TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca besluit een aartsrivaal te gaan helpen in Las Vegas en kan zo een lastige keuze uitstellen. Nathaniel, Josh en Greg hebben alle drie gevoelens voor Rebecca.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Criminal Minds
Als er in Boston verschillende lijken opduiken, onderzoekt het team of ze de moordenaar op het spoor kunnen komen via een taxibedrijf.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Criminal Minds
Wanneer er twee verminkte lichamen worden aangetroffen in toiletten langs de autosnelweg wordt het BAU-team ingeschakeld om een motief te vinden en bewijsmateriaal te verzamelen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
Een achttienjarig meisje dat jarenlang samen met twee andere vrouwen gevangen werd gehouden in St. Louis, slaagt erin te ontsnappen. Het BAU-team gaat vervolgens op zoek naar de dader.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Criminal Minds
In Los Angeles worden verschillende vrouwen dood aangetroffen in hun huis. Het BAU-team hoopt aan de hand van de beelden van de bewakingscamera's de dader te vinden.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Friends
Ross probeert Phoebe te leren fietsen. Monica's buren zijn zo verzot op haar koekjes dat ze geen moment rust meer kent. Rachels zelfgemaakte evaluatie over Tag komt in de verkeerde handen terecht.
«
»
14:20 Friends
Ross probeert Ben iets bij te brengen over het joodse feest Chanoeka, maar Ben is meer geïnteresseerd in de Kerstman.
«
»
14:50 Friends
Monica is tot haar verbazing niet uitgenodigd op het huwelijksfeest van haar neef terwijl Ross wel een uitnodiging in de bus kreeg.
«
»
15:20 Friends
Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak en ontdekken ze dat ze werden buitengesloten.
«
»
15:50 Friends
Rachel maakt per ongeluk Joeys dure ligstoel, Rosita, stuk. Monica en Ross gaan bij hun ouders de spullen uit hun kindertijd ophalen. Hun vader heeft echter per ongeluk Monica's dozen kapotgemaakt.
«
»
16:20 Friends
Rachel heeft de kaap van de dertig bereikt. De vrienden halen herinneringen op aan hun dertigste verjaardag. Phoebe probeert het bij te leggen met Ursula.
«
»
16:50 Friends
Ross heeft een verrassing gepland voor het huwelijk van Monica en Chandler. In de soap 'Days of Our Lives' ontwaakt dr. Drake Ramoray, het personage van Joey, uit zijn coma.
«
»
17:20 Friends
Chandler komt erachter dat Monica in Londen enkel naar zijn kamer kwam om Joey te zoeken. Phoebe raakt van streek nadat ze medicijnen heeft ingenomen.
«
»
17:50 Friends
Monica krijgt er spijt van dat ze een andere vrouw getipt heeft over een goedkope bruidswinkel. Intussen ontdekken Joey en Ross dat ze op hetzelfde meisje vallen.
«
»
18:20 Friends
Joey wordt genomineerd voor een Soapie Award. Wanneer een man in de koffiebar niet Monica maar Phoebe probeert te versieren, beseft Monica plots dat Chandler de enige man is die ze nog zal kussen.
«
»
18:50 Wipeout US
De inzet is nog nooit zo hoog geweest wanneer John en Nicole wedden op welke teams volgens hen de Wipeout-baan zullen verpletteren.
«
»
19:45 Adrift
Avonturiers Tami Oldham en Richard Sharp ontmoeten elkaar op Tahiti. Wanneer een bevriend echtpaar Richard 10.000 dollar aanbiedt om hun boot naar San Diego te zeilen, neemt hij deze opdracht aan.
«
»
21:40 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
22:40 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
23:40 Hij is een zij
Eveline (34) is geopereerd in Thailand. Na een maand herstel mag ze eindelijk naar huis. Jan Kooijman staat haar op te wachten op Schiphol. Mik (24) is agender en getrouwd met Pieta.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loïc Van Impe, Bart Kaëll & Ann Van Elsen en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers