TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
08:05 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
08:35 NCIS
Wanneer dr. Rush een verdachte van Gibbs moet opereren, vindt hij belangrijk bewijsmateriaal. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit en helpt haar met een zaak waarbij Soedanese dokters betrokken zijn.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 NCIS
De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 NCIS
Wanneer een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak, probeert Gibbs een soldaat te contacteren die zes maanden eerder in hetzelfde gebied onder vuur werd genomen.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 NCIS
De vrouw en de minnares van een officier die vermoord werd beschuldigen elkaar van de misdaad. Aan het NCIS-team om uit te zoeken wie er liegt en wie er de waarheid spreekt.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 NCIS
Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft overgenomen en waarom.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:55 NCIS
Gibbs en FBI-agent T.C. Fornell werken samen wanneer twee Britse gevangenen, onder wie een voormalig spion, ontsnappen.
«
»
16:50 NCIS
Een veertienjarige jongen voorkomt een overval bij hem thuis. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt. Vance en FBI-agent Fornell reizen ondertussen af naar Londen.
«
»
17:45 NCIS
Terwijl één van hen vecht voor zijn leven, zet het NCIS-team samen met de FBI de internationale klopjacht op de ontsnapte Britse spion voort.
«
»
18:35 NCIS
NCIS, de FBI en MI6 speuren met man en macht naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het team.
«
»
19:25 NCIS
Het team onderzoekt een auto-explosie die verband lijkt te houden met de verdwijning van een politieagent zes maanden eerder. Gibbs vraagt agent Alex Quinn om zijn team te schaduwen.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt een moord tijdens een schoolreünie en komt zo een dievenbende op het spoor die al langer actief blijkt te zijn.
«
»
21:15 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Op het eerste gezicht wijst alles op een wanhoopsdaad, maar de psychiater van de vrouw denkt daar anders over.
«
»
22:05 NCIS
Op een cruiseschip wordt het lichaam van een marineluitenant aangetroffen. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit.
«
»
23:00 NCIS
De zaak van een vermiste MI6-agent wordt in verband gebracht met de dood van een andere agent. Gibbs stuurt Bishop en Quinn naar Philadelphia om er samen met officier Reeves aan de zaak te werken.
«
»
00:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het leven van Finlay is in gevaar wanneer iemand een bom in haar auto plaatst. Russell krijgt een telefoontje van iemand die beweert de Gig Harbor Killer te zijn.
«
»
01:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt een overval op een apotheek waar medicinale cannabis wordt verkocht en waarbij de eigenaars ontvoerd werden. Bij de overval kwam een van de getuigen om het leven.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers