TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Jane The Virgin
Jane en Rafael proberen vrienden te blijven, maar dit gaat niet zo vlot. De samenwerking tussen Petra en Jane begint moeizaam. Alba vertelt Jane waarom ze het huwelijksaanzoek heeft afgewezen.
«
»
07:20 Jane The Virgin
Jane is klaar om verder te gaan vanuit Marbella en zich fulltime te richten op het schrijven. Een onverwachte ontwikkeling dwingt haar echter om terug te keren naar haar klaslokaal.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Criminal Minds
Het team begeeft zich naar San Francisco om er een seriemoordenaar op te sporen die het gemunt heeft op daklozen. Hij gaat daarbij gewelddadig te werk en martelt zijn slachtoffers voor hij ze doodt.
«
»
10:30 Criminal Minds
Het team reist naar het zuiden van de Verenigde Staten, en meer bepaald naar Texas, waar een seriemoordenaar het op illegale immigranten heeft gemunt.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Criminal Minds
In Tallahassee, Florida, belt een man de hulpdiensten met als mededeling dat hij weldra zelfmoord zal plegen. Wanneer het team ter plekke komt, treffen ze het levenloze lichaam van de man aan.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Het team reist naar het kuststadje Franklin in Alaska. Daar werden op een week tijd drie mensen vermoord. Op het eerste gezicht lijken de slachtoffers niets met elkaar gemeen te hebben.
«
»
14:30 Friends
Monica probeert over de breuk met haar vriend te raken en haar leven terug in eigen handen te nemen. Om haar gedachten te verzetten, begint ze obsessief confituur te maken.
«
»
15:00 Friends
Wanneer Janice zich bemoeit met de eetgewoonten van Chandler, beseft hij dat zijn relatie serieus wordt. Ross en Rachel moedigen hem aan om door te zetten.
«
»
15:25 Friends
Phoebe wil haar relatie met haar halfbroer Frank Jr. nieuw leven inblazen. Ze nodigt hem uit voor een weekendje in de grote stad.
«
»
15:55 Friends
Wanneer Janice vraagt of er zich tussen de vrienden ooit al romances hebben afgespeeld, denkt iedereen terug aan het verleden.
«
»
16:20 Friends
Monica koopt een nieuwe matras in de winkel van de bijna ex-man van Janice, maar in plaats van een matras krijgt ze thuis een kinderbed in de vorm van een racewagen geleverd.
«
»
16:50 Friends
Monica moet babysitten op Ben. Wanneer ze per ongeluk zijn hoofdje stoot, besluit ze om het voorval voor Ross te verzwijgen.
«
»
17:25 Friends
Op Thanksgiving besluiten de vrienden om samen een partijtje voetbal te spelen, maar het onschuldige tijdverdrijf loopt helemaal uit de hand. Al snel breken er onderling tal van vetes uit.
«
»
17:55 Friends
Chandler en Joey kunnen Rachel overtuigen om haar job als serveerster op te geven. Ross voelt zich schuldig wanneer een meisje dat op straat koekjes verkoopt door zijn toedoen haar been breekt.
«
»
18:25 Friends
Rachel ontmoet de knappe Mark en krijgt door zijn toedoen een job in de modewereld. Ross vreest dat Mark er alleen op uit is om een afspraakje met Rachel te versieren.
«
»
18:55 Friends
Ross is jaloers op Mark, de nieuwe collega van Rachel. Wanneer hij Rachel bespioneert op haar werk, vermoedt hij dat Mark met haar flirt.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
Philip en Aisha bakken het bruin op Ibiza waar Philip zijn nieuw horlogemerk Manfred-Cracco lanceert én qualitytime met zijn Aisha doorbrengt.
«
»
20:25 17 Again
De gescheiden Mike is erg teleurgesteld in zijn leven. Hij zou dolgraag weer zeventien willen zijn, zodat hij belangrijke keuzes opnieuw kan maken. Op een dag krijgt hij die kans.
«
»
22:25 Gestalkt
Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker.
«
»
23:25 The Sex Clinic
Zach komt naar de kliniek met een penisprobleem en glamourmodel Taleela vraagt advies over pijnloze anale seks.
«
»
00:30 The L Word: Generation Q
De gemoederen raken verhit tussen Dani en Sophie wanneer Dani's vader zich moeit met hun huwelijkscontract. Sophie zoekt troost bij Bette.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers