TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Neighbours: A New Chapter
Byron moet buiten zijn comfortzone stappen wanneer twee werelden met elkaar botsen. Mackenzie heeft weer vertrouwen, maar niet iedereen deelt haar gevoel. Toadie uit zorgen die zijn huwelijk in gevaar kunnen brengen.
«
»
01:55 Neighbours: A New Chapter
Paul krijgt een reeks moeilijke vragen op zich afgevuurd. Byron doet een schokkende bekentenis die zijn relatie in gevaar brengt. Mackenzie's beste vriendinnen willen meer te weten te komen over de nieuwe vonk in haar leven.
«
»
02:15 The L Word: Generation Q
Bette en Dani proberen om te gaan met de gevolgen van een recent schandaal. Shane brengt de dag door met Angie. Alice, Gigi en Nat hebben tegenstrijdige ideeën over het inrichten van hun gezinsleven. Sophie en Finley hebben een wild avondje uit.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Cold Case
Na het zien van een foto van een eerstejaarsstudent met overgewicht die wordt vastgehouden en gedwongen om alcohol te drinken, heropent Rush de zaak, die oorspronkelijk werd beschouwd als een overlijden door een ongeval.
«
»
07:50 ER
Een gefrustreerde dokter Benton tracht wanhopig een nieuwe baan te vinden, maar merkt dat al zijn sollicitatiegesprekken mislopen door de laster die Romano over hem rondstrooit. Abby voelt zich aangetrokken door dokter Kovac.
«
»
08:35 Neighbours: A New Chapter
Paul krijgt een reeks moeilijke vragen op zich afgevuurd. Byron doet een schokkende bekentenis die zijn relatie in gevaar brengt. Mackenzie's beste vriendinnen willen meer te weten te komen over de nieuwe vonk in haar leven.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 CSI: Miami
Het CSI-team trekt naar The Everglades in Florida, waar een dubbele moord is gepleegd. Uit het onderzoek blijkt dat de twee slachtoffers lid waren bij dezelfde sportclub.
«
»
10:10 Rizzoli & Isles
De zaak van een vermoorde man voert het team naar een zombieconferentie, waar het slachtoffer als zakkenroller zijn zombierol speelde. Hij blijkt daarin niet de enige te zijn geweest. Angela bekent dat ze haar middelbare school nooit heeft afgemaakt.
«
»
10:55 Castle
Als er een man vermoord wordt neemt binnenlandse veiligheid plotseling de zaak over. Castle en Beckett proberen erachter te komen wat er precies aan de hand is.
«
»
11:40 NCIS
Parker moet zichzelf inhouden wanneer een oplichter uit zijn verleden verdacht wordt van moord.
«
»
12:25 Bones
Brennan en Booth ontdekken een link tussen overblijfselen en Bijbelse teksten. Hun onderzoek leidt ze naar een sanatorium.
«
»
13:15 Younger
Liza en Maggie ontmoeten Josh in Ierland. Kelsey moet noodgedwongen gezellig spelen met een nieuwe collega. Het persoonlijke leven van Charles wordt in de schijnwerpers gezet.
«
»
13:40 ER
Peter Benton wordt door Romano gedwongen om de taken van dokter Weaver over te nemen wanneer zij een vrije dag heeft. Dr. Greene en een man die een harttransplantatie nodig heeft, zijn betrokken bij een helikoptercrash.
«
»
14:30 Neighbours: A New Chapter
Het verleden van de Varga-Murphy's komt terug en achtervolgt hen op een gewelddadige manier. Reece heeft moeite met een persoonlijke ontdekking. Terese wordt gedwongen om buiten haar comfortzone te treden.
«
»
15:00 Cold Case
Een zogenaamd willekeurige moordzaak wordt heropend, nadat een brief nieuw licht op de zaak werpt. De moeder van het slachtoffer vindt aanwijzingen die erop wijzen dat er toch een motief voor de dood van haar zoon is geweest.
«
»
15:50 CSI: Miami
De zeventienjarige Kim Walderman komt om het leven bij een explosie in een chique boetiek. Het team komt ter plaatse om uit te zoeken wat de ontploffing heeft veroorzaakt.
«
»
16:40 Castle
Als Beckett wordt uitgenodigd voor een gesprek bij de FBI wordt ze gedwongen om haar carrière en relatie met Castle opnieuw te overwegen. Ondertussen onderzoekt ze samen met Castle de dood van een jonge studente.
«
»
17:25 Rizzoli & Isles
Wanneer er een postbode wordt vermoord, moet het team samenwerken met zijn excentrieke baas die gelooft dat de moord deel uitmaakt van een complot.
«
»
18:20 UEFA Conference League
Verslag van de wedstrijd Molde FK - Club Brugge, gespeeld in de achtste finale van de UEFA Conference League.
«
»
20:55 Little Women
Amy, Jo, Beth en Meg zijn vier totaal verschillende zussen. Zij groeien samen op in het Amerika van na de Burgeroorlog. Ondanks hun verschillen helpen ze elkaar als het even tegenzit.
«
»
23:25 Oogappels
Merel worstelt met de overgang en met haar moeder. Max wordt gescout op het voetbalveld en Carola valt als een blok voor verpleger Frank.
«
»
00:25 Friends
Rachel wil een knappe, jonge assistent in dienst nemen in plaats van een beter gekwalificeerde vrouw. Joey's serie wordt geschrapt. Chandler, Monica en Ross vertellen gênante geheimen over elkaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers