TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Without a Trace
Tiener Ethan Sawyer verdwijnt uit zijn ouderlijke woning op de ochtend dat hij examens moet afleggen.
«
»
07:45 Without a Trace
Een straatkind wordt door een man in een geblindeerde jeep gesleurd. Enkele ooggetuigen slaan alarm.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 FBI
Een appartementsgebouw wordt verwoest door een bomaanslag. Na onderzoek blijkt dat Robert Lawrence achter de aanval zit. Het FBI-team gaat achter hem aan.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 FBI
Acht mensen werden vergiftigd in een New Yorkse delicatessenzaak. Het onderzoek van Bell en Zidan leidt hen naar een onverwachte verdachte.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Absentia
Een FBI-agente moet haar leven, identiteit en familie terugwinnen nadat ze dood werd verklaard. Dat ze de hoofdverdachte is in een moordzaak maakt haar opdracht er niet gemakkelijker op.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Absentia
Het is aan Emily om antwoorden te vinden over haar kidnapping en gijzeling. Wanneer er plots een getuige opduikt, begint de FBI Emily nog meer te verdenken.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Meisje van plezier
De donkere dagen voor kerst lijken dit jaar voor Nadine niet meer op te klaren. Ze verheugt zich ieder jaar op wat tijd met haar gezin, maar dit jaar eindigt Kerstmis in een nachtmerrie.
«
»
16:00 Meisje van plezier
Nadine gaat door een erg emotionele periode. Wie kan ze nu nog vertrouwen? Haar halfzus en haar man in ieder geval niet. Ze moet alles nog een plaats geven, maar het leven gaat wel gewoon door.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het BAU-team achtervolgt een kannibalistische seriemoordenaar in Bridgewater, Florida.
«
»
17:55 Criminal Minds
De date van Garcia eindigde in een drama. Ze werd voor dood achtergelaten aan de ingang van haar appartementsgebouw. Terwijl ze vecht voor haar leven, gaat het BAU op zoek naar de dader.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team werkt samen met de lokale agenten van Los Angeles in een onderzoek naar een reeks brutale moorden die te maken lijken te hebben met een bekende striptekenaar.
«
»
19:45 Criminal Minds
De nieuwe sheriff van Fredericksburg in Virginia vraagt het BAU-team om te helpen bij het onderzoek naar een reeks moorden waarbij de slachtoffers ernstig werden verminkt.
«
»
20:35 FBI
Het team onderzoekt de moord op achttien jonge vrouwen en krijgt daarbij de hulp van één van hen die is kunnen ontkomen.
«
»
21:25 FBI
Drie mensen komen om tijdens een schietpartij. Later worden nog eens zes mensen om het leven gebracht door dezelfde schutter. Het team moet nu snel handelen.
«
»
22:25 Absentia
Emily is nu de hoofdverdachte in verschillende moordzaken. Kan ze genoeg bewijzen vinden om haar onschuld aan te tonen?
«
»
23:30 Absentia
Oude gevoelens tussen Nick en Emily komen opnieuw aan de oppervlakte. De FBI vraagt aan Emily om zich aan te geven, maar ze besluit op de vlucht te slaan, zodat ze zelf haar zaak kan onderzoeken.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers