TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:35 Elementary
Techmiljardair Odin Reichenbach doet Holmes en Watson een opmerkelijk aanbod om hem te helpen met een programma dat toekomstige misdaden kan voorspellen.
«
»
08:15 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een crimineel die zijn brood verdiende met het beroven van andere criminelen.
«
»
09:00 FBI: International
Het team maakt jacht op een sluipschutter die tijdens een aanval op een biomedisch laboratorium in België een Amerikaan heeft gedood. Jaeger krijgt ruzie met haar baas bij Europol.
«
»
09:40 Geen uitzending
«
»
10:40 FBI: International
Wanneer de zoon van een Amerikaanse miljardair bewusteloos wordt aangetroffen in zijn appartement in Berlijn, worden Forrester en zijn team opgeroepen om de zaak verder te onderzoeken.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
11:55 FBI: International
Wanneer een privéjet met Amerikaanse burgers wordt neergeschoten net buiten een stadje in Polen, focust het team zich op de man die de vlucht heeft gemist.
«
»
12:50 Geen uitzending
«
»
13:25 Special Victims Unit
Benson moet de geheimen van haar verleden onthullen om een verkrachtingsslachtoffer te helpen herinneren aan de details van een vreselijke, traumatische nacht.
«
»
14:15 Geen uitzending
«
»
14:35 Special Victims Unit
De politie onderzoekt een online hoax die leidt tot de verkrachting van een populaire social media-ster. Ondertussen maakt Benson duidelijke afspraken met Sheila.
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:00 Special Victims Unit
De emoties lopen hoog op terwijl het SVU-team zoekt naar de vermiste zoon van Benson.
«
»
16:55 Criminal Minds
Elle wordt samen met vele anderen in een trein gegijzeld door een schizofrene man die ervan overtuigd is dat de regering hem scherp in de gaten houdt.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het team onderzoekt de dood van een tiener en de verdwijning van verschillende andere adolescenten. De zaak lijkt in verband te staan met een satanische sekte.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team probeert inzicht te krijgen in de ongeregelde, labiele fantasieën van een seriemoordenaar. De moorden zijn onregelmatig en onordelijk waardoor het team er maar moeilijk een patroon in vindt.
«
»
19:45 Criminal Minds
Wanneer een meisje op klaarlichte dag op een speelplein wordt ontvoerd, denkt het team dat de vader van het meisje achter de kidnapping zit. Maar die blijkt een waterdicht alibi te hebben.
«
»
20:35 FBI
Een jonge vrouw wordt op weg naar huis, na een luxefeest op een jacht, vermoord. Een van de verdachten is een veteraan met wie Crosby een verleden deelt.
«
»
21:30 FBI
Maggie, OA en het team moeten een hacker zien te stoppen die levensreddende apparatuur uitschakelt in verschillende ziekenhuizen in New York City.
«
»
22:30 Elementary
De briljante, jonge crimineel Cassie Lenue vraagt Holmes en Watson om hulp bij het oplossen van een moord, maar het duo vermoedt al snel dat ze een ander motief heeft.
«
»
23:25 Elementary
Na de moord op een beeldhouwer in New York onderzoeken Holmes en Watson of een seriemoordenaar terug van weggeweest is.
«
»
00:15 Geen uitzending
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers