TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:15 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
08:40 NCIS
Tijdens een onderzoek ziet Palmer een man die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hij doet een poging om met hem te praten en ervoor te zorgen dat hij niet van de richel springt.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 NCIS
Het NCIS-team moet opnieuw samenwerken met The Sherlocks, een privaat gefinancierd onderzoeksteam, tijdens het onderzoek naar de moord op een onderofficier.
«
»
11:10 Geen uitzending
«
»
11:45 NCIS
Abby wordt gevonden en is in het bezit van een bom. Het team ontdekt dat de leider van de groep waarvoor ze werkt, vermoord werd.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 NCIS
Bishop is vastbesloten om wraak te nemen op diegene die achter de moord op Qasim zit. Torres leert de agenten de kunst van het zakkenrollen.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 NCIS
McGee ontdekt dat zijn appartement overhoop is gehaald. De dader was op zoek naar een waardevol item.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 NCIS
Om de laatste wens van een stervende marinier te respecteren, heropent het team een oude moordzaak. De zaak brengt tragische herinneringen uit het verleden van Torres naar boven.
«
»
16:45 NCIS
Het team moet vertrouwen op een prikkelbare oorlogsveteraan om de moord op een marinier op te lossen. McGee en Bishop onderzoeken een gerucht over Quinn en Torres.
«
»
17:40 NCIS
De laptop van een viceadmiraal is geïnfecteerd met ransomware. McGee en het team moeten de hacker zien te vinden voordat het virus de persoonlijke en zakelijke archieven van de man verwijdert.
«
»
18:35 NCIS
De moord op een marinier wordt gelinkt aan een voormalige motorbende. Torres, die een jaar lang undercover ging in de bende, duikt in oude aantekeningen om aanwijzingen te vinden.
«
»
19:25 NCIS
Nadat een marinesergeant vermoord wordt aangetroffen in een natuurgebied werken Gibbs en het team samen met May Dawson, een sergeant van de politie te paard.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt de bizarre dood van een onderofficier. De gezonde man overleed in zijn slaap aan boord van een schip.
«
»
21:15 NCIS
Gibbs, McGee en Torres reizen af naar een afgelegen gebied in Paraguay om er een vermiste SEAL op te sporen. Een gewelddadige rebellengroep zwaait er de plak.
«
»
22:10 NCIS
Het team is nog steeds op zoek naar Gibbs en McGee, die twee maanden geleden voor het laatst gezien werden in de jungle van Paraguay.
«
»
23:05 NCIS
Het team onderzoekt het lichaam van een vermoorde marineluitenant, die meer dan een jaar geleden spoorloos verdween.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team heropent een tien jaar oude zaak wanneer een vrouw beweert bewijs te hebben dat haar vader, die destijds beschuldigd werd van de moord op zijn verloofde, onschuldig is.
«
»
01:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
D.B. Russell neemt een risicovolle beslissing en zet zijn dochter als lokaas in om de Gig Harbor-moordenaar te pakken te krijgen. Hij ontdekt ook de identiteit van diens partner in crime.
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
02:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers