TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een schoen die gemaakt is van wol, Milleke Mol ontvangt een leeuw in zijn ondergrondse werkplaats, en Boekenjongen gebruikt magie om te kunnen douchen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
06:20 Ollie
Ollie is blij met de gitaar die hij vond in de Afvalschat, maar niemand lijkt van zijn muziek te genieten, behalve de visjes.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee geeft Action Ape de schuld van al zijn rotzooi, maar voelt zich dan schuldig.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Morgen is er een zwemwedstrijd en de winnaar krijgt een medaille. Simon moet de hele lengte van het zwembad zwemmen. Hij is ervan overtuigd dat hij het kan, totdat hij Ferdinand tegenkomt die hem vertelt dat hij nooit zover zal kunnen zwemmen.
«
»
06:45 Simon
Op school vinden Simon, Lou en Ferdinand een leuk nieuw spel uit, genaamd 'baltikkertje'. Thuis na schooltijd wil Simon het verder spelen met Gaspard, maar Gaspard wil dit eigenlijk niet.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt de zaak waar Amelia's boterhammen met leverpastei zijn gebleven.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De neef van Tim en Tom, Tero, komt voor een dag naar het dorp. De jongens zijn er niet blij mee, want Tero kan moeilijk met anderen spelen.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester heeft een hobby: breien. Hij breidt een trui voor Marie. Het is een lelijke trui.
«
»
07:30 Molang
Nadat Molang en Piu Piu de koning hebben gered, biedt hij hen een speciaal geschenk aan. Dit is een harnas, een schild en een zwaard om de draak te gaan verjagen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een mysterieuze waarzegger duikt op en iedereen gelooft hem als hij zegt dat Pinokkio vervloekt is. Maar Pinokkio vertrouwt hem niet en probeert zijn vrienden van de waarheid te overtuigen.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:55 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
08:10 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
08:20 De Smurfen
Kleermakersmurf heeft een andere visie dan Eigenwaansmurf als het gaat om het ontwerpen van een nieuwe outfit voor de Smurfen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
08:45 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
09:05 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
09:10 Zouk
Zouk organiseert thuis een pyjamafeestje en nodigt naast haar vriend Jojo ook de kleine Galathea uit. Galathea is nieuw in de stad, en Zouk wil haar zo goed mogelijk verwelkomen. De kleine heks nodigt andere vrienden uit, maar die weigeren.
«
»
09:20 Zouk
De vader Zouk vindt de toverstaf van een van zijn voorouders. De tovenaar besluit samen met zijn vrouw de vermogens van het voorwerp te gaan testen, op een plek ver weg en veilig voor iedereen.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en AzraŽl hier de goeieriken.
«
»
10:00 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en AzraŽl hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Grilda en de heks krijgen straf van Tovenaar Kiblik en mogen een week lang geen magie gebruiken.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio koopt een magische fluit van Ali Baba om een goed cijfer te halen voor de muziekles.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eťn voor allen en allen voor ťťn.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eťn voor allen en allen voor ťťn.
«
»
10:55 Presto's magische school
Dylan is ervan overtuigd dat als hij een spannend onderwerp wil vinden, hij het moet beleven. Hij begint aan verschillende experimenten. Uiteindelijk realiseert hij zich dat hij alleen zijn verbeelding nodig heeft om een goed verhaal te vertellen.
«
»
11:05 Presto's magische school
Lisa en Dylan werken aan een moeilijke truc om zo de uitdaging van Lorenzo te voltooien. Maar ieders tekortkomingen zorgen ervoor dat hun band verzwakt en het duurt niet lang voordat ze allebei boos zijn. Ze weigeren nog tegen elkaar te praten.
«
»
11:20 Galactic Agency
Oma Kroki's elektronische receptenboek werkt niet meer en de oude dame is verloren zonder. Net als Apple, die niet aan haar favoriete schroevendraaier kan komen en denkt dat ze haar mojo kwijt is.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het hele bureau wordt aan het werk gezet om Zed te helpen zijn liefde voor Stacy te verklaren. Alleen Apple vindt het idee belachelijk. Helaas reageert Stacy niet zo goed als verwacht en Zed beschuldigt Apple ervan zijn plan te saboteren.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de klipdas uit Zuid-Afrika, de haas uit BelgiŽ en de bruine beer uit RoemeniŽ.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Als je broer je vriendin afpakt, mag je best... Kees is verliefd op Floors vriendin Tamara. Floor vindt dat op zich al hartstikke irritant, maar als Kees dan ook nog eens verkering aan Tamara vraagt, verzint Floor iets om het tegen te houden.
«
»
12:35 Kosmoo
Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Hij belandt echter al snel in de problemen.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Oma presenteert vandaag het weerbericht. En tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor een frietje. Heel veel frietjes.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
13:30 Galactic Agency
Apple verveelt zich omdat alle reparaties te makkelijk lijken. Als Oma Kroki het Agentschap nodig heeft om een lamp te vervangen, brengt dat Apple op een idee: verbeter de zon.
«
»
13:40 Rox
Het vaarverbod voor schepen die een giftige lading vervoeren wordt opgeheven. Ondanks een modern beveiligginssysteem, houdt Team Rox toch liever een oogje in het zeil in deze omstandigheden.
«
»
14:05 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
14:15 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Er is een danswedstrijd in het dorp, maar niet iedereen doet even eerlijk mee. In de rode rozen die de vrouwen dragen, zit niespoeder, bedwelmend gas en een elektrocutiedraad.
«
»
14:55 Prinsessia
Juf Flora vertelt over Prins Maximus, die twee weken op een onbewoond eiland wist te overleven. Violet beweert dat zij dat ook best zou kunnen. Roos gelooft er niks van en daagt haar uit.
«
»
15:10 Prinsessia
Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof. Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees probeert haar eigen ontvoering te ensceneren omdat niemand tijd maakt voor haar. Bij een poging met een brief van de zogenaamde ontvoerders loopt het mis, want niemand leest de brief die ze stiekem op de toog heeft gelegd.
«
»
15:30 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
15:35 De Smurfen
Brilsmurf heeft kritiek op de kookkunsten van Chef Kok. Chef wordt boos en loopt weg. Hij komt bij een groep reuzen terecht, voor wie hij moet koken. De reuzen zijn ook niet blij met Chefs kookkunsten en ze besluiten hem maar op te eten.
«
»
15:50 Presto's magische school
Vincent verliest zijn krachten vlak voor een belangrijke show. Drakentand maakt gebruikt van de situatie en biedt hem zijn onzichtbare magische cape aan. Deze zal Vincent een meestermagiŽr maken, maar het blijkt een val te zijn.
«
»
16:05 Galactic Agency
De rotzooi die Zed heeft achtergelaten wordt ondraaglijk. Om hem tot inzicht te brengen, besluiten de anderen ook hun spullen niet meer op te bergen. Als ze op een missie worden geroepen, is het gereedschap dat ze nodig hebben verloren in hun rommel.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
«
»
16:30 Nachtwacht
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal.
«
»
16:55 Galaxy Park
Didi redt Os uit het water. Stef helpt met het opruimen van de bungalow van Mr. Abrams.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
18:40 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
18:55 Sander & Beter
Sander is nooit peter van een dier geworden; steeds is een van zijn collega-wrappers met die eer gelopen. Tijd om een ultieme poging te doen om peter te worden van de monniksgieren in Planckendael.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
Emma is razend nu ze heeft ontdekt dat Louise de fotoshoot toch heeft gedaan. Ingrid is in alle staten wanneer ze hoort wat er is gebeurd. Robin is ziek, maar voelt zich gesteund door Lore, met wie hij weer regelmatig contact heeft.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas is teleurgesteld dat Ruben hun geheim tegen Ada heeft verteld. Laura wil zo snel mogelijk zwanger worden en schakelt een app in om haar vruchtbare periode te kennen. Ruben wil afstand nemen.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar ťn haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers