heeft gevonden in de ondergrondse subcultuur van blote knokkels.
«
»
07:30 ER
Mark verneemt dat de tumor terug is en niet meer operatief verwijderd kan worden. Hij heeft nog enkele maanden te leven, maar wil het slechte nieuws niet aan zijn vrouw vertellen. Elizabeth logeert in een hotel.
«
»
08:15 Neighbours: A New Chapter
Een menigte komt bijeen in Erinsborough High, in een laatste poging om de school te redden.
«
»
08:35 CSI: Miami
Het levenloze lichaam van popster Phoebe Nichols wordt teruggevonden. Na onderzoek blijkt het niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan. Horatio en zijn team moeten de moord onderzoeken en ondertussen ook de echte Poebe zien te vinden.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 FBI
Wanneer er een bom afgaat in een restaurant in Queens wordt de zaak persoonlijk voor OA, die daar vroeger altijd at. Hoewel het eerst om een terroristische aanslag lijkt te gaan, blijkt de situatie een stuk ingewikkelder te liggen.
«
»
10:45 Castle
Castle's favoriete acteur is omgelegd, hij gaat samen met Beckett op zoek naar de moordenaar van zijn held. Hierbij krijgen ze hulp van een aantal bekende actieacteurs uit de jaren 80.
«
»
11:35 NCIS
Het team moet een terroristische groepering tegenhouden die dreigt een bom tot ontploffing te brengen in Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten.
«
»
12:25 Bones
Booth en Brennan doen onderzoek naar de overblijfselen die werden gevonden in een pinsetter. Ze vinden geen bewijs en besluiten undercover te gaan om zo het bowlingteam te infiltreren.
«
»
13:15 Younger
Liza en Charles werken nauw samen om een getrouwd schrijversduo te krijgen. Nadat Redmond haar eruit roept, neemt Kelsey drastische maatregelen om een auteur die ze opvoedde in haar literaire salon te behouden.
«
»
13:45 ER
Abby heeft een nachtje op Luka's bank doorgebracht en ook Susan is bij Mark blijven slapen omdat die het zwaar heeft na Elizabeths vertrek. Carter kan de logeerpartij van zijn vriendin echter niet verkroppen.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street worden geconfronteerd met de gevolgen van hun protest.
«
»
15:10 Cold Case
Lilly en Scott besluiten de cold case te heropenen van een rijke familiematriarch die in 1998 dood werd gevonden, wanneer nieuw bewijs aan het licht komt dat suggereert dat ze is vermoord.
«
»
16:05 CSI: Miami
Een leraar wordt met een samoeraizwaard doormidden gezaagd. Naarmate het onderzoek vordert, begint het team in de wereld van de Japanse maffia te graven om de moordenaar te vinden.
«
»
16:55 Castle
Een medewerker spoedeisende hulp wordt op straat neergeschoten. Castle en Beckett komen er al snel achter dat het slachtoffer banden had met de maffia.
«
»
17:50 FBI
Nadat de zoon van een bekende moederblogger wordt ontvoerd, moet het team haar twee miljoen volgers doorspitten om de dader te vinden. Kristen went aan haar nieuwe leven als veldagent met haar nieuwe partner, Stuart Scola.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt een aantal branden op een universiteitscampus. Omdat het meeste bewijsmateriaal verbrand is, moeten Gideon en z'n team vertrouwen op een psychologische analyse om de brandstichter te ontmaskeren.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een vrouw worden in een paintballveld gevonden. Booth en Sweets ondervragen de echtgenoot van het slachtoffer.
«
»
20:35 Vermist
Tine ontwaakt in een donkere kofferbak. Waar brengt De Graeve haar naartoe en wat is hij met haar van plan?
«
»
21:35 Vermist
De Cel Vermiste Personen onderzoekt de zaak van schoolmeester Ruben Michiels. Hij verdween drie dagen nadat hij door een van zijn leerlingen beschuldigd werd van seksueel misbruik.
«
»
22:40 Vermist
Kathleen Ongenae kampt met een zware postnatale depressie na de geboorte van haar dochtertje Laurence. De Cel vreest meteen een wanhoopsdaad wanneer haar man Tom na zijn nachtshift thuis enkel een huilende baby aantreft.
«
»
23:50 Friends
Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega's mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.
«
»
00:30 Friends
Rachel geeft impulsief haar telefoonnummer aan een knappe jongen, maar is bang dat hij zal bellen op het moment dat Ross in de buurt is.
«
»
01:05 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street worden geconfronteerd met de gevolgen van hun protest.
«
»
01:40 ER
Abby heeft een nachtje op Luka's bank doorgebracht en ook Susan is bij Mark blijven slapen omdat die het zwaar heeft na Elizabeths vertrek. Carter kan de logeerpartij van zijn vriendin echter niet verkroppen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers