TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen door de lokale autoriteiten van Cleveland om onderzoek te doen naar een zaak waarbij een dader al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Without a Trace
Het team zoekt naar de verdwenen Audrey West, een moeder die nog één maand te leven heeft. Ze verliet onlangs een bijeenkomst voor kankerpatiënten met ene Ryan.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Jo wordt vrijwilliger in een opvangcentrum en krijgt telefoon dat er een baby werd achtergelaten bij Station 19. Ondertussen probeert Meredith verder te gaan met haar leven.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Jane The Virgin
Jane ontdekt dat haar vader en haar boekredacteur samen iets geheim hebben gehouden voor haar. De bloemmetafoor van Alba voor maagdelijke zuiverheid komt terug om haar te achtervolgen.
«
»
14:30 Castle
Beckett voert een race tegen de klok om diegene te vinden die een dodelijk gif heeft gestolen. De zaak heeft een persoonlijk tintje voor Beckett, Castle is namelijk ook geïnfecteerd door de stof.
«
»
15:15 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
16:10 Without a Trace
Een populaire zeventienjarige basketballer verdwijnt plotseling op de avond dat hij zijn team van een plek in het kampioenschap garandeert.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Na het drama in Joe's Bar en de daaropvolgende reddingsoperatie onder leiding van de brandweerlieden van Station 19, werken de artsen van Grey Sloan de hele nacht door om het leven van hun collega's te redden. Bailey heeft het moeilijk.
«
»
17:55 Castle
Castle en het team in New York doen onderzoek naar de dood van een voormalig tv-ster, hun zaak wordt echter snel overgenomen door een bekende; Beckett en haar partner.
«
»
18:45 Bull
Bull verdedigt een cliënt die beschuldigd wordt van het stelen van zijn eigen wetenschappelijk onderzoek. Hij zegt dat het zijn baanbrekende werk heeft begraven omdat zijn bedrijf medicijnen wil verkopen in plaats van ziekten wil genezen.
«
»
19:40 Bones
Op een verlaten autokerhof worden twee grote plastieken zakken met stoffelijke resten gevonden. Het lichaam is bijna volledig vermalen, maar Hodgins doet een opmerkelijke vondst.
«
»
20:35 CSI: Vegas
Er wordt stoffelijk overschot gevonden in het bad van de eigenaar van een congrescentrum. Het CSI-team gaat dit onderzoeken. Sara en Grissom deze zaak gebruiken om dichterbij een getuige te komen een paar dagen voor Hodges' rechtszaak begint.
«
»
21:25 C.S.I. New York
Een student van een elitaire school wordt vermoord. Bij het onderzoek wordt het team de wereld van illegale prestatiebevorderende drugs in geslingerd. Lindsay keert terug naar Montana.
«
»
22:20 CSI: Miami
Een leraar wordt met een samoeraizwaard doormidden gezaagd. Naarmate het onderzoek vordert, begint het team in de wereld van de Japanse maffia te graven om de moordenaar te vinden.
«
»
23:15 The Rookie
Agent Nolan en het team racen tegen de klok om Lopez te vinden, nadat ze op haar trouwdag is ontvoerd. Er staat veel op het spel. Het gaat namelijk niet alleen om haar leven, maar ook dat van haar ongeboren kind.
«
»
00:10 The Rookie
Officier Nolan en agent Chen worden door een ontmoeting met een beruchte dief getipt over een mogelijke overval op het grote gala van The Getty. Ondertussen probeert Nolan de moed te verzamelen om Bailey mee uit te vragen.
«
»
01:05 The Rookie
Agenten Nolan en Chen melden zich bij een brand in een gebouw en vermoeden dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Na getuige te zijn geweest van een schietpartij, gaat het team op zoek naar een sluipschutter.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers