TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 ER
Carter krijgt het steeds moeilijker om zich te concentreren op zijn werk waardoor hij bijna een vrouw de dood injaagt. Chen merkt het vreemde gedrag van Carter op en maakt zich zorgen. Carol helpt ondertussen een terminale kankerpatiënte.
«
»
01:30 Neighbours: A New Chapter
Paul maakt een berekende zet die grote gevolgen heeft voor Lassiters. Mackenzie waagt een sprong in het diepe die haar buiten haar comfortzone laat treden. Harold heeft een extravagant plan.
«
»
01:55 Neighbours: A New Chapter
Na een verwoestende klap neemt Wendy op gevaarlijke wijze het heft in eigen handen. Byron wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Toadie komt tot een schokkend besef.
«
»
02:20 The L Word: Generation Q
Tien jaar na de dood van Jenny Schecter probeert Bette burgemeester van Los Angeles te worden. Na een tegenslag keert Shane terug naar de stad. En Alice probeert de balans te vinden in haar leven met de kinderen, haar verloofde en haar talkshow.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Cold Case
In 1985 werd textielarbeider Joe Young in Kensington onder mysterieuze omstandigheden om het leven gebracht. Zijn neef James Hogan is een bajesklant en hij duidt de pas vrijgelaten Hem aan als de dader. Scott en Lilly heropenen de zaak .
«
»
08:20 ER
Carter krijgt het steeds moeilijker om zich te concentreren op zijn werk waardoor hij bijna een vrouw de dood injaagt. Chen merkt het vreemde gedrag van Carter op en maakt zich zorgen. Carol helpt ondertussen een terminale kankerpatiënte.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
Na een verwoestende klap neemt Wendy op gevaarlijke wijze het heft in eigen handen. Byron wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Toadie komt tot een schokkend besef.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt, in samenwerking met de FBI, de internetgerelateerde moord op de vrouw van een prominente casino-eigenaar.
«
»
10:50 Rizzoli & Isles
Wanneer Jane en Maura een vuurgevecht onderzoeken, treden ze binnen in de geheime wereld van een Oost-Europese bende. Maura krijgt last van hoge koorts. Angela en Kent proberen haar zo snel mogelijk weer helemaal op te lappen.
«
»
11:40 Castle
Er wordt een lichaam gevonden in een enorme keukenmachine. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en al gauw zijn ze een Ierse bende op het spoor.
«
»
12:25 NCIS
Een man komt naar NCIS en beweert dat iemand hem probeert te vermoorden. De persoon in kwestie is zijn vrouw. Vance kent de man en zijn verleden, dus hij neemt hem niet serieus. Toch lijkt het erop dat het stel een stormachtig huwelijk heeft.
«
»
13:10 Bones
De overblijfselen van een gamer worden gevonden in een vetvrachtwagen. Brennan en Booth starten hun onderzoek.
«
»
14:00 Younger
Liza ontdekt een spannende nieuwe auteur, wiens pitch een onverwachte wending neemt. Kelsey ontwijkt de woede van Charles en ontsnapt samen met Josh en Lauren.
«
»
14:25 ER
Kovac en Benton haasten zich naar een school waar een schietpartij heeft plaatsgehad. Kovac verzorgt er een zwaargewond kind, terwijl Benton vecht voor het leven van de schutter. Er kan echter maar één slachtoffer per helikopter worden vervoerd.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Toadie is geschokt als ze ontdekt dat ze bedrogen is. Byron plant de perfecte date, geheel op Australische wijze. De Varga-Murphys hebben een moeilijke start naarmate ze zich verder in de gemeenschap nestelen.
«
»
15:40 Cold Case
Rush en Valens proberen een moord uit 1977 in verband te brengen met een seriemoordenaar die op het punt staat uit de gevangenis te worden vrijgelaten om juridisch-technische redenen.
«
»
16:25 CSI: Crime Scene Investigation
De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team.
«
»
17:15 Castle
Castle heeft een blessure opgelopen tijdens het skiën, hij zit thuis met een gebroken been. Saai is het echter niet, hij denkt namelijk vanuit zijn huiskamer getuige te zijn van een moord. Gewapend met een verrekijker gaat hij op onderzoek.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Het team staat onder druk wanneer het een moordzaak moet oplossen die wel eens explosieve gevolgen zou kunnen hebben. Ron wil op date met Angela.
«
»
18:50 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team trekt ter plaatse.
«
»
19:40 Bones
Een man verkleed als de kerstman blaast zichzelf op tijdens een mislukt bankoverval. Brennan en Booth proberen de identiteit en de beweegredenen van de dader te achterhalen.
«
»
20:35 Wonder Woman 1984
Diana Prince leeft rustig tussen de stervelingen in de jaren tachtig, een tijdperk van overdaad gedreven door hebberigheid. Hoewel ze in haar volle kracht is gekomen, houdt ze een laag profiel door incognito heroïsche daden uit te voeren.
«
»
23:15 Oogappels
Dina maakt zich zorgen over Max. Fabie schrijft een boekverslag voor Mees en Chris weet Tim over te halen om samen naar Parijs te rijden.
«
»
00:10 Friends
Ross weet geen indruk te maken op de vader van zijn vriendin. Joey brengt zijn rol in een tv-serie in gevaar wanneer hij een robot beledigt. Phoebe schrijft een boek over Monica en Chandler.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers