TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Silent Witness
Nikki, Leo en Harry onderzoeken een boot die in de Theems crasht. De boot zat vol met illegale vluchtelingen. Het team probeert te onderzoeken of er nog meer mensen aan boord waren.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Een eeuwenoude taxus op het kerkhof van Baffington wordt het middelpunt van een nieuw mysterie voor Rosemary en Laura wanneer een man met pijl en boog op de stam van de boom wordt gespietst.
«
»
06:50 New Tricks
Na 30 jaar wordt het lichaam van een politieagent gevonden onder de kelder van een huis. Dit jaagt Gerry de stuipen op het lijf, omdat de beschuldigingen van corruptie in het politiekorps ook met hem van doen hebben.
«
»
07:40 Ghosts
Wanneer Alison opnieuw wordt bezocht door spookachtige verschijningen, overtuigt Mike haar ervan dat er een rationele verklaring voor is. Maar die geruststellende theorie slaat de plank mis.
«
»
08:10 Call the Midwife
Het is juli 1966 en Engeland is in de greep van de wereldbekerkoorts. In Nonnatus House worden vier nieuwe leerling-vroedvrouwen ontvangen. Een van hen, Nancy Corrigan, maakt meteen indruk.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
10:35 Miss Fisher's Murder Mysteries
Dr Mac vraagt de hulp van zowel Phryne als Jack om een moord en de vermissing van een kostbaar manuscript te onderzoeken, maar omdat hun relatie bekoeld is, doen ze hun uiterste best om elkaar te mijden.
«
»
11:25 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als er zich een tragedie voordoet tijdens de goochelshow van goochelaar Lawrence Pross, roept deze de hulp in van Frank en Lu om te bewijzen dat zijn act was gesaboteerd door zijn aartsvijand Anton.
«
»
12:10 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
13:00 The Watch
Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is met een ontsnapping. Het blijkt een val van Carcer te zijn.
«
»
13:45 Father Brown
Als zijn aartsvijand Flambeau bekent en voor moord de gevangenis ingaat, vermoedt Father Brown dat hij verborgen beweegredenen heeft. Dan komt hij erachter dat hij zelf ook deel uitmaakt van het plan van Flambeau.
«
»
14:40 New Tricks
Sasha en Steve vragen Fiona om hulp om bewijs verder te examineren. Danny en Gerry slaan op de vlucht, terwijl ze proberen bewijs te vinden dat Gerry's onschuld aan kan tonen.
«
»
15:45 All Creatures Great and Small
Het is de dag voordat Helen en Hugh gaan trouwen. James probeert manmoedig zijn liefdesverdriet te verbergen en nodigt zijn nieuwe vriendin uit voor de kerstreceptie op Skeldale House.
«
»
16:55 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne begeeft zich in de schemerwereld van de stomme film. Wanneer een hoofdrolspeler en een regisseur worden vermoord, schiet Phryne te hulp om de moorden op te lossen en de film te redden.
«
»
17:55 Death in Paradise
Goodman en het team onderzoeken de moord op een vogelspotter in de jungle van Saint-Marie. Het blijkt een zeer ingewikkelde zaak te zijn.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Barnaby en Troy onderzoeken de moorden op de klokkenluiders van de dorpskerk, die op mysterieuze wijze een voor een worden vermoord. De inspecteurs moeten een raadsel uit het verleden oplossen, voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Barnaby gaat op zoek naar mogelijke moordenaars van de veelal geliefde klokkenluider. Wanneer er meer slachtoffers vallen en er een poging tot inbraak gedaan wordt, vermoeden de inspecteurs dat de moordenaar zich vlak onder hun neus bevindt.
«
»
21:00 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
22:15 The Diplomat
Wanneer een Brits kind wordt ontvoerd, moet Laura al haar diplomatieke vaardigheden inzetten. Ondertussen staat ze beide ouders bij terwijl er een mediacircus losbarst. De Sutherland-zaak neemt een verontrustende wending.
«
»
23:10 Silent Witness
Sam Ryan schakelt het Lyell-team in om de aanslag op de staatssecretaris van Volksgezondheid te onderzoeken. Nikki krijgt de indruk dat Sam meer weet dan ze loslaat en vraagt zich af in hoeverre ze haar kan vertrouwen.
«
»
00:25 Silent Witness
DNA-bewijs dat gelinkt wordt aan de moord op de minister van volksgezondheid dwingt Nikki om haar verleden onder ogen te komen. Naarmate het onderzoek vordert, dringt het tot haar door dat de zaak blijvende consequenties zal hebben voor haar werk.
«
»
01:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
Hoewel de gevaarlijke psychopaat, Murdoch Foyle, de stad onveilig maakt, gaat Phryne op pad om antwoorden te verkrijgen. Ze ontdekt dat Foyle lid is van een bizarre sekte die is geďnspireerd door de oude Egyptenaren.
«
»
02:20 Father Brown
Als zijn aartsvijand Flambeau bekent en voor moord de gevangenis ingaat, vermoedt Father Brown dat hij verborgen beweegredenen heeft. Dan komt hij erachter dat hij zelf ook deel uitmaakt van het plan van Flambeau.
«
»
03:05 Jonathan Creek
Een porseleinen beeld van een mystieke monnik verdwijnt uit een museum. De tragische gebeurtenissen die vervolgens plaatsvinden zijn misschien het gevolg van de verwoestende kracht van het beeld.
«
»
04:05 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
05:05 Silent Witness
Het team zoekt naar de vluchtelingen die crash van de boot in de Theems hebben overleefd. De overlevenden kunnen namelijk een besmettelijke ziekte bij zich dragen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers