TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Cold Case
In een afgelegen bos worden de resten teruggevonden van Janet Lambert, een jonge vrouw die in 1985 verdween.
«
»
08:55 Criminal Minds
Op twee maanden tijd werden in New Mexico drie vrouwen op dezelfde wijze vermoord. En op het moment van de moorden waren de echtgenoten van de slachtoffers thuis.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Masterchef
Vijf nieuwe kandidaten strijden voor een plaats in de kwartfinale. Na de obligate 'signature dish' moeten ze een maaltijd bereiden op basis van hun favoriete ingrediënt.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Zo Man Zo Vrouw
Tiffany en Sam houden van elkaar, maar niet van elkaars kledingstijl. Zal Jani erin slagen om dit koppel de charmante uitstraling te geven die het verdient?
«
»
14:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Hawaii Five-0
McGarrett verneemt dat zijn moeder tijdens een missie in Marokko gevangengenomen werd en dreigt geëxecuteerd te worden. Het team stelt alles in het werk om haar te bevrijden.
«
»
15:40 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:45 Masterchef
In de eerste kwartfinale krijgen de overgebleven kandidaten van de strenge culinaire recensente Grace Dent de opdracht om een typische Britse pudding te maken.
«
»
17:25 Zo Man Zo Vrouw
Jani krijgt zijn mooiste opdracht tot nu toe: hij mag Hannah en Niko uit Kontich kleden voor hun trouwdag. Hannah mag haar eigen jurk uitkiezen en Niko mag zelf zijn maatpak samenstellen.
«
»
18:15 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
19:40 Hawaii Five-0
Danny begeleidt het winterevenement van de school van Grace, wanneer terroristen, die het gemunt hebben op de zoon van een diplomaat, de zaal binnenstormen en alle aanwezigen gijzelen.
«
»
20:35 Chateau Meiland
Martien en Maxime proberen met een warme appeltaart Erica te verleiden om hen alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan ze echter nog niet zeggen: ze houdt zich immers aan de coronaregels.
«
»
21:30 Summer de Snoo: Picture Perfect
Ze is pas elf jaar oud, maar ze wordt nu al vergeleken met Doutzen Kroes: topmodel Summer de Snoo. Wat zijn haar drijfveren? Hoe gaat ze om met alle kritiek? En wat is de rol van haar ouders?
«
»
22:30 Viervoeters
Mieke en Marc zoeken een grote hond om hun nieuw samengesteld gezin compleet te maken. Jan hoopt een nieuwe partner in crime te ontmoeten nadat zijn Mechelse herder Cronos overleden is bij een brand.
«
»
23:35 Masterchef
In de eerste kwartfinale krijgen de overgebleven kandidaten van de strenge culinaire recensente Grace Dent de opdracht om een typische Britse pudding te maken.
«
»
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'K2 zoekt K3' - bootcamp

De 15 overgebleven kandidaten duiken samen in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury. Ze krijgen ook in primeur de nieuwste K3-single te horen die één van hen binnenkort samen met Hanne & Marthe inzingt: Waterval. Tijdens de driedaagse leren ze niet alleen elkaar, maar ook Hanne en Marthe beter kennen en worden ze door hen ondergedompeld in de wereld van K3. Voor de bootcamp start, gaan de 15 samen naar een K3-show kijken. Inclusief meet & greet met Hanne, Marthe en Klaasje. Daar dropt de jury nog een serieuze bom.

'K2 zoekt K3', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers