TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:30 Geen uitzending
«
»
08:30 Coroner
Jenny moet vertrouwen op haar instinct terwijl ze het opneemt tegen een vijand die zowel haar carrière als haar familie en haar eigen oordeel dreigt te ondermijnen.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
09:55 Coroner
Jenny en Donovan moeten zich haasten om hun vermoedens te staven vooraleer een gevaarlijke verdachte kan ontkomen.
«
»
10:50 Geen uitzending
«
»
11:25 Castle
Rick Castle schrijft misdaadthrillers. Wanneer een moordenaar passages uit zijn boeken levensecht uitvoert, doet de politie een beroep op Castle om de moordenaar te pakken te krijgen.
«
»
12:20 Geen uitzending
«
»
12:40 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw die dood werd aangetroffen in een droogtrommel van de wasserette van een luxueus appartementsblok.
«
»
13:30 Geen uitzending
«
»
14:05 Castle
De 18-jarige Donny Kendall wordt dood aangetroffen in Central Park. Zijn familie was door financiële tegenslag verplicht hun levensstijl aan te passen, en daar had Donny het niet makkelijk mee.
«
»
15:00 Friends
Monica en Chandler bereiden zich nerveus voor op de komst van een afgevaardigde van het adoptiebureau.
«
»
15:35 Friends
Monica wil haar goed hart nog eens tonen en besluit voor de hele bende een overheerlijke maaltijd te bereiden ter ere van Thanksgiving. Ze wordt echter razend wanneer iedereen te laat is.
«
»
16:05 Friends
Nerveus en gespannen vertrekken Monica en Chandler naar Texas. Ze zullen er kennismaken met de zwangere Erica Simmons. Die overweegt om haar kind door hen te laten adopteren.
«
»
16:40 Friends
Phoebe en Rachel zien per toeval hoe Chandler samen met een knappe vrouw in een auto stapt. Omdat het voorval tijdens de werkuren plaatsvindt, zijn de vrouwen achterdochtig.
«
»
17:15 Friends
Joey mag als bekend gezicht deelnemen aan een quiz gepresenteerd door Donny Osmond. Levert het dubieuze IQ van Joey iets op?
«
»
17:50 Friends
Monica heeft zich opgeworpen als de organisatrice van het huwelijk van Phoebe. Binnen de kortste keren maakt ze iedereen rond haar knettergek.
«
»
18:30 Friends
Monica en Chandler geven Erica een rondleiding in New York en komen intussen ook meer te weten over de biologische vader van het kind.
«
»
19:00 Friends
Rachel heeft in een restaurant een geheim sollicitatiegesprek. Joey voelt zich intussen buitengesloten, want Chandler en Monica zijn op zoek naar een huisje. Phoebe overweegt een naamsverandering.
«
»
19:30 Friends
Ross helpt Rachel terug aan haar job bij Ralph Lauren. Phoebe ontdekt dat Joeys agente Estelle overleden is. Chandler en Monica doen een verbijsterende ontdekking over het huis naast dat van hen.
«
»
20:00 Friends
Rachel vertrekt morgen naar Parijs. De vrienden organiseren een afscheidsfeestje. Rachel neemt afzonderlijk afscheid van elk van haar vrienden, behalve van Ross.
«
»
20:35 Tag
Sinds hun kindertijd spelen vijf vrienden in de maand mei een spelletje tikkertje. Diegene die de tikker is als de maand voorbij is, is de verliezer. Dertig jaar later spelen ze het spel nog steeds.
«
»
22:35 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:35 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
00:40 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
03:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers