TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:35 BH90210
Wanneer de eerste filmdag afgelast wordt vanwege een nieuwe dreiging, maken de castleden een lijst op van mogelijke vijanden. Ze denken aan een ex-collega.
«
»
09:15 Castle
Een New Yorkse raadsheer wordt dood aangetroffen. Castle en Beckett leiden het onderzoek en belanden in de wereld van de vuile politieke spelletjes.
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
11:00 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een vrouw wier bevroren lichaam werd aangetroffen op een bouwwerf.
«
»
11:45 Geen uitzending
«
»
12:15 Castle
Wanneer een migrant wordt vermoord, begeven Beckett en Castle zich in de wereld van mysterieuze sektes. Niet compleet onbekend voor Castle, want ooit deed hij hierover research.
«
»
13:00 Geen uitzending
«
»
13:30 Castle
Castle vermoedt dat enkele slachtoffers die in de high society van New York te betreuren vielen, hun moordenaar kenden. Hij neemt Beckett mee naar een galabal in de hoop de dader er te ontmaskeren.
«
»
14:15 Geen uitzending
«
»
14:30 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een vrouw die in een hotelkamer in een bad vol motorolie werd aangetroffen. Ze roepen tijdens het onderzoek de hulp in van een misdaadreporter.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 Friends
Erica wordt naar het ziekenhuis gebracht om te bevallen. Ross heeft het moeilijk met Rachels vertrek naar Parijs en Joey wil Chandler en Monica een cadeau kopen voor hun nieuwe huis.
«
»
16:10 Friends
Ross en Phoebe gaan Rachel achterna op weg naar de luchthaven, zodat Ross haar nog kan vertellen wat hij voor haar voelt.
«
»
16:40 Friends
Monica spreekt af met haar beste schoolvriendin Rachel, die het net heeft uitgemaakt met haar verloofde aan de vooravond van hun huwelijk.
«
»
17:10 Friends
Ross is stomverbaasd wanneer hij verneemt dat zijn ex-vrouw Carol zwanger is van hem.
«
»
17:40 Friends
Monica is zenuwachtig wanneer ze haar nieuwe vriend Alan aan de groep moet voorstellen. Haar vrienden plagen haar immers altijd met haar relaties.
«
»
18:10 Friends
Rachel ontvangt haar eerste loonbriefje en is teleurgesteld wanneer ze ziet hoe weinig ze verdient.
«
»
18:40 Friends
Wat eerst een saaie zaterdagavond leek te worden, brengt onverwacht de nodige spanning voor de zes vrienden.
«
»
19:10 Friends
Joey krijgt zijn grote kans in de filmwereld als hij wordt aangenomen als stuntachterwerk van Al Pacino.
«
»
19:40 Friends
Door een stroomonderbreking komt Chandler onverwacht vast te zitten. Hij heeft echter weinig bezwaar tegen zijn benarde situatie want hij heeft het gezelschap van een knap fotomodel.
«
»
20:05 Friends
Wanneer de grootmoeder van Ross en Monica overlijdt, helpen ze hun ouders met de voorbereidingen voor de begrafenis. Ook hun vrienden komen naar de plechtigheid.
«
»
20:35 Tooth Fairy
Hockeyspeler Derek wordt 'The Tooth Fairy' genoemd omdat hij regelmatig de tanden van zijn tegenspelers uitslaat. Wanneer hij een meisje vertelt dat de tandenfee niet bestaat, wordt hij gestraft.
«
»
22:35 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:35 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
00:30 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers