TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Crazy Ex-Girlfriend
In Buffalo krijgt Rebecca een band met Paula's humeurige vader, terwijl Paula opnieuw contact krijgt met een ex. Josh gaat aan de slag als barman.
«
»
08:55 Crazy Ex-Girlfriend
Paula helpt Darryl een eiceldonor te kiezen. Rebecca probeert de relatie tussen Nathaniel en zijn vader te herstellen. De moeder van Josh zet hem het huis uit.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Criminal Minds
Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Alabama geroepen waar ze de verdwijning van enkele jonge vrouwen moeten onderzoeken. Het team verdenkt een gezin.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Een voor een worden ze dood aangetroffen.
«
»
13:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Criminal Minds
De lokale autoriteiten in Cleveland roepen de hulp in van het team. Samen proberen ze een dader te vatten die al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:40 De Bachelorette NL
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.
«
»
17:35 Younger
Liza en Kelsey sluiten een deal over de roman van Colin. Dat ontaardt in een ongelooflijk succes, waarbij de biedingen hen rond de oren vliegen.
«
»
18:05 Younger
Liza en Josh hebben een discussie en raken het maar niet eens. Hebben ze nog wel een toekomst samen?
«
»
18:30 Younger
Terwijl haar relatie met Josh op een dood spoor lijkt te zitten, kan Liza het steeds beter vinden met Charles. Kelsey heeft het gevoel dat ze niets meer betekent voor Colin.
«
»
19:00 Younger
Liza keert terug van de Hamptons en moet omgaan met wat er daar gebeurd is. Een bekende lifecoach dwingt haar om de harde waarheid onder ogen te zien.
«
»
19:30 Wipeout US
Ufo-ologen en poppenspelers strijden om tot 'Wipeout'-kampioen te worden gekroond en de prijs van 25.000 dollar mee naar huis te nemen.
«
»
20:25 Take the Lead
Professioneel stijldanser Pierre Dulaine besluit als vrijwilliger dansles te geven aan een groep probleemjongeren op een New Yorkse school.
«
»
22:40 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:40 Sex Tape Germany
Kan het maken van een sekstape je relatie nieuw leven inblazen? In 'Sex Tape Duitsland' zoeken een aantal koppels het uit samen met seksuologe Jana Welch.
«
»
00:40 OH MY GOD
Na een week samenwonen, lijken de grenzen tussen beide werelden te vervagen. Na het vertrek van 'Temptation'-verleidster Chloë proberen de andere meisjes het kuise kloosterleven te doorgronden.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers