TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Henning heeft het moeilijk en het komt tot een confrontatie met Paul. André krijgt een telefoontje van de notaris. Robert maakt Werner duidelijk dat hij niet op het voorstel van Ariane wil ingaan.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Am I a Serial Killer?
Annie, de moeder van Natalie, werd veroordeeld voor de moord op een echtpaar en zit al acht jaar achter de tralies. Als er op een dag een soortgelijke moord op een echtpaar plaatsvindt, begint Natalie zich af te vragen of haar moeder wel schuldig is.
«
»
16:30 Bless This Mess
Sierra biecht iets belangrijks op op haar trouwdag en Rio bedenkt een plan. Mike en Rudy bedenken een manier om geld te verdienen aan de New Yorkers die arriveren voor de bruiloft.
«
»
17:00 House
Charlotte en Eddie zijn twee liefhebbende gepensioneerden. Eddie lijdt echter aan longkanker en is stervende. Plots stort Charlotte, die altijd voor Eddie gezorgd heeft, zelf in. Terwijl haar toestand verslechtert, blijft die van Eddie stabiel.
«
»
17:55 The Goldbergs
Nu iedereen opnieuw thuis woont, heerst er een gezellige chaos bij de Goldbergs. De zwangere Erica roept de hulp in van Beverly om de komst van de baby voor te bereiden.
«
»
18:25 Parks and Recreation
Leslie en Ron helpen allebei Jeremy Jamm te ontsnappen aan Tammy 2. Ben belooft April te helpen. Andy en Tom gaan naar Chicago.
«
»
18:55 The Simpsons
Als Bart merkt dat hij de verschillen tussen Homer en Marge kan uitbuiten, betekent dat bijna het einde van hun huwelijk. En als hij een verlaten metrogang onder Springfield ontdekt, maakt dat bijna de stad kapot.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart leert een meisje kennen waar hij afwisselend gek op is of gek van wordt. Zijn stiekeme kus zorgt voor een verbod op openbaar tonen van affectie op school. Ondertussen ontdekt Lisa dat ze een geheime fan heeft, die verrassend succesvol is.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon zint op wraak nadat Barry Kripke hem heeft vernederd op de radio. Ondertussen ontloopt Howard Bernadette omdat hij twijfels heeft over hun relatie.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Penny verbaast iedereen wanneer ze een hele hoop wetenschappelijke kennis blijkt te hebben terwijl Bernadette geïnteresseerd raakt in Leonards onderzoek.
«
»
20:35 Autumn in New York
Will, een welgestelde 48-jarige restaurateur en verstokte playboy, verleidt de 22-jarige Charlotte, de dochter van een ex-vriendin van hem. Nadat Charlotte hem vertelt dat ze terminaal ziek is, begint Will gaandeweg diepere gevoelens te koesteren.
«
»
22:35 Dirty Grandpa
Oorlogsveteraan Dick Kelly is pas weduwnaar geworden. Hij overtuigt zijn volwassen kleinzoon om met hem een roadtrip te ondernemen richting Florida, waar op dat moment Spring Break aan de gang is.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Na de terugkomst van hun noordpoolexpeditie ontstaat er onenigheid tussen de vrienden, Sheldon vertrekt terug naar Texas. Tegelijkertijd zorgt het herzien met Penny voor gevoelens bij Leonard.
«
»
00:55 The Big Bang Theory
Na de terugkomst van hun noordpoolexpeditie ontstaat er onenigheid tussen de vrienden, Sheldon vertrekt terug naar Texas. Tegelijkertijd zorgt het herzien met Penny voor gevoelens bij Leonard.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers