TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Jane The Virgin
Jane en Rafael willen Mateo naar een nieuwe school sturen, maar moeten liegen om hem daar binnen te krijgen. Xo heeft Rogelio overtuigd om in therapie te gaan.
«
»
07:20 Jane The Virgin
Jane en Rafael beseffen dat Mateo lijdt onder hun onduidelijke relatiesituatie. Ze moeten een beslissing nemen. Petra heeft een uitje met Jane en Rafael na het Luisa-fiasco.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Criminal Minds
Inspecteur Goldman uit San Diego roept de hulp in van het team wanneer de oplichter die hij al jaren op het spoor is aan het moorden slaat. De man heeft het vooral gemunt op rijke, ongehuwde vrouwen.
«
»
10:25 Criminal Minds
Het BAU-team trekt naar Rhode Island waar ze de jacht openen op een seriemoordenaar die, om angst te zaaien onder de bevolking, zijn slachtoffers doodt op drukbezochte plaatsen.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Acht jaar geleden werd Charlie, de zoon van Sarah Hillridge, ontvoerd. Sarah is ervan overtuigd dat haar zoon nog leeft en neemt contact op met het team.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Criminal Minds
Het BAU-team wordt door de politie van New Mexico ingeschakeld om een seriemoordenaar op te pakken die het heeft gemunt op vrouwen en de lichamen van zijn slachtoffers achterlaat langs de autosnelweg.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Friends
Phoebe wordt ontdekt door een platenproducer die een video voor haar hit 'Smelly Cat' wil maken. Monica is niet zo gelukkig dat Ross weer de vloer plat loopt bij haar.
«
»
15:00 Friends
Monica en haar nieuwe vriend Richard hebben hun eerste ruzie wanneer hij hoort over haar vroegere vriendjes.
«
»
15:25 Friends
Chandler onderneemt verschillende pogingen om van zijn flatgenoot verlost te raken, maar Eddie wil niet wijken. Intussen besluit Joey om een bijrolletje aan te nemen.
«
»
15:55 Friends
Chandler en Joey nodigen Monica's vriend Richard uit om mee naar een basketbalwedstrijd te gaan en het klikt meteen. Rachel wil samen met Ross de rest van hun leven plannen.
«
»
16:20 Friends
Chandler en Joey botsen in het koffiehuis op twee bullebakken die hen bevelen om buiten te blijven. Phoebe wil haar vader bezoeken, maar wordt belet door een hond.
«
»
16:55 Friends
De vrienden hebben een verrassingsfeestje georganiseerd voor de jarige Rachel. Totaal onverwacht duiken haar beide ouders op. Chandler wil het feestje opsplitsen, één voor elke ouder.
«
»
17:25 Friends
Phoebe is in de wolken wanneer ze verneemt dat haar grote liefde een bezoekje brengt aan New York nu hij uit de marine is. Ze organiseert een romantische thuiskomst, maar wordt ziek.
«
»
17:55 Friends
Rachel is als bruidsmeisje uitgenodigd op het huwelijk van haar ex-verloofde Barry, waardoor ze de nachtmerrie van haar eigen mislukte huwelijksdag herbeleeft.
«
»
18:25 Friends
Chandler begint opnieuw een relatie met zijn vroegere vriendin Janice, die net gescheiden is en via het internet weer met Chandler in contact is gekomen. Joey is helemaal niet blij met haar terugkeer.
«
»
18:55 Friends
Ross moet een speech geven in het museum en iedereen wil hem steunen. Helaas hebben ze nog maar twintig minuten voor ze moeten vertrekken en niemand is op tijd klaar, behalve Ross.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
Willy Naessens en Marie-Jeanne bezoeken in Noord-Frankrijk het kasteel dat Willy in een impulsieve bui heeft gekocht. Marie-Anne De Nil steekt zelf nog de handen uit de mouwen in haar vleesbedrijf.
«
»
20:25 Ocean's 8
Debbie Ocean is de criminele zus van Danny Ocean. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Hun doel: een diamant stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala.
«
»
22:35 Gestalkt
In een jaar tijd ontving de 32-jarige Linsey van haar stalker al zo'n 10.000 beledigende en dreigende berichten die steeds grimmiger werden. Dag en nacht weet hij haar te vinden.
«
»
23:30 Sex Tape UK
Kan het maken van een sekstape je relatie nieuw leven inblazen? In 'Sex Tape UK' zoeken een aantal koppels het uit.
«
»
00:40 The L Word: Generation Q
Dani komt te weten dat Bette en Felicity opnieuw met elkaar omgaan. Finley worstelt met haar gevoelens voor Rebecca en Micah weet nog steeds niet waar hij staat met José.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers