TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Neighbours: A New Chapter
JJ's grillige gedrag is verontrustend en Reece krijgt bezoek van een ongewenste gast.
«
»
01:40 Neighbours: A New Chapter
Mackenzie moet de gruwelijke waarheid onder ogen zien. Toadie wordt geconfronteerd met de problemen die het geluk van zijn gezin in de weg staan. Een buitenstaander verstoort Reece's tijd in Erinsborough.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Cold Case
Een schietpartij brengt Rush terug naar haar eerste moordzaak. Een moeder heeft vier van de vijf zonen verloren door bendegeweld, Rush moet de moordenaars opsporen en de cirkel doorbreken.
«
»
08:35 ER
Abby is ten einde raad nadat haar bipolaire moeder een rel in een winkel veroorzaakt. Dokter Corday moet een verklaring afleggen in de rechtszaal.
«
»
09:20 Neighbours: A New Chapter
Mackenzie moet de gruwelijke waarheid onder ogen zien. Toadie wordt geconfronteerd met de problemen die het geluk van zijn gezin in de weg staan. Een buitenstaander verstoort Reece's tijd in Erinsborough.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 CSI: Miami
De baby van Jill Walsh wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Uit een DNA-onderzoek blijkt dat de biologische vader van het kind niet Jills echtgenoot is, maar wel de buurman met wie ze ooit een affaire heeft gehad.
«
»
10:55 Rizzoli & Isles
Een fietser komt op bizarre wijze om het leven en Maura bewijst dat het moord is. Jane wordt uitgenodigd om in Quantico les te geven aan toekomstige FBI-agenten.
«
»
11:40 Castle
Castle en het team in New York doen onderzoek naar de dood van een voormalig tv-ster, hun zaak wordt echter snel overgenomen door een bekende; Beckett en haar partner.
«
»
12:25 NCIS
NCIS onderzoekt de moord op de dochter van een senator die een rebelse reputatie en een grote online aanhang heeft. Jimmy gaat de strijd aan met een oude rivaal van de universiteit.
«
»
13:15 Bones
Een schedel en een torso worden gevonden bij de school in Burtonsville. De overblijfselen blijken uiteindelijk te zijn van een vroegere klasgenoot van Brennan.
«
»
14:05 Younger
Op een feestje ontmoet Liza de journalist Don Ridley. Korte tijd later probeert hij Liza, Kelsey en Charles een boekidee te verkopen, waar Charles onvriendelijk op reageert. Josh heeft ondertussen afstand gedaan van seks, alcohol en gluten.
«
»
14:30 ER
Aan de vooravond van Kerstmis consulteren een zenuwachtige Elisabeth en Mark een specialist, die dr. Greenes laatste hoop is om zijn tumor te laten behandelen.
«
»
15:20 Neighbours: A New Chapter
Wanneer Byron dingen ontdekt die niet kloppen, trekt hij zijn relatie in twijfel. Mackenzie heeft het moeilijk na een impactvol verlies. En Jane is onzeker na een controversieel aanbod.
«
»
15:45 Cold Case
Als een elektronisch dagboek wordt gevonden, moet het team het onderzoek heropenen naar de dood van een gezonde jonge vrouw die een door stress veroorzaakte hartaanval kreeg toen haar internetbedrijf crashte.
«
»
16:35 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een jonge studente die dood wordt teruggevonden. Het onderzoek wijst uit dat ze werd geŽlektrocuteerd, en dat ze werd verblind door een fel licht, waardoor ze zich niet heeft kunnen verdedigen.
«
»
17:25 Castle
Als haar verloofde wordt vermoord besluit Emma Briggs mensen te gijzelen in een tandartsenpraktijk, de enige met wie ze wil onderhandelen is Castle. Nu wordt Beckett buitenspel gezet.
«
»
18:10 Rizzoli & Isles
Jane gaat undercover in een vrouwengevangenis om inlichtingen te krijgen over dubbele moord. Een gevangene zou belangrijke informatie hebben. Jane zet hiermee haar eigen veiligheid op spel.
«
»
18:55 Criminal Minds
Net als de BAU de politie helpt bij een moord, wordt er een tweede moord gepleegd op een soortgelijke manier. Prentiss maakt zich zorgen om Garcia's gedrag.
«
»
19:45 Bones
Er worden overblijfselen in de maag van een haai aangetroffen. Brennan en Booth hebben het over hun gecompliceerde relatie.
«
»
20:35 The Gilded Age
Marian Brook vertrekt in 1882 naar New York om daar bij haar rijke tantes te gaan wonen. Ze leert op haar reis een ander meisje kennen, Peggy Scott, die met haar mee gaat naar haar familie.
«
»
22:00 The Gilded Age
Tom Raikes komt in New York langs. Peggy gaat opzoek naar iemand die haar advies kan geven over haar juridische problemen. Tijdens een benefiet ontstaat er ophef als er plotseling iets gebeurt.
«
»
22:50 The Graham Norton Show
Op de bank bij Graham zitten Cate Blanchett, die de hoofdrol speelt in het Australische historische drama 'The New Boy', Kate Winslet, die de kanselier van een instortende autoritaire regering speelt in de miniserie 'The Regime', en Dua Lipa.
«
»
23:45 Friends
Ross verkleedt zich als het Feestdag-gordeldier en, met hulp van Monica, Chandler en Joey, brengt hij Ben de betekenis van Chanoeka bij. Het baart Phoebe zorgen dat Rachel liever bij Joey woont.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Het vierde seizoen gaat van start met een speciale valentijnsuitzending met de 25 meest romantische avontuurtjes van VTM. Zo keek Ben Segers, de Kempische Casanova, in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en ging Jens Dendoncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wel hťťl ver voor een liefdesaanzoek. 'De 25' blikt ook nog eens terug op het droomhuwelijk van James Cooke en Jonas Van Geel ťn hun passionele kus. In 'Little Big Shots' bewees de kleine Lewis dat je niet vroeg genoeg aan de liefde kan beginnen. En ook voor Staf Coppens, die tot tweemaal toe zijn lief leerde kennen dankzij VTM, is een speciale plaats weggelegd in de romantische top.

'De 25', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers