TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 iZombie
Nadat Liv de hersenen van een koppelaar opeet, is zij vastbesloten om de juiste match te vinden voor Major. Blaine probeert zichzelf te beschermen. Don E. overweegt een interessant aanbod.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 FBI
Wanneer een leraar wordt vermist, onderzoekt het team iedereen die mogelijk wrok tegen de man koestert.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 FBI
Een voormalig slachtoffer van ontvoering wordt gelinkt aan een reeks moorden, waaronder die op de dochter van een NYPD-detective.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 NCIS: Los Angeles
NCIS spoort een leider van de georganiseerde misdaad op die gestolen defensietechnologie probeert te kopen. Deeks wordt uit de NCIS-training gegooid.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 NCIS: Los Angeles
Wanneer Sams dochter wordt ontvoerd na het leiden van enkele protesten, doet hij er alles aan om haar te vinden. Callen zoekt verder naar de waarheid over Anna.
«
»
15:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 NCIS: Los Angeles
Callen trekt naar het National Counterterrorism Center om een Rus te verhoren over het neergestorte vliegtuig dat hij maanden eerder onderzocht.
«
»
17:05 Criminal Minds
Op een plein in Dallas opent een sluipschutter het vuur op toevallige voorbijgangers. Er vallen zes slachtoffers, die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team ontmoet hun nieuwe chef Mateo Cruz, die een lange geschiedenis deelt met JJ. Mateo en zijn team moeten meteen achter een crimineel aan die de straten van Baltimore onveilig maakt.
«
»
18:50 Criminal Minds
Hotch wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht wanneer er complicaties optreden. De rest van het team moet intussen een ontvoering oplossen.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Provo in Utah om er de dood van Gloria Carlyle te onderzoeken. De jonge vrouw raakte in een park bedolven onder een hoop stenen.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een zakenman met een geschiedenis van intimidatieclaims wordt vermoord, vermoedt het team dat een van zijn slachtoffers de moordenaar is.
«
»
21:30 FBI
Een bankoverval leidt het team naar een kluis waarvan de inhoud de nationale veiligheid ernstig kan beschadigen. Kirsten staat te popelen om weer aan het werk te gaan.
«
»
22:30 Harrow
Wanneer een jonge vrouw zelfmoord pleegt, vermoedt haar vader dat ze werd vermoord. Forensisch patholoog dr. Daniel Harrow start een onderzoek om de waarheid te achterhalen.
«
»
23:20 Harrow
Terwijl zijn onderzoek naar de botten in de rivier vastloopt, probeert Harrow de moord op een vrouw op te helderen. Hij kruist hierdoor het pad van een gevaarlijke gek die op zoek is naar spanning.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers