TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft uit een blok hout een muziekinstrument gesneden. Hoe hard hij ook blaast, muziek maakt hij niet. Hoe kan dat nu?
«
»
06:00 Kabouter Plop
De ring van Kwebbel valt door de schuld van Klus in de vaas, die Plop op zijn zoldertje heeft gevonden. Klus wil het juweel recupereren, maar zijn hand komt vast te zitten.
«
»
06:05 Maya!
Maya en Willy willen Max van het heerlijke fruit uit zijn boom laten proeven. Ze vliegen met hem naar de top van de boom, maar Max wordt in de vlucht opgepikt door een vogel.
«
»
06:20 Maya!
Filips neven komen naar de weiden. Wanneer ze samen zijn, veranderen ze eigenaardig genoeg van kleur en van gedrag. Maya merkt dat Filip ook verandert en ze is bang om haar vriend te verliezen.
«
»
06:30 Taarten van Staf
Jo wil graag een taart bakken voor haar klas. Ze zit op een bijzondere school voor foorreizigers en schipperskinderen, waar ze al vanaf het eerste leerjaar met dezelfde tien kinderen in de klas zit.
«
»
06:55 Lenderd
Magazine.
«
»
07:00 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Grug heeft geen zin om zijn taken uit te voeren en laat een dubbelganger zijn werk doen. Eep en Thunk proberen het project van een stel valsspelers te saboteren.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Terwijl Thunk oppast, krijgt Sandy de schuld voor ellende die een kleine, nieuwe buur heeft veroorzaakt. Oma vindt Thunk te zacht en wil hem harder maken.
«
»
09:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Een groepje schoolkinderen brengt een bezoek aan de boerderij van Nonkel Jef. Wanneer het jonge geweld vertrokken is, vindt Bruno op het erf een muntstuk.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Suits
Samantha komt ongewild in een lastige situatie terecht wanneer ze betrokken raakt bij een ruzie tussen Mike en Harvey.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Loïc Tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Annelien Coorevits en Anne-Sophie Breysem.
«
»
14:15 Last Man Standing
Eve brengt het weekend thuis door, waarop Vanessa besluit om een traditie uit de kindertijd van de meisjes nieuw leven in te blazen. Jen schakelt de hulp in van Ed en Chuck.
«
»
14:35 America's Funniest Home Videos
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
14:55 Stick it
Ex-turnster Haley Graham moet na haar zoveelste arrestatie verplicht lessen volgen aan een elitaire turnacademie. De rebelse Haley wordt echter niet warm onthaald door de andere meisjes.
«
»
16:55 The Voice van Vlaanderen
De ontknoping nadert. Vorige week wisten Joke, Edison, Grace, Nanou, Robin, Simon en Ilias al een plek te verzilveren in de halve finale. Vandaag zingen nog 7 toptalenten de longen uit hun lijf.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Viva Vermeire
Jacques onthult hoe je een succesvol zakenman moet worden. Zo laat hij in zijn portefeuille kijken en geeft hij een cursus inflatie aan de hand van de sterk gestegen ticketprijzen van zijn zaalshows.
«
»
20:30 Mission: Impossible - Fallout
Wanneer een missie foutloopt moeten Ethan Hunt en zijn team een race tegen de klok voeren om een wereldwijde catastrofe te voorkomen.
«
»
23:15 Gone in 60 Seconds
Om het leven van zijn jongere broer Kip te redden, moet ex-autodief Randall Raines op één dag tijd vijftig luxeauto's stelen en aan de maffia bezorgen.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:20 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:30 Kabouter Plop
Klus wil een pijp roken. Plop en Kwebbel waarschuwen hem dat dat niet gezond is, maar zoals altijd weet Klus het beter.
«
»
05:35 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, spelen Klus en Plop een partijtje tennis. Ze meppen niet altijd even raak en de bal belandt op het hoofd van de postbode. Die is boos en gooit de bal naar Plop.
«
»
05:40 Maya!
Maya en Willy zitten vol varroas, een soort bijenluizen. Heel de bijenkorf is ermee besmet. Ze vragen de wilde bijen in het bos om advies om van die lastige parasieten af te geraken.
«
»
05:50 Maya!
Maya ontmoet een lieve oorwurm, een echte kunstenaar die alles bewerkt wat hij tegenkomt. Maar zijn kunst wordt niet geapprecieerd door de anderen, die niets liever willen dan hem uitsluiten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.

'The Dark Knight', film uit 2008 met oa. Christian Bale en Heath Ledger, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers