TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:25 BH90210
De pilootaflevering is ingeblikt. Zal FOX een volledig seizoen bestellen of blijft het bij één aflevering?
«
»
08:05 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de ontvoering van de tweejarige Angela, de dochter van Alfred en Theresa Candela.
«
»
08:50 Geen uitzending
«
»
09:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een plastisch chirurg die pas na een week dood werd aangetroffen achter het stuur van zijn auto.
«
»
10:40 Geen uitzending
«
»
11:15 Castle
Het nieuwe boek van Castle wordt aan de pers voorgesteld. Hij heeft zijn hoofdpersonage - de harde maar snuggere detective Nikki Heat - gebaseerd op Beckett.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
12:40 Castle
Op één nacht worden twee moorden gepleegd. Castle daagt Ryan en Esposito uit. Volgens hem zullen hij en Beckett hun zaak als eerste oplossen. Deze weddenschap leidt tot een race tegen de klok.
«
»
13:30 Geen uitzending
«
»
13:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jong model dat tijdens de New Yorkse modeweek met meerdere messteken dood werd aangetroffen.
«
»
14:45 Geen uitzending
«
»
15:20 Friends
Monica organiseert voor Thanksgiving een etentje voor haar vrienden. Rachels vader weigert om haar geld te geven voor een skitrip, tenzij ze opnieuw thuis komt wonen.
«
»
15:50 Friends
De vrienden besluiten op oudejaarsavond alle drukte te ontlopen. Ze zullen een feestje bouwen bij Monica en Rachel, zonder partners. Maar bijna niemand houdt zich aan die afspraak.
«
»
16:20 Friends
Chandler verneemt via de televisie dat zijn flamboyante moeder, een bekende schrijfster, binnenkort naar New York komt.
«
»
16:55 Friends
Paolo, de zwoele Italiaan die Rachel heeft leren kennen, brengt een bezoekje aan het massagesalon waar ook Phoebe werkt. Hij probeert tevergeefs om haar te verleiden.
«
»
17:30 Friends
De psychiater met wie Phoebe uitgaat, valt haar vrienden voortdurend lastig met analyses over hun leven. Joeys vader blijkt een affaire te hebben. Chandler ziet Rachel toevallig in haar blootje.
«
»
18:00 Friends
Met Valentijnsdag in aantocht heeft iedereen af te rekenen met zijn eigen persoonlijke en romantische dilemma's.
«
»
18:30 Friends
Monica solliciteert voor de functie van chef-kok in een toprestaurant. Om de baas te imponeren maakt ze een geweldige gastronomische maaltijd klaar.
«
»
19:00 Friends
Joey en Chandler gaan uit eten en denken dat hun serveerster Phoebe is, maar het blijkt Phoebes tweelingzus Ursula te zijn, die helemaal niet met haar zus kan opschieten.
«
»
19:35 Friends
Tijdens het afbreken van de kerstversiering valt Rachel en verzwikt ze haar enkel. Monica brengt haar onmiddellijk naar het ziekenhuis, waar ze twee knappe dokters leren kennen.
«
»
20:05 Friends
Monica, Rachel en Phoebe verliezen een hoop geld tijdens een pokerspel met Ross, Chandler en Joey. De vrouwen vragen pokerlessen aan Monica's tante en eisen een herkansing.
«
»
20:35 The Hustle
Twee vrouwelijke oplichters, die elkaar niet kennen, lopen elkaar tegen het lijf. Ze besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te slaan.
«
»
22:25 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:30 Tattoo Fixers
Pash bedekt het brutale zelfportret van William, terwijl Uzzi Josh een handje helpt. Sketch haalt Leannes soapfoutje weg. Alice tatoeëert ondertussen Alan, wereldkampioen teenworstelen.
«
»
00:35 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers