TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt voor het BAU-team erg persoonlijk wanneer Reid door de gezochte crimineel wordt ontvoerd.
«
»
07:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Criminal Minds
Het team reist naar een chique wijk in New York om een seriemoordenaar te vinden van wie ze vrezen dat hij racistische motieven heeft.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
Het team reist naar Houston om een reeks moorden te onderzoeken op bouwwerven die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt of er weer een seriemoordenaar actief is in New Orleans. De politie dacht dat de dader tijdens orkaan Katrina om het leven was gekomen omdat de moorden toen plots ophielden.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Friends
Terwijl Rachel probeert om duidelijkheid te scheppen in haar gevoelens voor haar knappe collega Gavin schakelt Ross de hulp in van Joey.
«
»
12:20 Friends
Joey en Phoebe bedenken een plannetje om Ross en Rachel weer bij elkaar te brengen. Ze regelen voor elk van hen een verschrikkelijke blind date. Monica en Chandler passen op de kleine Emma.
«
»
12:45 Friends
Tijdens een auditie voor een belangrijke rol probeert Joey indruk te maken op de bekende acteur Leonard Hayes. Plotseling ontwikkelt hij een heel vreemde acteermethode.
«
»
13:05 Friends
Phoebe vraagt haar vriendje Mike om bij haar in te trekken. Of samenwonen een positief effect zal hebben op hun relatie is echter nog maar de vraag.
«
»
13:35 Friends
Chandler plaatst voor de grap een waanzinnige biografie over Ross op zijn oud-studentenwebsite.
«
»
14:05 Friends
De vrienden hopen de gigantische geldprijs van de lotto binnen te halen. Ze leggen hun centen samen en kopen massaal veel loterijbiljetten.
«
»
14:35 Friends
Joey is nerveus omdat hij in een dramaserie de rol moet spelen van een man die hartstochtelijk verliefd is. Hij besluit om zijn rol in te oefenen met Rachel.
«
»
15:05 Friends
Ross is in de wolken wanneer hij zijn collega-paleontoloog professor Charlie Wheeler leert kennen. Hij nodigt de knappe verschijning uit om hem te vergezellen naar het dakterrasfeestje van Joey.
«
»
15:35 Friends
Ross krijgt het zwaar te verduren als blijkt dat de briljante en knappe professor Charlie, die meestal een voorliefde heeft voor paleontologen, nu haar oog heeft laten vallen op de leeghoofdige Joey.
«
»
16:10 Friends
Nadat Monica en Chandler tot hun grote teleurstelling te horen kregen dat ze op natuurlijke wijze geen baby kunnen verwekken, piekeren ze over de mogelijke alternatieven.
«
»
16:40 Friends
Ross mag een belangrijke toespraak houden op een paleontologenconventie in Barbados en vraagt zijn vrienden mee.Rachel wil Joey vertellen dat ze gevoelens voor hem heeft.
«
»
17:05 Friends
Wanneer Chandler per ongeluk de enige versie van de toespraak van Ross wist, moet Charlie Ross helpen bij het herschrijven van de speech. Ze ontdekken dat ze heel wat met elkaar gemeen hebben.
«
»
17:35 Friends
De hele bende verblijft nog steeds op het tropische Barbados. Monica, Phoebe en Chandler zijn helemaal in de ban van de romances die rondom hen ontstaan.
«
»
18:15 Friends
Ross organiseert een etentje voor zijn vrienden, maar Rachel, Joey en Charlie voelen zich niet op hun gemak. Chandler en Monica zijn op bezoek bij een koppel dat een zoontje heeft geadopteerd.
«
»
18:45 Friends
Joey barst van het zelfvertrouwen terwijl hij zich voorbereidt op zijn eerste vrijpartij met Rachel. Maar plots wordt hij onhandig. Ross gaat voor een kleurtje, maar dat gaat niet zoals gedacht.
«
»
19:20 Op Een Ander
'Op een ander' stelt de Vlaamse huishoudens anno 2021 n hun rolpatronen openhartig in vraag en toont alle verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen.
«
»
20:25 How to Be Single
Alice is een jonge vrouw die in New York City op zoek gaat naar de liefde, maar die moeilijk kan vinden. Ze besluit daarom om de wereld te verkennen.
«
»
22:35 Help, mijn borsten staan online
Heel wat jongeren kwamen al eens in aanraking met een 'catfish', iemand die zich online voordoet als iemand anders. Evi praat erover met slachtoffers, maar ook met daders.
«
»
23:30 Dress to impress
Drie modebewuste concurrenten nemen deel aan een shopping-showdown om een blind date te winnen met een stijlbewuste singleton.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers