TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Crazy Ex-Girlfriend
Paula wil een volgende stap in haar carrière zetten en solliciteert, tot ongenoegen van Darryl, bij verschillende advocatenkantoren. Rebecca doet auditie bij het nabijgelegen theater.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Criminal Minds
Het BAU-team maakt jacht op een ontvoerder die zijn slachtoffers martelt door ze te beroven van hun slaap. Hotch en Garcia onderzoeken de dreiging van de ondergrondse groep Dirty Dozen.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Criminal Minds
Nadat twee undercoveragenten worden vermoord en een derde wordt vermist, onderzoekt het BAU-team de betrokkenheid van een clandestien internetnetwerk.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Criminal Minds
Het BAU-team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die gefascineerd is door extreme medische experimenten.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Criminal Minds
Het team zet een strategie op om de huurmoordenaars van de Dirty Dozen onderuit te halen. Hierbij is een centrale rol weggelegd voor Reid.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Friends
Chandler wil Monica ten huwelijk vragen, maar doet alsof het hem allemaal niet meer interesseert, zodat zijn aanzoek een totale verrassing zal zijn.
«
»
13:30 Friends
Rachel is kwaad op Phoebe wanneer ze ontdekt dat ze een afspraak met Ross en Joey heeft. Monica vertelt Joey intussen over het huwelijksaanzoek van Richard.
«
»
13:55 Friends
Iedereen heft het glas op de verloving van Chandler en Monica. Phoebe kondigt aan dat ze graag zou optreden op de bruiloft.
«
»
14:25 Friends
Iedereen is druk bezig met het plannen van de bruiloft. Phoebe trekt in bij Ross en brengt haar massagesalon mee.
«
»
14:50 Friends
Chandler moet een bril dragen. Rachel leert Joey de knepen van de zeilkunst, maar hun samenwerking gaat niet van een leien dakje.
«
»
15:15 Friends
Rachel is op zoek naar een nieuwe assistent. Chandler en Monica spreken af om nooit meer tegen elkaar te liegen.
«
»
15:45 Friends
Chandler en Monica maken zich klaar voor hun verlovingsfoto, maar Chandler kan niet stoppen met gekke bekken te trekken. Intussen roept Rachel Joeys hulp in om er een dagje met Tag op uit te trekken.
«
»
16:10 Friends
Rachel en Phoebe willen allebei dolgraag getuige zijn op het huwelijk van Monica, maar er is natuurlijk slechts plaats voor één getuige. Monica zal dus moeten kiezen.
«
»
16:40 Friends
Monica ontmoet bij toeval Janice en nodigt haar uit op haar huwelijk. Ross is over zijn toeren wanneer hij ontdekt in welke afdeling van de bibliotheek zijn eindwerk is opgeslagen.
«
»
17:10 Friends
Ross slaagt er tijdens een gezelschapsspel niet in de vijftig Amerikaanse staten op te sommen. Tag, Rachels assistant, wordt door de vrienden uitgenodigd om samen met hen Thanksgiving te vieren.
«
»
17:40 Beker van België vrouwen: Finale
Liveverslag van de finale van de Beker van België voor vrouwen tussen Anderlecht en Standard, vanuit het AFAS Stadion in Mechelen.
«
»
20:00 The Girl with the Dragon Tattoo
Journalist Mikael Blomkvist werkt samen met de mysterieuze vrouwelijke hacker Lisbeth Salander om de geheimen rondom een oude verdwijning boven water te krijgen.
«
»
23:05 Naked Attraction: Naughtiest bits
De 75-jarige naturist Ian is op zoek naar de perfecte partner om zijn seksualiteit mee te verkennen, en de 30-jarige Kerry wil een man die experimenteel kan worden in de slaapkamer.
«
»
00:10 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
01:15 Hij is een zij
Eveline (34) wordt in Thailand wakker met een vagina en nieuwe borsten. Eindelijk is ze ook lichamelijk vrouw. Nick (19) is in de klas one of the guys. Niemand weet dat hij geboren is als meisje.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers