TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
«
»
07:00 Elementary
Holmes en Watson zoeken een moordenaar die verbonden is met de tabaksindustrie nadat een advocaat, die de financiën van een grote distributeur onderzocht, vermoord werd.
«
»
07:45 Elementary
Detective Bell krijgt een unieke carrièrekans en overweegt bijgevolg om de NYPD te verlaten. Holmes en Watson onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw.
«
»
08:25 Criminal Minds
Het BAU-team wordt opgeroepen als blijkt dat enkele mysterieuze sterfgevallen in Virginia waarschijnlijk het gevolg zijn van bioterrorisme. Garcia bezoekt haar stiefbroer Carlos.
«
»
09:10 Geen uitzending
«
»
10:10 Criminal Minds
Het team moet naar Taos om er een moordenaar te klissen die het op de hersenen van zijn slachtoffers gemunt heeft.
«
»
10:50 Geen uitzending
«
»
11:25 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
12:20 Geen uitzending
«
»
12:55 Criminal Minds
Reid stuit in een opslagloods op Owen Quinn, een voormalig special agent van de FBI. Het BAU-team trekt de geloofwaardigheid van de man in twijfel.
«
»
13:45 Geen uitzending
«
»
14:05 Criminal Minds
Wanneer Reid en Garcia worden ontvoerd door Benjamin Merva, is het aan de rest van het team om hen te vinden. De BAU vindt verrassende aanwijzingen in hun eigen geschiedenis.
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:30 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:30 Younger
Diana gaat samen met Enzo naar een familiebijeenkomst, waar ze kennismaakt met zijn ex. Kelsey krijgt ruzie met Charles. Liza heeft een flashback naar haar oude leven.
«
»
17:00 Younger
Liza loopt Pauline tegen het lijf, die onverwacht een verzoeningsgebaar maakt. Charles heeft een romantisch voorstel voor Liza. Millennial neemt deel aan een debutantenbal voor beginnende auteurs.
«
»
17:30 Younger
Millennial moet de gevolgen van het fiasco op het debutantenbal onder ogen zien. Liza moet het hoofd bieden aan een mediacircus geleid door Quinn Tyler.
«
»
18:00 Younger
Liza schrikt wanneer ze te maken krijgt met een onverwachte medester in haar Infinity 21-campagne. Kelsey en Charles trekken naar Chicago in de hoop er financiële steun te vinden voor Millenial.
«
»
18:30 Younger
Millenial gaat opnieuw aan het wankelen na een nieuwe machtswisseling. Kelsey gebruikt haar tegenslag op sociale media om een jongere generatie te inspireren. Diana houdt haar vrijgezellenfeestje.
«
»
19:05 Younger
Liza probeert zich staande te houden zonder Kelsey, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Diana en Charles nemen allebei een beslissing over hun toekomst.
«
»
19:40 Wipeout US
Enkele forensische wetenschappers en radio-dj's staan aan de start van de meest uitdagende baan in de geschiedenis van 'Wipeout'. Wie gaat aan de haal met de geldprijs van 25.000 dollar?
«
»
20:35 Rumor Has It...
Sarah heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend te trouwen, ook al twijfelt ze nog. Wanneer ze op bezoek gaat bij haar familie in Pasadena, ontdekt ze een goed bewaard familiegeheim.
«
»
22:30 Naked Attraction
De 25-jarige Hollie-Anna uit Margate is na een heleboel dates op zoek naar een langdurige relatie. De 29-jarige transman Jaison uit Norwich is op zoek naar iemand die hem accepteert zoals hij is.
«
»
23:35 Tattoo Fixers on Holiday
De tattoo-experts strijken neer aan de zonnige Middellandse Zee. Deze zomer willen ze vakantiegangers verlossen van rampzalige tatoeages.
«
»
00:40 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers