TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Madam Secretary
Tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties ontmoet Elizabeth de assistent-vice-minister van Oost-Timor, die plotseling instort en overlijdt.
«
»
07:45 Madam Secretary
De situatie in Libi verslechtert en Elizabeth helpt bij de vredesonderhandelingen. Een verkeersincident waarbij een lokaal meisje betrokken is, dreigt de gesprekken echter te laten ontsporen.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 The Rookie
Wanneer de autoruit van professor Fiona Ryan ingeslagen wordt, biedt Nolan aan om haar huis 's nachts te bewaken.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Rookie
Nadat hij zijn zoon Henry naar het ziekenhuis heeft gebracht, wordt Nolan herenigd met zijn ex-vrouw Sarah. Ze moeten een front vormen om hun zoon te helpen.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Elementary
Sherlock merkt dat hij in het bezit is van een afgehakt hoofd, maar heeft te kampen met geheugenverlies. Watson helpt hem om na te gaan wat er zich de voorbije zes uur heeft afgespeeld.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Elementary
Sherlock en Watson onderzoeken de moord op een voormalig lid van de Yakuza, de Japanse maffia. Gregson is in shock wanneer hij de bekentenis van een voormalig familielid hoort.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Manifest
De gevolgen van Bens daden stellen zijn huwelijk op de proef en maken Grace aan het wankelen. Michaela neemt een moeilijke beslissing wat betreft Saanvi's geheim. Cal biedt iemand een schuilplaats aan
«
»
15:50 Manifest
Na hun hereniging met Olive is het geluk van de Stones van korte duur wanneer ze ontdekken dat Cal is weggelopen naar Eureka.
«
»
16:50 Criminal Minds
Wanneer in Virginia verschillende blonde vrouwen op dezelfde manier worden vermoord, heropent Rossi een 25 jaar oude zaak. Hij vermoedt dat de dader van toen opnieuw aan het moorden is geslagen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Hotchner is binnen het team op zoek naar de geschikte persoon om de taken van JJ over te nemen. Ondertussen trekt het team naar Akron, Ohio, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team trekt naar Iowa om er de brutale moorden op twee gezinnen te onderzoeken. Alle slachtoffers werden op een andere manier om het leven gebracht.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het team wordt naar Detroit geroepen, waar elk jaar drie dagen voor Halloween een moord wordt gepleegd. Deze keer hopen ze de dader te snel af te zijn.
«
»
20:35 The Rookie
Nolan en Bradford proberen te voorkomen dat een drugsoorlog escaleert voordat er onschuldige slachtoffers vallen. Ondertussen hoopt Harper dat ze Chen klaar kan stomen om undercover te gaan.
«
»
21:30 The Rookie
Nolan raakt lichtgewond wanneer hij een winkeldief achtervolgt. De lokale officier van justitie wil de verdachte aanklagen voor mishandeling, tegen de wensen van Nolan in.
«
»
22:30 Elementary
Sherlock en Watson gaan op zoek naar een seriemoordenaar. Het herstel van Sherlock verloopt ondertussen niet zo vlot als gehoopt.
«
»
23:25 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd aangetroffen in cement. Watson zet een belangrijke stap voorwaarts in haar plan om te adopteren.
«
»
00:30 Vermist
Inez Daels, een jonge politieagente, verdwijnt na een incident met een crimineel die vlak na zijn arrestatie weer werd vrijgelaten.
«
»
01:30 Vermist
Maarten Van Laer werd het laatst gezien op een brug, klaar om te springen.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skin in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op En.

Dossiers