TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 BH90210
De pilootaflevering is ingeblikt. Zal FOX een volledig seizoen bestellen of blijft het bij n aflevering?
«
»
09:15 Criminal Minds
Hotch krijgt een telefoontje van Sean, zijn broer uit New York van wie hij al enkele jaren niets meer heeft gehoord.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Criminal Minds
De beruchte seriemoordenaar The Replicator heeft het gemunt op een van de leden van de BAU. Daarnaast moet het team in Manhattan een reeks sterfgevallen onderzoeken.
«
»
11:40 Criminal Minds
Het team reist naar Arizona om er de lokale autoriteiten te helpen zoeken naar een methodische moordenaar.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Criminal Minds
In Arizona is het team nog steeds op zoek naar de persoon achter de rituele moorden. Een bizarre connectie met de familie van de verdachte kan leiden tot de ontrafeling van deze zaak.
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Friends
Wat eerst een saaie zaterdagavond leek te worden, brengt onverwacht de nodige spanning voor de zes vrienden.
«
»
14:30 Friends
Joey krijgt zijn grote kans in de filmwereld als hij wordt aangenomen als stuntachterwerk van Al Pacino.
«
»
14:50 Friends
Door een stroomonderbreking komt Chandler onverwacht vast te zitten. Hij heeft echter weinig bezwaar tegen zijn benarde situatie want hij heeft het gezelschap van een knap fotomodel.
«
»
15:15 Friends
Wanneer de grootmoeder van Ross en Monica overlijdt, helpen ze hun ouders met de voorbereidingen voor de begrafenis. Ook hun vrienden komen naar de plechtigheid.
«
»
15:40 Friends
Monica organiseert voor Thanksgiving een etentje voor haar vrienden. Rachels vader weigert om haar geld te geven voor een skitrip, tenzij ze opnieuw thuis komt wonen.
«
»
16:10 Friends
De vrienden besluiten op oudejaarsavond alle drukte te ontlopen. Ze zullen een feestje bouwen bij Monica en Rachel, zonder partners. Maar bijna niemand houdt zich aan die afspraak.
«
»
16:40 Friends
Chandler verneemt via de televisie dat zijn flamboyante moeder, een bekende schrijfster, binnenkort naar New York komt.
«
»
17:10 Friends
Paolo, de zwoele Italiaan die Rachel heeft leren kennen, brengt een bezoekje aan het massagesalon waar ook Phoebe werkt. Hij probeert tevergeefs om haar te verleiden.
«
»
17:40 Friends
De psychiater met wie Phoebe uitgaat, valt haar vrienden voortdurend lastig met analyses over hun leven. Joeys vader blijkt een affaire te hebben. Chandler ziet Rachel toevallig in haar blootje.
«
»
18:10 Friends
Met Valentijnsdag in aantocht heeft iedereen af te rekenen met zijn eigen persoonlijke en romantische dilemma's.
«
»
18:40 Dance Dreams
Lee, Shakira, Iebe, Lana en Sam hebben zich gekwalificeerd voor de grote finale van Dance Waves Competition, een hoogdag voor dansend Vlaanderen.
«
»
19:45 Magic Mike XXL
Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperswereld vaarwel zei. De overgebleven Kings of Tampa staan nu ook op het punt om te stoppen, maar willen niet in stilte afscheid nemen.
«
»
22:00 Naked Attraction: Naughtiest bits
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:05 Klopjacht NL
De voortvluchtigen zetten alles op alles om 'onder de radar' te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.
«
»
00:15 Jani gaat...
Jani trekt naar de Afrikaanse brousse, ver weg van de bewoonde wereld.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers