TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Cold Case
De heropening van de zaak van de moord op een mannelijke zanger in 2000 vereist dat Lilly en onwillige Scotty naar Knoxville, Tennessee, reizen om zich in de countrymuziekwereld te verdiepen.
«
»
08:05 ER
Baby Ella ligt nog altijd in het ziekenhuis. Elizabeth wil dat Rachel verhuist, maar Mark wil haar nog een kans geven. Hij maakt zich bovendien zorgen over zijn gezondheid en vreest dat de tumor terug is.
«
»
08:50 CSI: Miami
Het CSI-team gaat op zoek naar een gemaskerde man die bij mensen inbreekt, hen dwingt voor hem ontbijt te maken en hen daarna vermoordt. Het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer Delko opduikt als getuige voor de verdediging.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 FBI
Een vrouw met informatie over de dood van de echtgenoot van Maggie wordt ontvoerd, waarna het team een criminele operatie ontdekt die groter is dan ze ooit hadden kunnen denken.
«
»
11:00 Castle
Wanneer metropassagiers, waaronder rechercheur Esposito, worden gegijzeld door een mysterieuze schutter, moeten Castle, Beckett en het team de agenda van de schutter achterhalen voordat het te laat is.
«
»
11:45 NCIS
Een moordenaar heeft de kroongetuige in een verduisteringszaak als doelwit, het team wordt ingeschakeld om de getuige veilig thuis te krijgen.
«
»
12:35 Bones
Sluipschutter Jacob Broadsky keert weer terug en schakelt zijn volgende slachtoffer uit. Booth is vastbesloten hem te arresteren.
«
»
13:25 Younger
Als Caitlin hulp nodig heeft bij een Vassar-evenement, moet Liza zich tot Quinn wenden. Kelsey is niet tevreden met haar tijd in de schijnwerpers en probeert een uitweg te vinden. Maggie wordt geannuleerd.
«
»
13:55 ER
Mark verneemt dat de tumor terug is en niet meer operatief verwijderd kan worden. Hij heeft nog enkele maanden te leven, maar wil het slechte nieuws niet aan zijn vrouw vertellen. Elizabeth logeert in een hotel.
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Een menigte komt bijeen in Erinsborough High, in een laatste poging om de school te redden.
«
»
15:15 Cold Case
Lilly heropent de zaak uit 2006 van de verdwijning van een man die gebonden is aan de universiteit nadat zijn zus een internetvideo van hem heeft gevonden in de ondergrondse subcultuur van blote knokkels.
«
»
16:10 CSI: Miami
Het levenloze lichaam van popster Phoebe Nichols wordt teruggevonden. Na onderzoek blijkt het niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan. Horatio en zijn team moeten de moord onderzoeken en ondertussen ook de echte Poebe zien te vinden.
«
»
17:00 Castle
Castle's favoriete acteur is omgelegd, hij gaat samen met Beckett op zoek naar de moordenaar van zijn held. Hierbij krijgen ze hulp van een aantal bekende actieacteurs uit de jaren 80.
«
»
17:55 FBI
Wanneer er een bom afgaat in een restaurant in Queens wordt de zaak persoonlijk voor OA, die daar vroeger altijd at. Hoewel het eerst om een terroristische aanslag lijkt te gaan, blijkt de situatie een stuk ingewikkelder te liggen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Wanneer een vierde vrouw in vier maanden in Seattle vermist wordt, moet het team de dader profilen en hem vinden voor hij opnieuw toeslaat. Gideon wordt gevraagd om mee te helpen.
«
»
19:40 Bones
Booth en Brennan doen onderzoek naar de overblijfselen die werden gevonden in een pinsetter. Ze vinden geen bewijs en besluiten undercover te gaan om zo het bowlingteam te infiltreren.
«
»
20:35 The Terminal
Viktor Navorski strandt op de JFK-luchthaven in New York en maakt er maandenlang zijn tijdelijke thuis van, waar hij de mensen bestudeert, vrienden maakt en verliefd wordt op stewardess Amelia.
«
»
23:00 Will & Grace
Will en Grace krijgen een beangstigende blik in de toekomst wanneer ze hun gepensioneerde universiteitsprofessor bezoeken en zich realiseren dat hij een norse oude man is geworden. Karen moet het opnemen tegen haar grootste vijand, de keuken.
«
»
23:30 Will & Grace
Jack komt met een idee voor een uitvinding om de lange metrorit te verbeteren, maar om het idee te verwezenlijken heeft hij Will nodig om hem te helpen met het startkapitaal. Will wil niet echt helpen, maar organiseert toch een bijeenkomst.
«
»
00:05 Friends
Ross steekt de draak met de overgevoelige mannelijke nanny die Rachel voor Emma heeft uitgekozen. Phoebe moet kiezen tussen haar vriend Mike en een ex. Chandler voelt zich bedreigd wanneer Monica het heeft over een collega die geestiger is dan hij.
«
»
00:45 Friends
Ross ontdekt bij toeval dat het zingen van de ongepaste tekst van Baby Got Back de enige manier is om Emma in slaap te krijgen, maar hij durft Rachel de truc niet te vertellen. Intussen weet Phoebe geen indruk te maken op Mike's stijve ouders.
«
»
01:15 Neighbours: A New Chapter
Een menigte komt bijeen in Erinsborough High, in een laatste poging om de school te redden.
«
»
01:45 ER
Mark verneemt dat de tumor terug is en niet meer operatief verwijderd kan worden. Hij heeft nog enkele maanden te leven, maar wil het slechte nieuws niet aan zijn vrouw vertellen. Elizabeth logeert in een hotel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers