TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Famous In Love
Na alles wat er is gebeurd, realiseert Paige zich dat roem niet alles is wat ze ervan had verwacht. Ondertussen staat Jordan onder stress en worstelt Cassie met haar relatie met Adam.
«
»
08:50 Famous In Love
De toekomst van iedereen is onzeker.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen om in West Bune, een kleine stad in Texas, onderzoek te doen naar de moord op een tiener en zijn vriendin.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Het team wordt naar Miami geroepen om er onderzoek te doen naar een seriemoordenaar. Het geheim van J.J. wordt onthuld.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Criminal Minds
Terwijl Hotch en Rossi proberen na te gaan of een vrouw die haar man heeft vermoord, echt door hem werd mishandeld, gaan de anderen op zoek naar een stalker.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Criminal Minds
Seriemoordenaar Brian Matloff ontwaakt na vier jaar uit een coma. Het parket kan nu de zaak tegen hem heropenen, maar het wordt niet gemakkelijk om Brian alsnog te veroordelen.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Love Island NL
De singles verblijven op een idyllisch eiland. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, moeten ze koppels vormen. De kijker thuis heeft hun (liefdes)lot volledig in handen.
«
»
16:40 De Bachelorette NL
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.
«
»
17:40 Younger
Liza komt haar vroegere buren uit Jersey tegen bij een optreden van Josh. Michelle vertelt Liza dat ze twijfels heeft over haar en Josh. De samenwerking met Jade verloopt moeizaam.
«
»
18:05 Younger
Liza en Kelsey vrezen dat het boek van hun beloftevolle nieuwe schrijfster een flop zal worden. Met de hulp van Lauren bedenken ze een plan om de imagoschade van hun uitgeverij te beperken.
«
»
18:35 Younger
Liza gaat naar het openluchtfestival Bluegrass & Beer net buiten New York, waar de band van Josh moet optreden. Al snel beseft ze dat ze niet gemaakt is voor het plattelandsleven.
«
»
19:05 Younger
Liza's geheim wordt een probleem wanneer Cheryl wil afspreken met haar en Kelsey. Kelsey is boos wanneer Thad met een ander meisje flirt, maar hij maakt het goed met een romantische verrassing.
«
»
19:30 Wipeout US
Een rock-'n-roll vader-dochterduo maakt kans om drie van de meest uitdagende banen in de geschiedenis van 'Wipeout' te doorkruisen en zo 25.000 dollar te winnen.
«
»
20:25 Step Up 2: The Streets
Andie danst bij streetdancegroep The 410 en spijbelt regelmatig om zo veel mogelijk tijd aan haar passie te kunnen spenderen. Hierdoor geraakt ze in de problemen.
«
»
22:20 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:20 Jersey Girl
Ollie Trinke heeft het helemaal voor elkaar, tot zijn vrouw sterft in het kraambed. Gebroken verlaat hij New York en trekt in bij zijn vader in Jersey. Daar woont hij acht jaar later nog steeds.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers