TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 ER
Aan de vooravond van Kerstmis consulteren een zenuwachtige Elisabeth en Mark een specialist, die dr. Greenes laatste hoop is om zijn tumor te laten behandelen.
«
»
01:50 Neighbours: A New Chapter
Mackenzie moet de gruwelijke waarheid onder ogen zien. Toadie wordt geconfronteerd met de problemen die het geluk van zijn gezin in de weg staan. Een buitenstaander verstoort Reece's tijd in Erinsborough.
«
»
02:10 Neighbours: A New Chapter
Wanneer Byron dingen ontdekt die niet kloppen, trekt hij zijn relatie in twijfel. Mackenzie heeft het moeilijk na een impactvol verlies. En Jane is onzeker na een controversieel aanbod.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Cold Case
Als een elektronisch dagboek wordt gevonden, moet het team het onderzoek heropenen naar de dood van een gezonde jonge vrouw die een door stress veroorzaakte hartaanval kreeg toen haar internetbedrijf crashte.
«
»
08:25 ER
Aan de vooravond van Kerstmis consulteren een zenuwachtige Elisabeth en Mark een specialist, die dr. Greenes laatste hoop is om zijn tumor te laten behandelen.
«
»
09:10 Neighbours: A New Chapter
Wanneer Byron dingen ontdekt die niet kloppen, trekt hij zijn relatie in twijfel. Mackenzie heeft het moeilijk na een impactvol verlies. En Jane is onzeker na een controversieel aanbod.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een jonge studente die dood wordt teruggevonden. Het onderzoek wijst uit dat ze werd geŽlektrocuteerd, en dat ze werd verblind door een fel licht, waardoor ze zich niet heeft kunnen verdedigen.
«
»
10:55 Rizzoli & Isles
Jane gaat undercover in een vrouwengevangenis om inlichtingen te krijgen over dubbele moord. Een gevangene zou belangrijke informatie hebben. Jane zet hiermee haar eigen veiligheid op spel.
«
»
11:35 Castle
Als haar verloofde wordt vermoord besluit Emma Briggs mensen te gijzelen in een tandartsenpraktijk, de enige met wie ze wil onderhandelen is Castle. Nu wordt Beckett buitenspel gezet.
«
»
12:20 NCIS
NCIS moet een reeks ontmoetingen met Russische spionnen onderzoeken die mogelijk verband houden met een verdachte moord. Jimmy legt per ongeluk een bekentenis af die de loop van zijn relatie met Knight kan veranderen.
«
»
13:05 Bones
Er worden overblijfselen in de maag van een haai aangetroffen. Brennan en Booth hebben het over hun gecompliceerde relatie.
«
»
13:55 Younger
Liza's geheim dwingt haar om na te denken en Kelsey maakt kennis met haar nieuwe auteur.
«
»
14:20 ER
Dokter Greene ondergaat een gevaarlijke, experimentele procedure in New York. Een vader vreest voor het leven van zijn zoon en wordt overweldigd door schuld, ondanks zijn eigen kritieke toestand.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Reece gaat gebukt onder haar eigen leugens, er wordt een tijdelijke beslissing genomen over het lot van Erinsborough, en Cara gaat de confrontatie aan met haar uitdagingen.
«
»
15:35 Cold Case
Een narcotica-onderzoeker vindt een krijgsgevangenenarmband op naam van Carl Burton, een voormalige soldaat gevonden op straat, zeven maanden na zijn terugkeer uit Vietnam doodgeschoten.
«
»
16:30 CSI: Miami
Bij een schietpartij in een motel raakt Delko gewond en komt een vrouw om het leven. Het team denkt dat de vrouw per ongeluk werd vermoord en dat de schutter het eigenlijk op Delko had gemunt.
«
»
17:15 Castle
Een moordverdachte heeft een zeer opmerkelijke verklaring voor zijn daden; hij komt uit de toekomst om een aantal verschrikkelijke gebeurtenissen, die de menselijke conditie voorgoed zal veranderen, te voorkomen.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Jane moet getuigen in een moordzaak als ze ontdekt dat er een bewijsstuk is gestolen. Frankie probeert indruk te maken op Nina met enkele tovertrucjes.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een spookverhaal over een grote man wanneer twee mensen vermist worden. Een derde persoon verschijnt de volgende dag plotseling, maar kan weinig informatie bieden.
«
»
19:40 Bones
De menselijke resten van aannemer Richard Cole worden ontdekt in een hotelwasmachine. Cole was een rijke, excentrieke waaghals, altijd op zoek naar een kick in het leven en de volgende sensatie.
«
»
20:35 Argo
Tijdens een gijzeling in Teheran doet een CIA-agent zich voor als producent met plannen voor een film in Iran, om de groep gegijzelde Amerikaanse staatsburgers te redden.
«
»
22:40 Academy Awards 2024
Bekijk live de uitreiking van de Oscars 2024, gepresenteerd door Jimmy Kimmel vanuit het Dolby Theatre Hollywood. De show is ieder jaar weer overladen met betoverende en spraakmakende momenten.
«
»
00:20 Friends
Monica valt in slaap tijdens de seks. Rachel maakt ruzie met Tag. Ross en Joey komen vast te zitten op het dak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers