TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:10 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de dood van een man die er een geheime tweede carrière op nahield. Watson krijgt een tegenslag te verwerken in haar adoptieprocedure.
«
»
06:50 Elementary
Het wordt een race tegen de klok voor Holmes en Watson wanneer Bell het slachtoffer wordt van een bioterroristische aanslag op het politiebureau.
«
»
07:35 Criminal Minds
Wanneer er in de muren van een huis in South Carolina verschillende lijken aangetroffen worden, moeten Rossi en zijn team achter een spoor van aanwijzingen aan die al meer dan twintig jaar oud zijn.
«
»
08:15 Geen uitzending
«
»
09:15 Criminal Minds
Zes personen ontvingen elk een mysterieus pakje. Wat verbindt deze mensen? Simmons en zijn vrouw Kristy hebben problemen met hun zoon, die van school werd gestuurd.
«
»
10:05 Geen uitzending
«
»
10:35 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
11:30 Geen uitzending
«
»
12:05 Criminal Minds
Kort nadat het BAU-team stappen heeft ondernomen om de lokale politie te helpen een hoofdverdachte te isoleren voor een moord in Tallahassee, Florida, valt er een tweede dode.
«
»
12:55 Geen uitzending
«
»
13:15 Criminal Minds
Het team voert onderzoek naar drie personen die spoorloos zijn verdwenen in de bossen. JJ is op vakantie in het dorp waar ze is opgegroeid, maar ziet zich verplicht om terug te keren.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:40 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
15:35 Friends
Nu Rachel bij Ross is ingetrokken, zit Joey helemaal in de put. Phoebe probeert hem op te beuren. Monica en Chandler hebben een romantisch avondje gepland.
«
»
16:05 Friends
Joey vertelt Ross en Gunther over zijn gevoelens voor Rachel. Ross vindt dat Joey eerlijk moet zijn tegenover Rachel. Don, Phoebes nieuwe vriend, heeft heel wat karaktertrekjes gemeen met Monica.
«
»
16:30 Friends
Joey voelt zich niet langer op zijn gemak bij Rachel nu hij zijn gevoelens voor haar heeft geuit. Ross probeert zijn favoriete hemd terug te krijgen.
«
»
17:00 Friends
Terwijl ze een speech geeft voor de huwelijksverjaardag van haar ouders, wordt Monica plots onverstaanbaar. Ze heeft er spijt van dat ze de taak op zich heeft genomen.
«
»
17:30 Friends
Joey is weer opgenomen in de vaste cast van de soap 'Days of Our Lives'. Als hij ontdekt dat zijn naam wordt gebruikt in een kruiswoordraadsel is hij in de wolken.
«
»
18:00 Friends
Rachel panikeert wanneer ze tijdens de babyshower tot het besef komt dat ze helemaal niet voorbereid is op de komst van haar baby. Ze heeft er geen idee van hoe ze voor het kleintje moet zorgen.
«
»
18:30 Friends
Monica's kookkunsten worden scherp bekritiseerd door een recensent. Ze besluit om een cursus bij te wonen die door hem wordt georganiseerd, om hem alsnog te overtuigen van haar kunnen.
«
»
19:00 Friends
Wanneer de datum die de gynaecoloog had uitgerekend voor de bevalling wordt overschreden, wordt Rachel heel prikkelbaar. Ze probeert alles om de komst van haar baby te versnellen.
«
»
19:30 Friends
Rachel is opgenomen in het ziekenhuis. Samen met de bloednerveuze Ross wacht ze angstvallig op haar bevalling.
«
»
20:00 Friends
Rachel wacht nog steeds ongeduldig op de geboorte van haar baby. Joey, die zich voor het personage in zijn televisieserie heeft uitgegeven, vindt patiënt Cliff een geschikte partner voor Phoebe.
«
»
20:35 Hugo
Parijs, 1930. Hugo Cabret is een 12-jarige wees die in een treinstation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen.
«
»
23:00 Naked Attraction
De 60-jarige Glyn verdient de kost met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar vindt niet de juiste man.
«
»
00:05 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
01:10 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
03:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers