TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Bones
Er worden overblijfselen in de maag van een haai aangetroffen. Brennan en Booth hebben het over hun gecompliceerde relatie.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Cold Case
Rechercheur Rush onderzoekt haar oudste zaak tot nu toe: de moord op een jonge zwarte moeder in 1939. Lilly spoort de overlevende vrienden van het slachtoffer op om nieuw bewijsmateriaal te vinden.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Grey's Anatomy
Jackson deelt zijn grote nieuws met zijn collega's. Koracick en Levi vechten om de grootvader van een zwangere vrouw te redden als ze gaat bevallen en Maggie houdt een waakzaam oogje op Meredith.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Katy Keene
Gloria zet Katy onder druk om een trouwjurk te ontwerpen. Jorge wil zijn carrière voortzetten, dus besluit hij een show op te voeren. Pepper wendt zich tot Alexander en Xandra voor een investeringsmogelijkheid.
«
»
14:35 Castle
Castle wordt knock out geslagen door een aantal criminelen, hij belandt in een compleet andere wereld waar hij Becket nooit ontmoet heeft.
«
»
15:25 Friends
Chandler is kwaad wanneer een mannenblad een cartoon van Ross plaatst. Zowel Chandler als Ross beweren de grap te hebben verzonnen. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar directheid. Joey gaat met tegenzin aan de slag als ober in Central Perk.
«
»
15:50 Two and a Half Men
Tijdens een dubbeldate krijgen Charlie en Alan ruzie over geld, de laatste kijkt namelijk elke keer de kat uit de boom wanneer de rekening op tafel komt.
«
»
16:15 Cold Case
Op 6 april 1958 vond een vertegenwoordiger van de orde het lichaam van een zesjarige jongen, Arnold Gulliver, in een doos midden in het bos. De resultaten van het onderzoek zijn verbluffend. Het kind was een wees.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Levi wordt toegelaten tot de vaccinatieproef. Ondertussen behandelen Amelia en Owen een auto-ongeluk patiënt en hebben Hayes en Jo een spannende ontmoeting met Luna's wettelijke voogd.
«
»
17:55 Castle
Castle en Beckett gaan in een vakantiepark undercover als pasgetrouwden om een moordenaar te pakken. Ondertussen proberen ze zelf ook een beetje het vakantiegevoel mee te krijgen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team moet het verleden van een crimineel in kaart brengen om hem, nadat deze ontsnapt is en aan het moorden is geslagen, te pakken te krijgen.
«
»
19:40 Bones
De menselijke resten van aannemer Richard Cole worden ontdekt in een hotelwasmachine. Cole was een rijke, excentrieke waaghals, altijd op zoek naar een kick in het leven en de volgende sensatie.
«
»
20:35 Vermist
De Cel krijgt een melding binnen van een voetbalsupporter, Ief, die na een wedstrijd niet thuisgekomen is. Hij blijkt die avond nog gesignaleerd bij gevechten tussen twee hooliganclans. Maar dan wordt op beelden van de vechtende Ief ook Nick herkend.
«
»
21:40 Vermist
Steve en Eva vallen in de handen van de neonazistische organisatie waarin Nick geïnfiltreerd is, tijdens hun zoektocht naar Ief. Intussen staat Nick voor een zware opdracht. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neonazi's een aanslag zullen plegen.
«
»
22:45 Vermist
Femke verdween uit de caravan van haar ouders terwijl die naar een voetbalwedstrijd keken. Nu heeft de lokale politie tijdens een routine-interventie een meisje aangetroffen dat beweert Femke te zijn. De vraag is of ze de waarheid spreekt.
«
»
23:45 Friends
Rachel probeert haar verwende zusje Jill te helpen met onafhankelijk worden, maar dat Jill met Ross gaat flirten is niet de bedoeling. Monica wil niet toegeven dat ze ziek is en probeert voortdurend Chandler te verleiden.
«
»
00:15 Two and a Half Men
Charlie moet een keuze maken tussen zijn vriendin en de huishoudhulp. Tegelijkertijd probeert Alan om Kandi's appartement te verkopen, alleen komt er telkens 'iets' voor in de plaats.
«
»
00:45 The Fresh Prince of Bel-Air
Will en Carlton ontmoeten Hugh Hefner en de prachtige Bunnies in zijn Playboy Mansion.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Without a Trace
Een paramedicus verdwijnt plotseling kort nadat hij een gewonde misdadiger behandelde die gewond raakte toen hij een ander bendelid vermoordde.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers