TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Cold Case
In een afgelegen bos worden de resten teruggevonden van Janet Lambert, een jonge vrouw die in 1985 verdween.
«
»
08:55 Criminal Minds
Op twee maanden tijd werden in New Mexico drie vrouwen op dezelfde wijze vermoord. En op het moment van de moorden waren de echtgenoten van de slachtoffers thuis.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Masterchef
Vijf nieuwe kandidaten strijden voor een plaats in de kwartfinale. Na de obligate 'signature dish' moeten ze een maaltijd bereiden op basis van hun favoriete ingrediënt.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Zo Man Zo Vrouw
Tiffany en Sam houden van elkaar, maar niet van elkaars kledingstijl. Zal Jani erin slagen om dit koppel de charmante uitstraling te geven die het verdient?
«
»
14:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Hawaii Five-0
McGarrett verneemt dat zijn moeder tijdens een missie in Marokko gevangengenomen werd en dreigt geëxecuteerd te worden. Het team stelt alles in het werk om haar te bevrijden.
«
»
15:40 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:45 Masterchef
In de eerste kwartfinale krijgen de overgebleven kandidaten van de strenge culinaire recensente Grace Dent de opdracht om een typische Britse pudding te maken.
«
»
17:25 Zo Man Zo Vrouw
Jani krijgt zijn mooiste opdracht tot nu toe: hij mag Hannah en Niko uit Kontich kleden voor hun trouwdag. Hannah mag haar eigen jurk uitkiezen en Niko mag zelf zijn maatpak samenstellen.
«
»
18:15 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
19:40 Hawaii Five-0
Danny begeleidt het winterevenement van de school van Grace, wanneer terroristen, die het gemunt hebben op de zoon van een diplomaat, de zaal binnenstormen en alle aanwezigen gijzelen.
«
»
20:35 Chateau Meiland
Martien en Maxime proberen met een warme appeltaart Erica te verleiden om hen alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan ze echter nog niet zeggen: ze houdt zich immers aan de coronaregels.
«
»
21:30 Summer de Snoo: Picture Perfect
Ze is pas elf jaar oud, maar ze wordt nu al vergeleken met Doutzen Kroes: topmodel Summer de Snoo. Wat zijn haar drijfveren? Hoe gaat ze om met alle kritiek? En wat is de rol van haar ouders?
«
»
22:30 Viervoeters
Mieke en Marc zoeken een grote hond om hun nieuw samengesteld gezin compleet te maken. Jan hoopt een nieuwe partner in crime te ontmoeten nadat zijn Mechelse herder Cronos overleden is bij een brand.
«
»
23:35 Masterchef
In de eerste kwartfinale krijgen de overgebleven kandidaten van de strenge culinaire recensente Grace Dent de opdracht om een typische Britse pudding te maken.
«
»
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers