TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Crazy Ex-Girlfriend
Terwijl Rebecca al haar energie in Valencia's evenementenbureau stopt, gaat Nathaniel met White Josh naar een nachtclub. Darryl heeft dringend geld nodig.
«
»
08:20 Crazy Ex-Girlfriend
Als Nathaniel weigert Rebecca haar baan terug te geven, leidt ze een opstand op het werk. Heather maakt kennis met het bedrijfsleven.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zich voordoet als een luxecallgirl en haar klanten verleidt om hen vervolgens te vermoorden. Haar slachtoffers zijn een voor een machtige zakenlui.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Criminal Minds
Het team onderzoekt een hele resem moorden die mogelijk te maken hebben met duiveluitdrijvingen die door het Vaticaan worden goedgekeurd. Prentiss raakt persoonlijk betrokken bij deze zaak.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Criminal Minds
Een seriemoordenaar slaat na tien jaar opnieuw toe. Hotch onderzocht de zaak tien jaar geleden en voelt zich persoonlijk verantwoordelijk.
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 De Bachelorette NL
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:15 De Bachelorette NL
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
17:15 De Redders
June, Elisabeth, Nino en Daan, die samen de vaste reddersgroep vormen, zijn heel benieuwd naar de twee nieuwkomers en dan vooral naar de nieuwe postoverste, Noah.
«
»
17:50 De Redders
Robin steekt haar interesse in Daan niet onder stoelen of banken en dat is niet helemaal naar de zin van June. Een schone slaapster op een luchtmatras drijft af naar open zee.
«
»
18:25 De Redders
Nino komt alweer te laat, maar deze keer zijn excuses niet voldoende. Wat later ziet hij in een bende gauwdieven die actief is op het strand zijn kans om het goed te maken.
«
»
18:55 De Redders
Wanneer een groep luidruchtige mannen het strand op stelten zet, moet June in actie komen. De gauwdieven die nog steeds aan het werk zijn, krijgen te maken met een zeer doortastende Daan.
«
»
19:30 Wipeout US
Wormenboeren en een paar surfende broers en zussen behoren tot de dynamische duo's die op de 'Wipeout'-baan strijden om de geldprijs.
«
»
20:25 Fame
Een groep studenten aan de New York Academy of Performing Arts heeft ondanks hun verschillende achtergronden en karakters één ding gemeen: hun fanatieke drang naar fame.
«
»
22:30 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:35 Sex Tape Germany
Kan het maken van een sekstape je relatie nieuw leven inblazen? In 'Sex Tape Duitsland' zoeken een aantal koppels het uit samen met seksuologe Jana Welch.
«
»
00:50 OH MY GOD
De zusters zonderen zich af om het gedrag van hun gasten te bespreken. Ondanks alle lieve woorden en goede bedoelingen, beseffen ze dat drastische maatregelen noodzakelijk zijn.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Taxi Joris' (Canvas)

Rudy's levenspartner heeft 14 jaar celstraf gekregen wegens moordpoging. Rudy (58) gaat elke dag naar de gevangenis van Brugge, maar vandaag krijgt hij een lift aangeboden van Joris. Emmeline (18) en haar jongere broer Matthijs hebben een taxirit nodig naar een bijzonder kamp. Hun mama lijdt aan jongdementie en dus zoeken ze lotgenoten op. En Joris gaat opnieuw op stap met escorte Noa. Nadat hij haar heeft opgepikt bij een klant brengt hij haar naar huis. Als tegenprestatie nodigt Noa hem uit om te blijven eten.

'Taxi Joris', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers