TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Supergirl
Het verhaal van Ben Lockwood wordt uit de doeken gedaan. Hoe werd hij Agent Liberty?
«
»
07:10 Supergirl
Alex schakelt de hulp van Lena en Brainiac in. Ondertussen ontdekt J'onn een nieuwe manier om zijn mede-aliens te helpen.
«
»
07:50 Supergirl
Colonel Haley neemt een verrassende beslissing in verband met Supergirl. Ondertussen schrijft Kara een aantal artikels over aliens in National City, waardoor de aliens in gevaar komen.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
Het team onderzoekt de verdwijning van de 25-jarige Molly Grandin. Ze vermoeden dat er een verband is met de ontvoering van Gail Langston enkele maanden eerder.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
Reid ontfermt zich over de tienjarige autistische Sammy, wiens ouders zijn verdwenen. Prentiss moet samenwerken met twee voormalige collega's bij Interpol om een oude vijand op te sporen.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Criminal Minds
Na enkele verdachte moorden kan Prentiss de mogelijke betrokkenheid van haar oude aartsvijand bij Interpol niet uitsluiten. Ze maakt zich daardoor zorgen over de veiligheid van haar team.
«
»
13:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Criminal Minds
Prentiss is klaar om de confrontatie aan te gaan met Ian Doyle. Ondertussen rekent het BAU-team op JJ om Prentiss te vinden en Doyle te klissen, voordat het te laat is.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Friends
Rachel betrapt Monica, die in een verleidelijke outfit op Chandler zit te wachten. Om haar geheime relatie met Chandler nog even te verbergen, vertelt Monica haar vriendin een leugentje om bestwil.
«
»
15:40 Friends
Ross heeft zijn kersverse vrouw Emily beloofd dat hij niet meer met Rachel zal optrekken. Wanneer hij het slechte nieuws aan Rachel vertelt, is zij in alle staten.
«
»
16:10 Friends
Hoewel Joey het verschrikkelijk vindt een geheim te bewaren, verraadt hij de geheime relatie van Monica en Chandler niet.
«
»
16:45 Friends
Nu zijn huwelijk met Emily op de klippen is gelopen, moet Ross op zoek naar een nieuwe flat. Hij besluit om Chandler en Joey om onderdak te vragen.
«
»
17:15 Friends
Het is Thanksgiving en de groep denkt terug aan vreselijke Thanksgivingervaringen uit het verleden. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt.
«
»
17:50 Friends
Ross heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Emily hem voorgoed heeft verlaten en weet zich geen raad met zijn gevoelens. Gelukkig staat Phoebe hem bij en leert ze hem omgaan met zijn woede.
«
»
18:20 Friends
Rachel is tot over haar oren verliefd. Wanneer Danny haar eindelijk mee uitvraagt, is ze in de wolken. Maar de avond verloopt niet helemaal zoals ze gehoopt had. Spelbreker van dienst is Danny's zus.
«
»
18:50 Friends
Het is Nieuwjaar en zoals het de traditie betaamt, maken alle vrienden hun goede voornemens.
«
»
19:20 Friends
Chandler wordt samen met Monica door zijn baas uitgenodigd op een etentje. Na het diner vertelt Monica hem dat ze zijn 'werklachje' verafschuwt en dat ze niet van plan is om zijn geslijm te volgen.
«
»
19:50 Friends
Om zich in te leven in een rol waarvoor hij binnenkort auditie moet doen, schaft Joey zich een schoudertas aan. In geen tijd is hij er zo aan gehecht dat hij het overal met zich meeneemt.
«
»
20:25 Mortdecai
De charmante, maar louche kunsthandelaar Charlie Mortdecai reist de wereld rond om één gestolen schilderij te bemachtigen. Dat zou kunnen leiden naar een verloren gewaande goudschat van de nazi's.
«
»
22:25 Gestalkt
Bianca (40) wordt al jaren gestalkt door een ex. Haar huis is afgebrand, haar nieuwe huis is tijdens de aanbouw vernield, en bij haar nieuwe vriend en zijn familie zijn vier auto's in vlammen opgegaan
«
»
23:25 The Sex Clinic
Dr. Naomi Sutton, verpleegster Sarah Mulindwa, adviseur Kevin Turner geven advies over seksuele gezondheid en welzijn voor 16- tot 24-jarigen.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers