TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Supergirl
Kara en Lena trekken naar Stryker's Island op zoek naar aanwijzingen die kunnen helpen bij het verslaan van Lex. Ondertussen moedigt Kelly James aan om professionele hulp te zoeken.
«
»
08:15 Supergirl
Dreamer wordt de beschermer van National City terwijl Kara er alles aan doet om de naam van Supergirl te zuiveren .
«
»
10:00 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in San Francisco die doen terugdenken aan het werk van de beruchte seriemoordenaar Zodiac. Die heeft al sinds 1974 niets meer van zich laten horen.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Criminal Minds
Het team trekt naar Houston, Texas, waar een beruchte serieverkrachter opnieuw heeft toegeslagen. Deze keer heeft hij het gemunt op zijn vroegere slachtoffers.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Criminal Minds
In Atlantic City onderzoekt het team de moord op Danny Savino, de directeur van een casino. Hij werd dood aangetroffen in zijn bureau. Ondertussen maken Kevin en Penelope ruzie over Morgan.
«
»
13:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Criminal Minds
Het team wordt naar Los Angeles geroepen, waar drie redders dood werden aangetroffen op het strand van South Bay. De mannen kwamen om het leven door een kogel in het hoofd.
«
»
14:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Friends
Chandler en Monica maken zich klaar voor hun verlovingsfoto, maar Chandler kan niet stoppen met gekke bekken te trekken. Intussen roept Rachel Joeys hulp in om er een dagje met Tag op uit te trekken.
«
»
15:55 Friends
Rachel en Phoebe willen allebei dolgraag getuige zijn op het huwelijk van Monica, maar er is natuurlijk slechts plaats voor één getuige. Monica zal dus moeten kiezen.
«
»
16:25 Friends
Monica ontmoet bij toeval Janice en nodigt haar uit op haar huwelijk. Ross is over zijn toeren wanneer hij ontdekt in welke afdeling van de bibliotheek zijn eindwerk is opgeslagen.
«
»
16:50 Friends
Ross slaagt er tijdens een gezelschapsspel niet in de vijftig Amerikaanse staten op te sommen. Tag, Rachels assistant, wordt door de vrienden uitgenodigd om samen met hen Thanksgiving te vieren.
«
»
17:20 Friends
Ross probeert Phoebe te leren fietsen. Monica's buren zijn zo verzot op haar koekjes dat ze geen moment rust meer kent. Rachels zelfgemaakte evaluatie over Tag komt in de verkeerde handen terecht.
«
»
17:55 Friends
Ross probeert Ben iets bij te brengen over het joodse feest Chanoeka, maar Ben is meer geïnteresseerd in de Kerstman.
«
»
18:25 Friends
Monica is tot haar verbazing niet uitgenodigd op het huwelijksfeest van haar neef terwijl Ross wel een uitnodiging in de bus kreeg.
«
»
18:55 Friends
Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak en ontdekken ze dat ze werden buitengesloten.
«
»
19:20 Friends
Rachel maakt per ongeluk Joeys dure ligstoel, Rosita, stuk. Monica en Ross gaan bij hun ouders de spullen uit hun kindertijd ophalen. Hun vader heeft echter per ongeluk Monica's dozen kapotgemaakt.
«
»
19:50 Friends
Rachel heeft de kaap van de dertig bereikt. De vrienden halen herinneringen op aan hun dertigste verjaardag. Phoebe probeert het bij te leggen met Ursula.
«
»
20:25 Tag
Sinds hun kindertijd spelen vijf vrienden in de maand mei een spelletje tikkertje. Diegene die de tikker is als de maand voorbij is, is de verliezer. Dertig jaar later spelen ze het spel nog steeds.
«
»
22:25 Gestalkt
Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren met zijn of haar daden.
«
»
23:25 The Sex Clinic
Deskundigen doorbreken de taboes over de seksuele gezondheid van jongeren.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers