TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:45 Full House
Michelle gaat vandaag voor de eerste maal naar de kleuterklas. Ze kan haast niet wachten om kennis te maken met al haar klasgenootjes.
«
»
08:10 That '70s Show
Wanneer Kelso een dreigtelefoontje naar het Witte Huis pleegt, slaat de paranoia toe bij Hyde, Eric en Fez.
«
»
08:30 That '70s Show
Eric is er eindelijk in geslaagd zijn vader trots te maken: via Donna heeft hij enkele kaartjes voor een wedstrijd van de Green Bay Packers op de kop kunnen tikken.
«
»
08:55 That '70s Show
Donna heeft een nieuwe collega bij de radiozender, maar daar is ze niet gelukkig mee.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Hodges overtuigt zijn collega's Archie, Henry, Mandy en Wendy ervan dat Grissom wil dat ze stiekem de miniatuurmoorden verder onderzoeken terwijl het team andere zaken oplost.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Amelia, Koracick en Deluca proberen een riskante therapie uit bij een jonge patiënt met een hersentumor. Meredith en Jo werken verder aan hun gezamenlijk project.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 Castle
Het team probeert een sluipschutter op te sporen die paniek zaait in New York. Beckett krijgt het steeds moeilijker om haar psychologische problemen verborgen te houden voor haar collega's.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Criminal Minds
In Portland worden verschillende lijken in staat van ontbinding aangetroffen. De slachtoffers zijn allemaal op verschillende wijze om het leven gebracht.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Felix Morales, aka bokser 'Happy', wordt vermoord teruggevonden in Nye, Nevada. Zijn lichaam dreef in een zwembad en vertoont sporen van geweld.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Kimmie, een patiënt van Alex, wil het ziekenhuis verlaten en van haar laatste dagen genieten. Alex denkt daar echter anders over.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett zijn verdwenen en de rest van het team gaat naar hen op zoek. Castle en Beckett zijn ondertussen ergens vastgebonden aan een bed. Ze hebben geen idee hoe ze daar geraakt zijn.
«
»
18:40 Shades of Blue
Omdat Harlee er niet in slaagt om Donnie en Linklater in te leveren bij de FBI, sluit ze ten einde raad een deal met Stahl. Ze is bereid haar eigen immuniteit af te staan voor die van haar team.
«
»
19:35 Bones
Booth stoort Bones tijdens haar vakantie met Sully omdat hij haar hulp nodig heeft in een zaak waarbij het stoffelijk overschot van een jonge, Aziatische vrouw werd aangetroffen in een rivier.
«
»
20:25 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met DEA-agent Talia Del Campo om een vermiste klokkenluider te vinden. Hij stond op het punt om te getuigen tegen wapenfabrikanten die aan drugskartels verkopen.
«
»
21:20 NCIS: Los Angeles
NCIS start een onderzoek wanneer twee mannen om het leven komen door hun eigen explosieven tijdens een inbraak op een militaire basis. Callen is klaar voor de volgende stap in zijn relatie met Anna.
«
»
22:15 NCIS: Los Angeles
Callen trapt in een val van Katya. Het team zet alles op alles om hem zo snel mogelijk terug te vinden.
«
»
23:10 NCIS: Los Angeles
Het is alle hens aan dek terwijl de zoektocht naar Callen wordt voortgezet. Al gauw beseft het team dat ze op een dwaalspoor werden gezet. Kensi en Deeks krijgen heugelijk nieuws.
«
»
00:10 FBI
De moord op een TSA-agent leidt het team naar een moordenaar die een beroep doet op drugskoeriers om veiligheidscontroleurs op de luchthavens te kunnen omzeilen.
«
»
01:15 FBI
Wanneer een gepensioneerde narcotica-agent wordt neergeschoten, moet het team zien te achterhalen of de moordpoging gelinkt is aan zijn verleden of aan zijn huidige baan als buitenwipper.
«
»
02:15 FBI
Tijdens een undercoveroperatie probeert OA te voorkomen dat een bom in verkeerde handen terechtkomt. Wanneer de partner van de koper vermoord wordt, raakt het team het spoor van de bom bijster.
«
»
02:55 Grey's Anatomy
Kimmie, een patiënt van Alex, wil het ziekenhuis verlaten en van haar laatste dagen genieten. Alex denkt daar echter anders over.
«
»
03:40 Geen uitzending
«
»
04:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers