TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Hellfire Heroes
De brandweer en blus-helikopters proberen een natuurbrand onder controle te houden terwijl het richting een camping verspreidt. Een kettingbotsing op een gevaarlijk stuk snelweg zorgt ervoor dat Jamie Coutts gestresst is.
«
»
15:35 Hellfire Heroes
Brandweerlieden zijn bang dat de chauffeur vastzit in een brandende vrachtwagen. In Edson moet de brandweer een hydraulische schaar gebruiken om een chauffeur te bevrijden nadat deze met zijn pick-uptruck over de kop is geslagen door ijzel.
«
»
16:25 What We Do in the Shadows
Guillermo's lot hangt aan een zijden draadje als de vampieren gepromoveerd worden.
«
»
16:50 What We Do in the Shadows
Een voorwerp wordt gebruikt om Nandor te helpen een werknemer van de sportschool het hof te maken.
«
»
17:20 Stargate Atlantis
Een groep ontdekkingsreizigers vindt de overblijfselen van de stad Atlantis in een ver sterrenstelsel. Wanneer ze aankomen, ontdekken ze dat deze samenleving wordt bedreigd door een gevaarlijke vijand.
«
»
18:10 Police Interceptors
Hondenbegeleider Duncan en het team belanden in een gespannen confrontatie met verdachte drugsdealers die bewapend kunnen zijn. Duitse herder Tia wordt eropuit gestuurd en vindt meer dan het team had verwacht.
«
»
19:05 Hellfire Heroes
Drie vrijwillige brandweer-eenheden werken samen om een brandende trailer te blussen in Smith. Een dikke mist zorgt voor een reeks botsingen met dodelijke gevolgen in Port Alberni.
«
»
20:00 Flodder
Zoon Kees is opgeroepen voor militaire dienst, maar de familie wil dat koste wat het kost voorkomen. Daarvoor nemen ze vergaande maatregelen.
«
»
20:35 Vanilla Sky
De dag nadat hij als een blok gevallen is voor de mooie Sofia, raakt charmeur David verminkt bij een zwaar auto-ongeluk en beginnen zich steeds meer vreemde gebeurtenissen voor te doen.
«
»
23:00 Ice Road Terror
Door een explosie in een diamantmijn wordt een prehistorisch monster uit zijn winterslaap gehaald. Truckers Jack en Neil vertrekken samen met milieuactiviste Rachel naar de mijn, die te bereiken is via een ijsweg dwars door de wildernis van Alaska.
«
»
00:45 Stargate Atlantis
Een groep ontdekkingsreizigers vindt de overblijfselen van de stad Atlantis in een ver sterrenstelsel. Wanneer ze aankomen, ontdekken ze dat deze samenleving wordt bedreigd door een gevaarlijke vijand.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers