TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Bones
Er wordt teruggekeken op de eerste zaak waar Brennan en Booth aan samenwerkten en hoe de relaties tussen andere leden van het team begonnen.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Cold Case
Een universiteitsprofessor die jaren geleden van moord werd beschuldigd, heeft gevraagd om de zaak te heropenen. Je kon de moord nooit bewijzen, maar hij moest toch stoppen met de dienst. De man wil eindelijk dat zijn onschuld bewezen wordt.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Terwijl er behoefte is aan meer chirurgen, probeert Jo Bailey ervan te overtuigen dat ze van specialisme mag veranderen. Link beschuldigt Amelia ervan dat ze te ver is gegaan terwijl hij een patiënt op afstand behandelt.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Katy Keene
Terwijl Katy probeert om naar de modeschool te gaan, wendt ze zich tot Gloria voor hulp. Gedwongen om binnen te blijven vanwege een polaire vortex, lopen de spanningen op wanneer Josie en Pepper ruzie krijgen. Jorge breekt Katy's belangrijkste regel.
«
»
14:25 Castle
Als een ijsverkoper vermoord wordt gaat Castle undercover op een basisschool om informatie te winnen bij een nog onbekende scholier.
«
»
15:15 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
16:15 Cold Case
Stillman schakelt Lilly in om de moord op een achtjarige jongen in 1980 op te lossen. Een priester blijkt meer van de zaak af te weten, maar beroept zich op zijn geheimhouding.
«
»
17:10 Grey's Anatomy
Jackson heeft wat advies nodig en bezoekt zijn vervreemde vader, die hem op een nieuw pad in zijn carrière zet. Na hun gesprek stelt Jackson April voor om met Harriet naar Boston te verhuizen om de Harper Avery Foundation te leiden.
«
»
18:00 Castle
Castle en Beckett doen onderzoek naar de dood van een internetbekendheid. Wanneer foto's van de plaats delict opduiken op een website, zijn ze bang dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan.
«
»
18:50 Bull
Bull wordt ingehuurd om een vrouw te helpen die vastbesloten is tegen het juridisch advies in te gaan, wanneer ze erop staat schuldig te pleiten voor de moord op een rijke filantroop die als tiener op haar aasde.
«
»
19:40 Bones
Een schedel en een torso worden gevonden bij de school in Burtonsville. De overblijfselen blijken uiteindelijk te zijn van een vroegere klasgenoot van Brennan.
«
»
20:35 CSI: Vegas
Tieners ontdekt een dode vrouw achter het stuur van een verlaten auto in een spookstad in Nevada.
«
»
21:30 C.S.I. New York
Het team onderzoekt de zaak van een gemaskerde man die aan de voet van een wolkenkrabber dood gevonden wordt. De stad wordt al een tijdje geteisterd door verschillende mysterieuze sterfgevallen.
«
»
22:25 CSI: Miami
Kyle, de zoon van Horatio, vraagt hulp aan zijn vader wanneer zijn vriend Brian vermist wordt. Wanneer ze op zoek gaan naar Brian, vinden ze een verkoold lijk tussen een hoop autobanden. Meteen worden Brian en zijn vriendin hoofdverdachten.
«
»
23:15 The Rookie
Agent Thorsen besluit met tegenzin deel te nemen aan een realityshow om zijn imago op te poetsen. Als de camera's draaien, wordt de producer van de show vermoord aangetroffen. Het team moet het onderzoeken voordat Thorsen als verdachte wordt gezien.
«
»
00:10 The Rookie
John Nolan en het team gaan in onderhandeling met een radeloze man die een ziekenhuis gegijzeld houdt. Hij voelt zich hiertoe genoodzaakt om ervoor te zorgen dat zijn vrouw van een levensreddende operatie krijgt.
«
»
01:00 The Rookie
Als er doden vallen tijdens de overval op een trein vol waardevolle veilingitems, gaat het team op onderzoek uit. Agent Chen raakt overstuur als Bradford haar niet de erkenning geeft die ze verdient.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Without a Trace
Het team zoekt naar een man die verdween nadat zijn tienerdochter aan leukemie overleed. Ze proberen hem te vinden via kinderpornofoto's die ze in zijn huis vinden.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers