TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca heeft drie dates met Josh, Nathaniel en Greg ingepland nadat ze alle drie hun liefde aan haar hebben verklaard. Paula, Heather en Valencia hebben elk een favoriet.
«
»
08:50 Criminal Minds
Morgan werd ontvoerd en het BAU-team doet er alles aan om hem tijdig terug te vinden. Niemand heeft echter enig idee wie er achter de ontvoering zou kunnen zitten.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Criminal Minds
Het team trekt naar Kansas waar verschillende kinderen werden ontvoerd door een psychopaat.
«
»
11:25 Criminal Minds
Savannah bevindt zich in kritieke toestand nadat ze werd geraakt door een sluipschutter. Het team is ervan overtuigd dat de dader aan de Dirty Dozen te linken valt en trekt op onderzoek uit.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Criminal Minds
Emily Prentiss doet een beroep op haar ex-collega's van het BAU-team om een seriemoordernaar op te sporen die eerder al heeft toegeslagen in Europa en nu plots opduikt in New York.
«
»
13:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Friends
Joey doet auditie voor een grote filmrol waarvoor hij uit de kleren moet. Een nichtje van Ross en Monica komt op bezoek. Ross voelt zich meteen tot haar aangetrokken.
«
»
14:25 Friends
Melissa, een meisje dat samen met Rachel studeerde, komt naar de koffiebar. Samen halen ze heel wat herinneringen op.
«
»
14:55 Friends
Monica en Chandler proberen hun geloftes te schrijven, maar ze hebben er allebei moeite mee. Hun vrienden proberen hen te helpen door herinneringen op te halen.
«
»
15:25 Friends
Monica heeft haar Porsche terug. Er ontstaat al snel een conflict wanneer blijkt dat Rachel de enige is die er nog nooit mee mogen rijden heeft. Intussen trekken Chandler en Monica naar Las Vegas.
«
»
15:55 Friends
Joey is in de wolken, als hij een rol krijgt in een oorlogsfilm. Hij kijkt vol bewondering op naar zijn tegenspeler, maar de bekende acteur blijkt een vreemde gewoonte te hebben.
«
»
16:20 Friends
Phoebe en Ross gaan samen op zoek naar de verdwenen Chandler. Rachel probeert intussen tijd te rekken. Joey, die het huwelijk moet inzegenen, moet onverwacht overwerken.
«
»
16:50 Friends
Ross vermoedt dat Rachel zwanger is, maar zij ontkent. Wanneer Monica ziet dat Rachel haar champagne niet opdrinkt, is ze ervan overtuigd dat Rachel liegt.
«
»
17:20 Friends
De fototoestellen van het huwelijksfeest zijn verdwenen en Monica kan niet langer wachten om de trouwcadeaus te openen. Monica en Phoebe speculeren intussen over de vader van Rachels baby.
«
»
17:50 Friends
Terwijl Chandler en Monica zich voorbereiden op hun huwelijksreis, vertelt Rachel aan Ross dat hij de vader is van haar baby. Joey en Phoebe hebben een verrassing voor Chandler en Monica gepland.
«
»
18:20 Friends
Op de terugvlucht van hun huwelijksreis hebben Monica en Chandler een ander koppel leren kennen. Ross en Rachel discussiëren over wie nu eigenlijk wie versierd heeft.
«
»
18:50 Wipeout US
Artiesten van koninklijke themaparken, gekke kattendames en slamdichters strijden voor de titel van 'Wipeout'-kampioen en de prijzenpot van 25.000 dollar.
«
»
19:45 Life of the Party
Deanna is lange tijd een toegewijde huisvrouw geweest. Wanneer ze gedumpt wordt door haar man, besluit ze opnieuw te gaan studeren. Deanna komt echter in dezelfde klas terecht als haar dochter Maddie.
«
»
21:50 Naked Attraction
Kelly uit Brighton heeft wat liefde nodig, maar ze weet niet of ze een man of een vrouw zoekt. Carlo uit Somerset is na het overwinnen van leukemie op zoek naar het perfecte meisje.
«
»
22:55 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
00:00 Hij is een zij
Mik (24) kan zich niet identificeren met vrouwen en ook niet met mannen. Zij is agender. Naar het toilet gaan in openbare ruimten is voor haar daarom problematisch.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers