TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca gaat weer naar haar oude therapeut. Paula heeft de reputatie dat ze op kantoor een bullebak is. Heather heeft moeite met haar nieuwe verantwoordelijkheden.
«
»
08:35 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca geniet van het vrijgezellenbestaan, maar iemand uit haar verleden kan haar niet loslaten. Valencia organiseert een jazzfeestje met Josh als dj.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 Criminal Minds
Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen.
«
»
11:35 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks kinderontvoeringen en -moorden in New Jersey. Het onderzoek neemt echter een verrassende wending.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Criminal Minds
Vastgoedmakelaar Michelle Watson wordt dood aangetroffen in een huis dat ze wou verkopen. Een week later ontvangt de politie van Buffalo een videocassette waarop de dader zijn motief verduidelijkt.
«
»
13:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Criminal Minds
Het team reist naar Bend in Oregon waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers opzettelijk aanrijdt met zijn auto.
«
»
14:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:25 De Bachelorette NL
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Een groep vrijgezelle mannen probeert het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.
«
»
17:15 De Redders
Noah doet een vreemde ontdekking aan de redderspost, Robin spreekt een vreemde taal en Nino heeft touche. Maar enkele incidenten zorgen ervoor dat iedereen in actie moet schieten.
«
»
17:50 De Redders
Elisabeth is nog steeds onder de indruk van het onaangekondigde bezoek, maar de plicht roept. De kleine competitie tussen Daan en Robin dreigt uit de hand te lopen.
«
»
18:25 De Redders
Een Spaans koppel in nood brengt Robin in de problemen, maar Noah biedt de oplossing. In de surfbar wil June het mysterie Noah verder ontrafelen.
«
»
18:55 De Redders
Daan en June varen samen uit om een plezierboot in de problemen te assisteren. Nino en Robin zitten ondertussen een hondendief op de hielen.
«
»
19:30 Wipeout US
Beroemde imitators, helikopterpiloten en pasgetrouwden lopen een bar binnen; welk team verovert de meest uitdagende baan in de geschiedenis van 'Wipeout' en wint 25.000 dollar?
«
»
20:25 Dirty Dancing
Tijdens een vakantie met haar ouders in een chique vakantieclub raakt de brave en naeve Baby gefascineerd door de zeer aparte en vooral sensuele dansstijl van de animatoren.
«
»
22:25 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:30 Sex Tape Germany
Kan het maken van een sekstape je relatie nieuw leven inblazen? In 'Sex Tape Duitsland' zoeken een aantal koppels het uit samen met seksuologe Jana Welch.
«
»
00:45 OH MY GOD
Het vroege opstaan lijkt maar niet te wennen, maar de meisjes maken zich vandaag wel opnieuw nuttig. Dit keer zetten ze hun beste beentje voor in een rust- en verzorgingstehuis.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers