TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Neighbours: A New Chapter
Byron roept hulp in om met een gevoelige kwestie om te gaan. Dex en JJ werken samen om de romance tussen hun moeders nieuw leven in te blazen. Haz worstelt met het stellen van grenzen.
«
»
03:00 Neighbours: A New Chapter
David krijgt een intrigerend nieuw werkaanbod. Haz bereikt het einde van zijn Latijn.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 ER
Mark moet zijn dochter Ella behandelen nadat ze een overdosis ecstasy toegediend kreeg. Rachel paste op de baby omdat Elizabeth ziek is, maar liet het meisje pillen slikken. Een dronken vrouw en haar dochter worden naar de spoedafdeling gebracht.
«
»
08:10 Neighbours: A New Chapter
David krijgt een intrigerend nieuw werkaanbod. Haz bereikt het einde van zijn Latijn.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Cold Case
Rush heropent een onopgeloste politiemoordzaak nadat een stervende veroordeelde haar aanwijzingen heeft gegeven. Als het team de zaak uit 1968 begint te onderzoeken, ontdekken ze dat de agent mogelijk homoseksueel was.
«
»
09:50 CSI: Miami
De levens van Ryan en Natalia zijn in gevaar wanneer ze een verborgen druglab onderzoeken en er zich een ontploffing voordoet. Ondertussen onderzoekt de rest van het team de dood van een man die werd teruggevonden in de kofferbak van een auto.
«
»
10:35 FBI
Een gelauwerde FBI-agent wordt vermoord en het team ontdekt dat de man een dubbelleven leidde. Daarnaast weet Maggie niet welke informatie ze moet onthullen aan de weduwe van de agent, die ook haar vriendin is.
«
»
11:25 Castle
Castle en Beckett gaan in een vakantiepark undercover als pasgetrouwden om een moordenaar te pakken. Ondertussen proberen ze zelf ook een beetje het vakantiegevoel mee te krijgen.
«
»
12:15 NCIS
Ze zoon van een priester wordt dood gevonden, het team vermoedt een misdaad gebaseerd op haat. Ondertussen komt Gibbs' vader op 'kerstvisite'.
«
»
13:05 Criminal Minds
Na de explosieve ontmoeting met Everett Lynch, lijdt dr. Reid aan hersenletsel en ziet geesten uit zijn verleden in zijn hallucinaties. De BAU doet een schokkende ontdekking over Lynch.
«
»
13:55 Younger
Nadat een auteur is overleden, komt Charles weer in contact met de weduwe die de echte inspiratiebron was voor zijn roman. Maggie geeft les over haar vroegere kunst en wordt geconfronteerd met een groot probleem.
«
»
14:25 ER
Baby Ella ligt nog altijd in het ziekenhuis. Elizabeth wil dat Rachel verhuist, maar Mark wil haar nog een kans geven. Hij maakt zich bovendien zorgen over zijn gezondheid en vreest dat de tumor terug is.
«
»
15:20 Cold Case
De heropening van de zaak van de moord op een mannelijke zanger in 2000 vereist dat Lilly en onwillige Scotty naar Knoxville, Tennessee, reizen om zich in de countrymuziekwereld te verdiepen.
«
»
16:15 CSI: Miami
Het CSI-team gaat op zoek naar een gemaskerde man die bij mensen inbreekt, hen dwingt voor hem ontbijt te maken en hen daarna vermoordt. Het onderzoek neemt een onverwachte wending wanneer Delko opduikt als getuige voor de verdediging.
«
»
17:05 Castle
Wanneer metropassagiers, waaronder rechercheur Esposito, worden gegijzeld door een mysterieuze schutter, moeten Castle, Beckett en het team de agenda van de schutter achterhalen voordat het te laat is.
«
»
17:55 FBI
Een vrouw met informatie over de dood van de echtgenoot van Maggie wordt ontvoerd, waarna het team een criminele operatie ontdekt die groter is dan ze ooit hadden kunnen denken.
«
»
18:45 Bull
Izzy stelt haar huwelijk met Bull even uit wanneer hij voor problemen zorgt voor Benny's verkiezingscampagne door de TAC de rechtszaak te laten behandelen.
«
»
19:40 Bones
Sluipschutter Jacob Broadsky keert weer terug en schakelt zijn volgende slachtoffer uit. Booth is vastbesloten hem te arresteren.
«
»
20:35 Family Law
Abby heeft het er nog altijd moeilijk mee dat Frank een affaire heeft. Intussen kampt ze met erge geldproblemen en verdenkt ze haar man ergens van.
«
»
21:30 Family Law
Abby en Daniel proberen een transseksuele tiener te helpen die aan hormoontherapie wil beginnen. Haar opa blokkeert dit op elke mogelijke manier.
«
»
22:25 NCIS: New Orleans
Pride en het team nemen het op tegen een groep corrupte agenten, wanneer ze ontdekken dat een moordslachtoffer ook een kroongetuige was in meerdere buitensporige geweldzaken. Tammy wordt geconfronteerd met de realiteit van een nieuwe relatie.
«
»
23:20 NCIS: New Orleans
Het team gaat door met het onderzoek naar de moord op een officier die het wangedrag van de politie wilde aankaarten. Ook moet Pride van de corrupte politie afkomen en vraagt de burgemeester aan Pride om zich aan te sluiten bij haar nieuwe taskforce.
«
»
00:20 ER
Baby Ella ligt nog altijd in het ziekenhuis. Elizabeth wil dat Rachel verhuist, maar Mark wil haar nog een kans geven. Hij maakt zich bovendien zorgen over zijn gezondheid en vreest dat de tumor terug is.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
David krijgt een intrigerend nieuw werkaanbod. Haz bereikt het einde van zijn Latijn.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers