TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:20 Supergirl
Lex werkt aan een ingewikkeld plan om Lena dichterbij zichzelf te brengen. Hij brengt Leviathan's recente aanval een halt toe.
«
»
09:00 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een poolreiziger die tijdens een expeditie werd vermoord. Ze worden langs de duurste wijken van New York en de kantoren van de CIA geleid.
«
»
09:45 Geen uitzending
«
»
10:45 Castle
Paula Haas, Castle's manager, heeft een interessant zakelijk voorstel voor hem. Als Castle het aanbod zou aannemen, zou hij echter wel zijn samenwerking met Beckett moeten stopzetten.
«
»
11:30 Geen uitzending
«
»
12:00 Castle
Castle en Beckett worden naar een kerkhof geroepen waar het lichaam van een jongeman wordt gevonden. Door het hart van het slachtoffer zit een staaf en in zijn mond de afdruk van vampierentanden.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:20 Castle
Tijdens het onderzoek naar de moord op de beroemde rockster Hayley Blue krijgen Castle en Beckett te maken met jaloerse muzikanten, corrupte managers en obsessieve fans.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:20 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een koerier. De man had een belangrijk pakket bij zich waarvan de inhoud ervoor zou kunnen zorgen dat een onschuldige man uit de gevangenis wordt vrijgelaten.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 Friends
De vrienden gaan driftig op zoek naar Marcel, die ontsnapt is aan de aandacht van Rachel terwijl ze op hem aan het passen was.
«
»
16:10 Friends
Rachel heeft seks gehad met haar vroegere verloofde Barry, ook al is die nu verloofd met haar beste vriendin Mindy.
«
»
16:40 Friends
Iemand doet zich voor als Monica en gebruikt haar kredietkaart om alle buitensporige dingen te doen die de echte Monica altijd al heeft willen doen.
«
»
17:05 Friends
Wanneer Monica valt voor een man die een stuk jonger is dan zij, wordt ze door haar vrienden geplaagd met het leeftijdsverschil. Rachel vertelt Ross dat ze gedroomd heeft over seks met Chandler.
«
»
17:40 Friends
Carol, de ex-vrouw van Ross, moet dringend naar het ziekenhuis om te bevallen. Ross en zijn vrienden haasten zich er ook heen, net als Susan, de vriendin van Carol.
«
»
18:10 Friends
Ross is al jarenlang verliefd op Rachel, maar hij wist zijn gevoelens al die tijd voor haar verborgen te houden.
«
»
18:40 Friends
Terwijl Ross op zakenreis is in China heeft Chandler per ongeluk aan Rachel verklapt dat Ross al jarenlang heimelijk verliefd is op haar.
«
»
19:10 Friends
Terwijl Carol en Susan weg zijn, passen Ross en zijn vrienden op baby Ben.
«
»
19:35 Friends
Mr. Heckles, de vreemde en lastige onderbuur van Monica en Rachel, sterft onverwacht en laat al zijn bezittingen na aan zijn buren.
«
»
20:05 Friends
Iedereen is stomverbaasd wanneer ze vernemen dat Phoebe getrouwd is met de Canadese ijsdanser Duncan. Rachel is in de wolken wanneer Ross toegeeft dat hij en Julie nog niet naar bed zijn geweest.
«
»
20:35 Magic Mike XXL
Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperswereld vaarwel zei. De overgebleven Kings of Tampa staan nu ook op het punt om te stoppen, maar willen niet in stilte afscheid nemen.
«
»
22:50 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:50 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
00:40 Geen uitzending
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers