TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Cold Case
Lilly en het team onderzoeken wanneer de zelfmoord van een radiodiscjockey in 1958 een moord blijkt. Ze moeten de waarheid van zijn leven vinden door een verborgen boodschap in zijn laatste uitzending te ontcijferen.
«
»
08:40 ER
Luka pleit er bij Kerry Weaver voor om het kleptomane gedrag van Nicole door de vingers te zien. Kerry weigert echter. Peter en Chloe beleven in de rechtszaal bange momenten tijdens het proces.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 CSI: Miami
Een huwelijk eindigt in een nachtmerrie wanneer de bruid haar bruidegom niet meer vindt en een politieagent twee bruidsjonkers geboeid in een fontein vindt. Beiden hebben last van geheugenverlies.
«
»
10:40 FBI
Maggie en Dana zoeken moeizaam naar gerechtigheid voor de slachtoffers van een seriemoordenaar die vreselijke sporen achterliet, terwijl de burgemeester uit economische overwegingen het onderzoek dwarsboomt.
«
»
11:25 Castle
Beckett en Castle proberen hun leven weer op orde te krijgen na de recente verdwijningen. Ondertussen doen ze onderzoek naar de dood van een poolspeler die is vermoord met een keu. Ze vermoeden dat er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
12:10 NCIS
Een van de boten van Gibbs wordt in de haven gevonden met twee vermoorde soldaten aan boord. Gibbs moet de betrokkenheid van zijn vriend en mentor Mike Franks onderzoeken en de gevolgen voor zijn carrière zien te beperken.
«
»
13:00 Bones
De overblijfselen van een televisie-presentator worden gevonden in de wildernis. Vincent Nigel-Murray keert onverwacht terug.
«
»
13:45 Younger
Met haar persoonlijke leven op rotsachtige grond richt Liza zich op haar werk en een nieuwe boekpitch van sexy surfer Kai Manning. Het empirische team ontmoet Quinn Tyler, wiens laatste boekidee werd geïnspireerd door Charles.
«
»
14:10 ER
Peter Benton is woedend wanneer blijkt dat de rechter de kleine Reese een getuigenis wil laten afleggen. John Carter is dolblij dat zijn ouders de kerstdagen gaan doorbrengen bij hem en zijn grootmoeder.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
Byron worstelt met verlies. Nell test Toadie's vriendelijkheid. Nicolette verstoort de status quo.
«
»
15:25 Cold Case
Nadat hij nieuw bewijs heeft ontdekt, heropent rechercheur Jeffries een moordzaak uit 1979 waarin hij de dochter van het slachtoffer beloofde dat hij de moordenaar van haar moeder zou vinden.
«
»
16:15 CSI: Miami
Horatio Caine vraagt zijn collega uit Las Vegas, dr. Ray Langston, om naar Miami te komen, waar in de Everglades een afgesneden been is gevonden. Het been behoort toe aan een meisje dat een week eerder in Las Vegas vermist raakte.
«
»
17:05 Castle
Als een ijsverkoper vermoord wordt gaat Castle undercover op een basisschool om informatie te winnen bij een nog onbekende scholier.
«
»
17:55 FBI
OA en Maggie werken samen met de afdeling Voortvluchtigen om een moordverdachte te vinden die tot de top tien meest gezochte personen behoort.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team gaat naar Denver om erachter te komen wat verschillende koelbloedige moorden van plan zijn. Prentiss wordt ondertussen gedwongen haar langeafstandsrelatie met speciaal agent Andrew Mendoza te overwegen.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van de bewaker van een museum worden gevonden in de Florida Everglades. Booth vraagt een vroegere Irakese soldaat om hulp.
«
»
20:35 Troy
Regisseur Wolfgang Petersen herschept een lang verloren wereld van oorlogsschepen, botsende legers, de gigantische fortstad en het torenhoge Paard van Troje.
«
»
23:30 Will & Grace
Karens man heeft een hartaanval gehad en iedereen haast zich naar het ziekenhuis. Ze vragen zich af wie Karens onvermijdelijke inzinking zal opvangen en op wiens schouder ze zal uithuilen.
«
»
23:55 Will & Grace
Grace en Will raken betrokken bij vrijwilligerswerk in het plaatselijke buurthuis, een taak die vooral Grace met veel enthousiasme op zich neemt. Maar de vrijwilligersuren beginnen al snel een tol te eisen van Grace's sociale leven.
«
»
00:20 Friends
Rachel wordt steeds humeuriger wanneer de baby op zich laat wachten. Ze wil er alles aan doen om de bevalling op gang te helpen. Intussen besluit Joey om Chandler uit te nodigen als zijn enige gast op de première van zijn film.
«
»
00:45 Friends
De weeën zijn begonnen en Rachel ligt in het ziekenhuis te wachten met een nerveuze Ross. Chandler en Monica krijgen zin om zelf een kind te verwekken en Phoebe vraagt Joey om als dr. Drake Ramoray informatie over een knappe patiënt los te krijgen.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Byron worstelt met verlies. Nell test Toadie's vriendelijkheid. Nicolette verstoort de status quo.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers